Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Coś w tym jestZofia&Sasza pisze:To tak jak z wyjątkowo piękną kobietą. Takie czasem są samotne, bo każdy facet uważa, że za wysokie progi
Dzięki za kciukimonitomi pisze:Liwia a czy nie macie u siebie w mieście akcji adopcji zwierzaków w weekendy np. w galerii? U nas fundacja takie adopcje prowadzi w sklepie kakadu i mają niezłe osiągnięcia, nie ma zastoju z tego co widzę na stronie tej fundacji.
Trzymam kciuki za pięknotkę
Liwia_ pisze:Dostałam dziś pytanie, jaki byłby koszt "wysyłki przedmiotu" (!) Lilu do NiemiecEh...
Przepraszam, umknęło mi pytanie. Oczywiście, Lilu ma pełno ogłoszeń, cały czas promowane allegro i gratkę i cały pakiet zrobiony przez CatAngel...KOTEK1988 pisze::ok: Trzymam kciuki za jakiś domek,szzkoda że piękna nie chce kociego nani psiego towarzystwa![]()
A jak z ogłoszeniami ma porobione?
Liwia_ pisze:Przepraszam, umknęło mi pytanie. Oczywiście, Lilu ma pełno ogłoszeń, cały czas promowane allegro i gratkę i cały pakiet zrobiony przez CatAngel...KOTEK1988 pisze::ok: Trzymam kciuki za jakiś domek,szzkoda że piękna nie chce kociego nani psiego towarzystwa![]()
A jak z ogłoszeniami ma porobione?
Dziś korespondowałam trochę z potencjalnym domem z Krakowa. Może?Choć wszystko okaże się podczas wizyty przedadopcyjnej, a tą w Krakowie będę mogła odbyć dopiero za jakieś 2 tygodnie...
Fredziolina pisze:Liwia_ pisze:Dostałam dziś pytanie, jaki byłby koszt "wysyłki przedmiotu" (!) Lilu do NiemiecEh...
![]()
![]()
![]()
ręce opadają
MIKUŚ pisze:Zapytam znajomej. Kiedyś mówiła że chce 2-go syjama, a ja jak zwykle powiedziałam, żeby absolutnie nie kupowała. Wiecie o co chodzi. Wiem że koty rasowe też są wyrzucane, więc po co wspierać pseudohodowleObiecałam że wcześniej czy później znajdę jej syjama, z resztą jak wielu ludziom, którzy m.in. czekają na ala maincoona. Czekają już długo i zaczekają dopóki im nie znajdę kociska
![]()
Więc gdyby ta Pani chciała adoptować Lilu, to jest możliwość?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości