ja tez jestem zakotchwycona slicznymi fociami slicznej kotuni

jestes przemiaupiekna kicia i cudnie na fotkach wychodzisz, moja slodka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:ja tez jestem zakotchwycona slicznymi fociami slicznej kotuni![]()
jestes przemiaupiekna kicia i cudnie na fotkach wychodzisz, moja slodka
taizu pisze:Jak te chrabąszcze są wszędzie, to kto nam wyjadł nasze?
Szarusia
MalgWroclaw pisze:Dziewczyny były w gabinecie, Frania myślała, że jej się upiecze. Bo duża przyszła z Florką i poleciała na zakupy. Ale okazało się, że to dlatego, że pan doktor miał sterylizację i duża z Franią musiałyby czekać - duża zrobiła zakupy, przyszła, znalazła schowaną Franię i pojechały.
Dzisiaj zawiązałyśmy koalicję z Florką i razem uciekałyśmy przed dużą, chociaż ona polowała na Franię. Duża się śmiała, że wyglądamy jak peleton. Florka się wystraszyła, że znowu o nią chodzi, a ja zawsze się boję, jak duża wyciąga transporter.
Fasolka
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Dziewczyny były w gabinecie, Frania myślała, że jej się upiecze. Bo duża przyszła z Florką i poleciała na zakupy. Ale okazało się, że to dlatego, że pan doktor miał sterylizację i duża z Franią musiałyby czekać - duża zrobiła zakupy, przyszła, znalazła schowaną Franię i pojechały.
Dzisiaj zawiązałyśmy koalicję z Florką i razem uciekałyśmy przed dużą, chociaż ona polowała na Franię. Duża się śmiała, że wyglądamy jak peleton. Florka się wystraszyła, że znowu o nią chodzi, a ja zawsze się boję, jak duża wyciąga transporter.
Fasolka
Co ma feleton do ucieczki? Przez feleton to się rozmawia!
Inka
caldien pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Dziewczyny były w gabinecie, Frania myślała, że jej się upiecze. Bo duża przyszła z Florką i poleciała na zakupy. Ale okazało się, że to dlatego, że pan doktor miał sterylizację i duża z Franią musiałyby czekać - duża zrobiła zakupy, przyszła, znalazła schowaną Franię i pojechały.
Fasolka
Co ma feleton do ucieczki? Przez feleton to się rozmawia!
Inka
![]()
![]()
caldien pisze:Ależ Ineczko, ja się nie śmieję, a tylko przyjaźnie uśmiecham się do Ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, puszatek i 37 gości