KOTY PANA STANISŁAWA-POMOCY W OGŁOSZENIACH!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 19, 2011 20:38 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Chrumcia do Gochulca dziś miała dotrzeć :)

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Nie cze 19, 2011 20:46 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Dotarła wczoraj dzięki Meksykance i jej TZowi :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie cze 19, 2011 20:58 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Bianka 4 pisze:Dotarła wczoraj dzięki Meksykance i jej TZowi :ok:

super! to teraz pozostaje czekać na wieści od Gosi.

Magis

Post » Nie cze 19, 2011 21:04 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Wieści są tutaj viewtopic.php?f=1&t=129151&start=105 Gosia ma problem z internetem
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie cze 19, 2011 21:10 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Gochulec, za adaptację Chrumci :ok: :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Nie cze 19, 2011 22:05 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

TŻ coś pogrzebał, pochrobotał, poprzeklinał nad kompem, coś przywiózł i zanabył,
no i jestem, uffffffffffff :)

Dziewczyny, wielkie dzięki za informacje.
Idę czytać podlinkowane wątki.
Futer kocich jest 5, a Psów łącznie 8 bo Klusek i Maruda, co prawda w Fundacji, ale też do adopcji.

Ogonku, wielka adoracja :mrgreen:
I podziękowania!
Gosiu - dla Ciebie też wielkie DZIĘKUJEMY za dom dla Chrumciaka :D

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon cze 20, 2011 9:48 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Zgodnie z obietnicą melduję się na wątku.

Jakby jeszcze można było w czymś pomóc - transport, lub innych sprawach, które leżą w zakresie naszych możliwości, proszę dawać znać.
Renifer dużo jeździ, tak że czasem można to połączyć z wyjazdem służbowym.
Kociowóz ma niejakie doświadczenie w kociotransporcie.
Miejsce na nocleg zawsze jest w Brysiowym pokoiku. Ja co prawda jestem straszna beksa ale staram się jakoś panować, nie całkiem skutecznie :mrgreen:

Pozdrawiam całą zgraną ekipę. :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon cze 20, 2011 12:20 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Ja jedynie mogę jeszcze od siebie dorzucić, że bardzo się cieszę, że Chrumcia nie musiała jechać pociągiem przez wiele godzin. To by ją zestresowało dużo bardziej. Zosiu, to bardzo dużo, naprawdę, to że ją przywieźliście samochodem.

I jeszcze jedna informacja :wink: Kociunia waży najwyżej około 4 kg i przy moim Bąblu wygląda drobniej :wink:

Teraz to już tylko trzymam mocno kciuki za pozostałe futrzaki - oby jak najszybciej trafiły na swoje domki :ok:
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Pon cze 20, 2011 19:39 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

ahnija pisze:Witam, czy Psotek jest nadal do adopcji?
Z kim można się kontaktować w jego sprawie?
Dzięki za odpowiedzi.

Ahnijo - zanim zaadoptujesz kolejnego kotka, bardzo proszę odpowiedz nam na licznie zadawane pytania CO SIĘ STAŁO Z SYRENKĄ , KTÓRĄ PRZYGARNĘŁAŚ Z TEGO WĄTKU : viewtopic.php?f=13&t=118633

Elżbieta P.

Od: Śro lut 02, 2005 0:40

Post » Pon cze 20, 2011 20:19 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Gosiu dzwoniłam właśnie do Natalii - obiecała dowiedzieć się jakie zabiegi miała Chrumcia i przekazać, więc jak się dowiem to dam znać.

Jeśli zaś chodzi o Psy - w najbliższym czasie Kaja ma w planie udać się do Pani Basi i zaszczepić Psiaste oraz, UWAGA, zabiera ze sobą Kota Pokazowego :) celem sprawdzenia jak Psy Pani Basi mają się do Futrzastych :) Nie wiem co to za Kot, chyba jakiś egzemplarz o świętej cierpliwości, ale doświadczony jeśli chodzi o relacje z Psami. Cała akcja sprawdzająca odbędzie się oczywiście pod nadzorem Kai, która doświadczenie ma od Kota niewątpliwie nie mniejsze :)

Szalony Kocie - także jakoś w tym tygodniu powinno być jasne info w temacie.
Jeśli znajdziesz chwilkę popytaj proszę o transport do Łodzi, ten nieszczęsny transporter..................

A Hobbitek ma troszkę lepsze wyniki :) Keratynina spadła a sam Kot raczej jednoosobowo da sobie podać kroplówkę chociaż potrzebne będzie nieco doświadczenia - tzn. prezentacja podawania kroplówki, itp. Zasadniczo podczas zabiegów jest grzeczny, tyle, że po prostu się oddala, wychodzi :) Ale nie gryzie i nie drapie, co ważne :)

W środę wybieram się na spotkanie poadopcyjne do Siostrzyczki, Kicia trochę sobie śpiewa i pomiaukuje ale zaczęła jeść (wołowina pomaga na wszystko :). W planie jeszcze spotkanie u Rózinka i Pani Moniki. Manolo z Cezarem pozwalają sobie na całkiem dalekie wycieczki skubańcy :) ale też jest troszkę lepiej.

Carmen201

Post » Pon cze 20, 2011 21:32 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Fajny pomysł z Kotem Testowym!

Magis

Post » Pon cze 20, 2011 21:58 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

No tak, ale ciekawe co o tym pomyśle myśli sam Kot Testowy?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon cze 20, 2011 23:38 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Kot Testowy jest przyzwyczajony :)
Na pewno Dziewczyny z Fundacji nie zrobiłyby krzywdy Kotu, na testowego został wybrany taki, który jak najbardziej się do tego nadaje.

Carmen201

Post » Wto cze 21, 2011 8:01 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Carmen201 pisze:Kot Testowy jest przyzwyczajony :)
Na pewno Dziewczyny z Fundacji nie zrobiłyby krzywdy Kotu, na testowego został wybrany taki, który jak najbardziej się do tego nadaje.

Kot pracujący? :mrgreen: :kotek:
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Wto cze 21, 2011 12:13 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-OGŁOSZENIA NIEZBĘDNIE POTRZEBNE!

A czy w sprawie Karolci ktoś się odzywał?

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

[poprzednia][następna]