Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ignezka pisze:http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Kotka-szuka-domu-W0QQAdIdZ292254049
ignezka pisze:Koteczka jest już w tak zaawansowanej ciąży że nie chciała bym usówac maluchów.
Kociaczków jest 1-2 tak wygląda będą szukac domków napewno napisze jak tylko pojawią się na świecie.
ignezka pisze:Kurcze kotka zaczęła trochę kichac ;-/ nie wiem czym to jest spowodowane może ma na coś uczulenie, zabrała bym ją do lecznicy ale chwilowo nie stac mnie na to nie byłam przygotowana na ten wydatek a kilka dni temu za szczepienia i zabiegi psa zapłaciłam 270zł;-/ ciężko tak wygospodarowac cos pod koniec miesiąca. Może znacie lekarza który zgodził by się ją obejżec teraz a zapłaciła bym za wizyte 02.07? Bardzo mi zależy żeby jej nic nie było, rano miała jeszcze tak jak by takie krwawe kiperki w oczkach ale już ich nie ma. Proszę o pomoc.
Nigdy nie miałam kota nie potrafię określic co może jej byc.
ignezka pisze:Wszystko może zdarzyć ale muszę się zastanowić i przedtem zbadać kociczkę niech lekarz oceni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości