anulka111 pisze:Ide obejrzeć Ptysiamoś pisze:a Ptys byl u fryzjera..i pachnie jak francuska kurtyzana
I ja takoż. Ta "kurtyzana" mnie zaciekawiła...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Ide obejrzeć Ptysiamoś pisze:a Ptys byl u fryzjera..i pachnie jak francuska kurtyzana
pogwizd pisze:Eeeee tam. „Pachnąca kurtyzana” Ptys nie jest skłonny publikować swoich zdjęć. Przeglądając wątek można obejrzeć ładną kiecę w stylu chińskim która należy do Budynia, niestety Budyń nie był uprzejmy się w niej zaprezentować. Sama kieca bez Budynia. Ptysiowi też nie dał. Typowy pies ogrodnika.
Szanowna Zabers, Królowa Zimy i wszelkich innych pór roku (6 ich podobno jest, tak mi gimnazjalista powiedział) haniebnie zaniedbuje swój wątek. Czekamy i mamy nadzieję, że zakończenie re-habilitacji coś zmieni.
Ja ponownie bardzo proszę aby ktoś „Życzliwy” z Poznania lub okolic dostarczył na wycieraczkę Pięknej w piórze Aleksandry zabiedzone, miałkające, zerkające błękitnymi oczkami pudełko po butach. Dla świetnego wątku i dobrego pióra!
A tu, mało znany choć ładny - Kot Piaskowy
http://www.arkinspace.com/2011/06/sand- ... naire.html
To pisałem ja, pogwizd.
Pozdrawiam
Nie było mnie tu, dobra?
pogwizd pisze:proszę aby ktoś „Życzliwy” z Poznania lub okolic dostarczył na wycieraczkę Pięknej w Piórze Aleksandry zabiedzone, miałkające, zerkające błękitnymi oczkami pudełko po butach. Dla świetnego wątku i dobrego pióra!
filo pisze:Ja się obawiam, że Zabers wyrobiła już kwartalny limit postów...
moś pisze:Ptys sie wstydzi, Budek ma inny styl![]()
zabers zniknela
anulka111 pisze:moś pisze:Ptys sie wstydzi, Budek ma inny styl![]()
zabers zniknela
Uprowadzona za młodu?
pogwizd pisze:...
Ja ponownie bardzo proszę aby ktoś „Życzliwy” z Poznania lub okolic dostarczył na wycieraczkę Pięknej w piórze Aleksandry zabiedzone, miałkające, zerkające błękitnymi oczkami pudełko po butach. Dla świetnego wątku i dobrego pióra!
...
anulka111 pisze::mrgreen: Podziałalo -pochlebstwa zawsze skutkuja![]()
![]()
To by znacyzlo ,ze techniki uczyl sie moj Gucio od Glucura,fajnie ,ze moj nie wali w łokiec tylko w dlon,reszta identycznie
Zabersie milosciwy stesknilismy sie za Twym majestatem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 18 gości