GDAŃSK. Piątka pieczarek. Maczek-Majeczka znalazła domek.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon cze 20, 2011 12:07 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

no telefony to jakaś masakra (nie wiem czy zapraszałam do siebie na wątek więc wrzucam link viewtopic.php?f=13&t=128628&start=0)
Ja to trafiam znów na same nawiedzone baby których koty auto potrąciło :( ale to tylko tego bo inne koty żyją :evil: ostatnio jedna to mi wypaliła że jak ona słyszy że ktoś koty w mieszkaniu trzyma i nie wypuszcza to się denerwuje (jak po usłyszeniu ode mnie że wolę jednak domek niewychodzący - szkoda że byłam w restauracji akurat bo bym użyła ostrzejszych słów :evil: - nie muszę chyba mówić że jej kotka zginęła potrącone ale jak się baba tłumaczyła dlategio że była ślepa na jedno oko i do tego w ciąży to jej odbiło... litości... szkoda tylko kota który do niej trafi... )
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto cze 21, 2011 11:17 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Nadal żadnych telefonów. Nie mówię nic Maczkowi, bo jeszcze kompleksów by dostał, że tak mało atrakcyjny :mrgreen:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Wto cze 21, 2011 13:22 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Przed chwilą dostałam SMS-a:

"Jestem zainteresowany tymi 4 kotkami! Bym je wzioł!Kiedy się one urodziły?"

Jestem przerażona!!!! Co to ma znaczyć???
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Wto cze 21, 2011 14:40 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Fanszeta pisze:Przed chwilą dostałam SMS-a:

"Jestem zainteresowany tymi 4 kotkami! Bym je wzioł!Kiedy się one urodziły?"

Jestem przerażona!!!! Co to ma znaczyć???

Znaczy, że facet ma dużo myszy i logicznie rozumuje, że cztery będą skuteczniejsze w wyłapywaniu.

Albo nie zorientował się, że już spore z nich kociaki, a ma głodnego pupila :strach:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto cze 21, 2011 16:43 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Fanszeta pisze: Co to ma znaczyć???

to ma chyba znaczyć, "dzieńdobry, nie jestem domem dla Makusia, ale i tak wyślę sms!"

"bym je wziął".. jak mebel jakiś czy jak?
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Wto cze 21, 2011 16:48 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

O, matko - już nie tylko na kociaki trzeba uważać, ale co dużo gorsze na łajzy jakoweś :strach:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto cze 21, 2011 21:49 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

myrzapl pisze:
Fanszeta pisze: Co to ma znaczyć???

to ma chyba znaczyć, "dzieńdobry, nie jestem domem dla Makusia, ale i tak wyślę sms!"

"bym je wziął".. jak mebel jakiś czy jak?

Może to ktoś o ciężkim dowcipie...też takich nieraz miałam.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro cze 22, 2011 7:13 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Nie odpowiedziałam na SMS-a, co się będę użerać z wariatami, ale w nocy śniły mi się koszmary o walkach psów. Nie wiem dlaczego, ale moja wyobraźnia działa w tym kierunku.

Jutro prawdopodobnie wyjeżdżamy do Białowieży, koty zostają pod opieką dziecka, ale Maczka mu nie zostawię. Jest za bardzo roztargniony, mógłby maluszka nie dopilnować. Maczek jedzie z nami!
Mój TŻ powiedział dziś rano, że nie będzie już robił kuwet, bo taka była umowa, jak chciałam trzeciego kota 8O . Faktycznie, jak opiekowałam się Herbatniczkiem, to tak usiłowałam wtedy przekupić TŻ, który strasznie nie lubi sprzątać po kotach, a mamy dyżury tydzień na tydzień.
Jednak wolałabym kociaka wydać, bo inaczej nie będzie mowy o tymczasowaniu innych maluchów. A z drugiej strony - jestem w Maczku zakochana :1luvu:

Fanszeta

Post » Śro cze 22, 2011 8:13 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Co to za kretyn pisał tego sms.... :roll:

Jakie przekupstwo na kuwety :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Post » Śro cze 29, 2011 7:43 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Maczek wrócił do Gdańska po wyjeździe. Znów biega za Szczurusiem. Dzisiaj spali ze mną w łóżku. Kawka była wściekła, bo to zwykle jej miejsce.

Fanszeta

Post » Śro cze 29, 2011 9:10 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

No , to biedna teraz ta Kawka. Niechby się przekonała do małego i by miała spokój...
To masz, Fanszeta, troje rezydentów :mrgreen: ?
Zawsze możesz powiedzieć, ze to już ostatni, że teraz tylko tymczasy.. :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro cze 29, 2011 9:25 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

heheh dokładnie :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Post » Śro cze 29, 2011 10:36 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Syndrom pierwszego tymczasa? :mrgreen:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw cze 30, 2011 8:10 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

jaaana pisze:Syndrom pierwszego tymczasa? :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale ja już miałam tymczasy, tylko nie wiedziałam, że to tak się nazywa :mrgreen:

A to kilka zdjęć z pobytu Maczka w Białowieży. Kotek preferował kanapę, wynoszony na słoneczko do ogródka dostawał palpitacji serca, więc dałam spokój.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Fanszeta

Post » Czw cze 30, 2011 8:15 Re: GDAŃSK. Piątka pieczarek: BIG, MAC, CHEES, FRYTKA, ...

Obrazek Obrazek

Dla porównania gabarytów Herbatnik i Maczek na jednej kanapie

Fanszeta

[poprzednia][następna]