Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 14, 2011 16:20 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Lilu na samej górze na allegro :) trudno jej nie zauważyć, może akurat?
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Wto cze 14, 2011 17:43 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Zofia&Sasza pisze:To tak jak z wyjątkowo piękną kobietą. Takie czasem są samotne, bo każdy facet uważa, że za wysokie progi :wink:
Coś w tym jest ;) Choć to przecież nie tak, najbardziej na świecie Lilu potrzebuje po prostu kochającego człowieka dla siebie. Ona potrafi się zbudzić w nocy i protestować, gdy zabierze się rękę z jej futerka....
monitomi pisze:Liwia a czy nie macie u siebie w mieście akcji adopcji zwierzaków w weekendy np. w galerii? U nas fundacja takie adopcje prowadzi w sklepie kakadu i mają niezłe osiągnięcia, nie ma zastoju z tego co widzę na stronie tej fundacji.
Trzymam kciuki za pięknotkę :ok:
Dzięki za kciuki :) Są u nas akcje adopcyjne, ale u nas szukają na niej domu koty schroniskowe - bardziej zagrożone i w większej potrzebie. Te w dt bądź co bądź są już bezpieczne...

kotx2 - dzięki za linka, ale w tej chwili nie biorę raczej pod uwagę domu z Wawy (chyba, że byłby np znany, forumowy... ) - nie mam teraz możliwości wyjazdu do stolicy.

Aukcja zakończona, ehhh, startujemy od nowa.... Trzymajcie kciuki proszę, bo obawiam się, że Lilu za bardzo związuje się z dt, nie chciałabym, by przeprowadzka do ds była dla niej kolejną traumą :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro cze 15, 2011 12:34 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Dostałam dziś pytanie, jaki byłby koszt "wysyłki przedmiotu" (!) Lilu do Niemiec :) Eh...

Liwia_

Post » Śro cze 15, 2011 12:34 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Liwia_ pisze:Dostałam dziś pytanie, jaki byłby koszt "wysyłki przedmiotu" (!) Lilu do Niemiec :) Eh...

8O 8O 8O 8O

ręce opadają :(

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Śro cze 15, 2011 22:39 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

KOTEK1988 pisze::ok: Trzymam kciuki za jakiś domek,szzkoda że piękna nie chce kociego nani psiego towarzystwa :(
A jak z ogłoszeniami ma porobione?
Przepraszam, umknęło mi pytanie. Oczywiście, Lilu ma pełno ogłoszeń, cały czas promowane allegro i gratkę i cały pakiet zrobiony przez CatAngel...

Dziś korespondowałam trochę z potencjalnym domem z Krakowa. Może? :) Choć wszystko okaże się podczas wizyty przedadopcyjnej, a tą w Krakowie będę mogła odbyć dopiero za jakieś 2 tygodnie...

Liwia_

Post » Śro cze 15, 2011 22:40 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

3mam kciuki bardzo mocno za domek :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Śro cze 15, 2011 23:36 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Jakie cudo z Niej!

mhsa

Od: Czw lip 10, 2008 1:27

Post » Pt cze 17, 2011 16:37 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Liwia_ pisze:
KOTEK1988 pisze::ok: Trzymam kciuki za jakiś domek,szzkoda że piękna nie chce kociego nani psiego towarzystwa :(
A jak z ogłoszeniami ma porobione?
Przepraszam, umknęło mi pytanie. Oczywiście, Lilu ma pełno ogłoszeń, cały czas promowane allegro i gratkę i cały pakiet zrobiony przez CatAngel...

Dziś korespondowałam trochę z potencjalnym domem z Krakowa. Może? :) Choć wszystko okaże się podczas wizyty przedadopcyjnej, a tą w Krakowie będę mogła odbyć dopiero za jakieś 2 tygodnie...

:ok: :ok: W takim razie kciuki-jak to TEN jedyny dom, to poczekają :D

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30

Post » Sob cze 18, 2011 16:51 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Liwia_ - znalazłam taki wątek: viewtopic.php?f=13&t=128985
Może akurat?

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob cze 18, 2011 17:18 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Fredziolina pisze:
Liwia_ pisze:Dostałam dziś pytanie, jaki byłby koszt "wysyłki przedmiotu" (!) Lilu do Niemiec :) Eh...

8O 8O 8O 8O

ręce opadają :(

Uważajcie na ten dom, już drugi raz się z nim spotykam. Na wątku Maurycego chyba też pytał o koszt wysyłki do Niemiec. Może to tylko moje złe przeczucia...ale i na zimne warto dmuchać :roll:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Nie cze 19, 2011 6:07 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Zapytam znajomej. Kiedyś mówiła że chce 2-go syjama, a ja jak zwykle powiedziałam, żeby absolutnie nie kupowała. Wiecie o co chodzi. Wiem że koty rasowe też są wyrzucane, więc po co wspierać pseudohodowle :wink: Obiecałam że wcześniej czy później znajdę jej syjama, z resztą jak wielu ludziom, którzy m.in. czekają na ala maincoona. Czekają już długo i zaczekają dopóki im nie znajdę kociska :wink:

Więc gdyby ta Pani chciała adoptować Lilu, to jest możliwość?
MIKUŚ

Post » Nie cze 19, 2011 6:57 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

MIKUŚ pisze:Zapytam znajomej. Kiedyś mówiła że chce 2-go syjama, a ja jak zwykle powiedziałam, żeby absolutnie nie kupowała. Wiecie o co chodzi. Wiem że koty rasowe też są wyrzucane, więc po co wspierać pseudohodowle :wink: Obiecałam że wcześniej czy później znajdę jej syjama, z resztą jak wielu ludziom, którzy m.in. czekają na ala maincoona. Czekają już długo i zaczekają dopóki im nie znajdę kociska :wink:

Więc gdyby ta Pani chciała adoptować Lilu, to jest możliwość?

MIKUŚ podaj tej pani namiary i Liwia na pewno sobie chętnie porozmawia i powypytuje co i jak.
A co do MCO to zdarzają się dość często do adopcji http://miaukunowo.eu/viewforum.php?f=62 ... 278e46e06d, tak samo jak inne piękne rasy np NFO viewtopic.php?f=13&t=129185
2 kocurki młodziutkie birmańskie http://www.ragdollclub.fora.pl/adopcje- ... ,3241.html
Wystarczy cierpliwość a na pewno się wymarzony kotek znajdzie :ok:
AA i z pseudohodowli są wyrzucane koty w typie rasy, a nie rasowe, bo R=R i o tym szczególe trzeba pamiętać :wink:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Nie cze 19, 2011 12:21 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Mikuś, to zależy - napisałaś, że Pani szuka "drugiego syjama", jeżeli w domu jest już jeden, to niestety nie bardzo, Lilu innych futer niestety nie akceptuje... Jeżeli miałaby być jedynaczką, to oczywiście - zapraszam do kontaktu :)

mahob - bardzo dziekuję za podlinkowanie wątku Lilu :)

"Wysyłkę przedmiotu do Niemiec" olałam oczywiście :)

Liwia_

Post » Nie cze 19, 2011 22:00 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Aż trudno uwierzyć ,że taka pięknotka tyle czeka na domek....

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30

Post » Nie cze 19, 2011 22:12 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

moe domek zdecyduje sie na inne miasto zamieszkania kota - to napewno ułatwiloby poszukiwania
poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.

ysmay

Od: Nie wrz 12, 2010 10:32

[poprzednia][następna]