Buraczek z cm. wolskiego u Mziel52 - żegnaj, Macho! [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 18, 2011 20:34 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

Putto cieszymy się, że interesujesz się buraskiem. :D

Wczesniej na wątku pisała jamkasica, że chyba dzis
miała do biduli podjechac . Może przekaże nam dobre wieści.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Sob cze 18, 2011 22:15 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

bylam,wyglaskalam,nakarmilam. czuje sie nieco lepiej.byl b. zarobaczony. Mam do tego Pana wyjatkowa slabosc... :oops: :oops:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Sob cze 18, 2011 22:20 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

jamkasica pisze:bylam,wyglaskalam,nakarmilam. czuje sie nieco lepiej.byl b. zarobaczony. Mam do tego Pana wyjatkowa slabosc... :oops: :oops:

Nic Ci wet nie mówił , czy może dzis miał robione USG?
To dobrze , że lepiej sie czuje Buraczek. :D
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Sob cze 18, 2011 22:21 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

jamkasica pisze:bylam,wyglaskalam,nakarmilam. czuje sie nieco lepiej.byl b. zarobaczony. Mam do tego Pana wyjatkowa slabosc... :oops: :oops:

Uffffffffff..... kamień z serca-bałam się nowych wiadomości.Ciekawe kiedy będzie miał USG .Burasku trzymaj się :ok: :ok: :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie cze 19, 2011 1:44 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

jutro spróbuję do niego pojechać i podpytać

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Nie cze 19, 2011 12:04 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

Dzień dobry Buraczku :1luvu:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Nie cze 19, 2011 19:48 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

byłam dziś u Burunia. ma duży apetyt i wywala brzuchola, mruczy i depcze, rwąc papier na którym siedzi ;-) przeszkodziłam mu w drzemce. USG w wila-wecie będzie miał robione we wtorek.

Szymkowa obiecuje, że zwróci za odpłatne badanie USG [dziękujemy! :1luvu: ], ale może poczekajmy?

Fleur

Post » Nie cze 19, 2011 19:54 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

Fleur pisze:byłam dziś u Burunia. ma duży apetyt i wywala brzuchola, mruczy i depcze, rwąc papier na którym siedzi ;-) przeszkodziłam mu w drzemce. USG w wila-wecie będzie miał robione we wtorek.

Szymkowa obiecuje, że zwróci za odpłatne badanie USG [dziękujemy! :1luvu: ], ale może poczekajmy?

Dzięki za dobre wiadomości.Myślę,że jeżeli coś się złego dzieje-ważny jest każdy dzień.A jak znowu ta lekarka nie przyjedzie :? Widać nie bardzo słowna. Trzymaj się Burasku :ok: :ok: :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie cze 19, 2011 19:59 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

Kciuki za Buraska!!! Oby wszystko się ułożyło!
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Nie cze 19, 2011 20:00 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

Też trzymam kciuki za Buraczka ... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie cze 19, 2011 20:09 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

i ja też
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie cze 19, 2011 20:36 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

zdaje się, że dr Marciński też we wtorek przyjmuje, więc najwcześniej usg i tak tego dnia by było (gdyby była jeszcze wolna godzina) ... hmm ... chyba że w wawie jeszcze gdzieś indziej można by szybko badanie wykonać?

putto

Od: Pt cze 17, 2011 18:21

Post » Nie cze 19, 2011 20:54 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

aha, dodam jeszcze, że był dzisiaj ponownie odrobaczany, ale kupy jeszcze nie było. bardzo fajna jest dziewczyna, która dzisiaj była. to chyba praktykantka, ona też go zapisywała. jest kociarą i lubi Buraka, mówi mu po imieniu ;) przychodzi go miziać co jakiś czas, mówiła też, że dużo jadł (jadł i przy mnie, pieszczoszysko). więc myślę, że ma w jej osobie dobrego ducha w lecznicy :ok:
wygląda na to, że Burakowy teraz odsypia i... odjada. to chyba dobry znak.

Fleur

Post » Nie cze 19, 2011 21:49 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

Czyli Buraczek się poprawia :ok:
Ja od czwartku będę mogła się zaangażować w odwiedziny, kupno i dowóz karmy i co tam potrzeba.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pon cze 20, 2011 8:10 Re: Buraczek cmentarny w szpitalu- potrzebne DT i $ na leczenie.

Prosze o dwa słowa info, bo nie mogę teraz śledzic wątku.
Ma byc USG u dr. Marcińskiego? On ma klinikę naprzeciwko Wilawetu. To jest LUXWET. Tylko tego nie da się roliczyć na talon.

Kolejny talon na diagnostykę i leczenie dostarczę dzisiaj. Zaniosę mu coś na ząb.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

[poprzednia][następna]