jak noc teatrów?
oraz inne sprawy?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pasibrzucha pisze:Mamy coś na oku, 48 metrów i banalna w zabezpieczeniu loggia, ale nie chcę zapeszać, póki nie złożę podpisu
Pasibrzucha pisze:Mamy coś na oku, 48 metrów i banalna w zabezpieczeniu loggia, ale nie chcę zapeszać, póki nie złożę podpisu
Pasibrzucha pisze:Zdjęcia zrobiłam, coby mi aparat nie zardzewiał![]()
Buńczuczny znienacek
Ja po prosty wymiękam widząc to jej groźne spojrzenie! Ile to zadziorności jest w tym chucherku![]()
Czarny Kot Na Czarnym Tle (odpowiedź, wyzwanie, a właściwie wręcz chęć nawiązania dialogu artystycznego (pośmiertnego, trudno) z Kazimierzem Malewiczem, autorem tego oto wybitnego dzieła - Czarnego Kwadratu Na Białym Tle)
shalom pisze:Pasibrzucha pisze:Mamy coś na oku, 48 metrów i banalna w zabezpieczeniu loggia, ale nie chcę zapeszać, póki nie złożę podpisu
Widzę, że ustalone jest, co jest priorytetem przy wyborze mieszkanka![]()
shira3 pisze:shalom pisze:Pasibrzucha pisze:Mamy coś na oku, 48 metrów i banalna w zabezpieczeniu loggia, ale nie chcę zapeszać, póki nie złożę podpisu
Widzę, że ustalone jest, co jest priorytetem przy wyborze mieszkanka![]()
Phi...tylko 48....To nici z dalszego dokocenia.....
A możnaby mieć 65 i to bez kłopotu z balkonem....
Bo go nie ma
![]()
Pasibrzucha pisze: Myślałaś kiedyś o alternatywnej drodze zawodowej? Agent nieruchomości na ten przykład? Bo ja tu dostrzegam marnujący się potencjał
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 1221 gości