Piękny Melon-staruszek ma sie dobrze!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 18, 2011 18:30 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Nikt nie pyta :placz: :placz: :placz: a ja nie wiem co u Melonka bo Pani też się nie odzywa :cry: . Moimi pytaniami wydaje sie być zniecierpliwiona i praktycznie mnie spławiła, więc jak nie mam z czym to nie dzwonie.. :evil:
Ale całą akcję ustalałyśmy razem ... :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw cze 23, 2011 9:42 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Trzymajcie kciuki i wszystkie inne palce :ok:
Pojawiły się szanse na dom... szanse... :)

Pani Oli trudno się rozstać z kocidłem - taki to kot, że mimo wad potrafi zabrać serca :1luvu:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pt cze 24, 2011 16:16 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

I jak?
Można już puścić?

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Pt cze 24, 2011 20:49 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

trzymać, trzymać :ok:
Panie są wprawdzie umówione, p. Kasia zdecydowana, ale musi zobaczyć 'oczami' Melona itd. Myślę, że uda się namówić, zeby sie już odezwała na forum :D .
P. Oli trudno się z Melonem rozstać, ale wie, że musi, wiec ja będzie w Rudzie to zawsze lżej, nie?

Obrazek

morelowa

Post » Pt cze 24, 2011 22:26 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Witam!!!!!

Miałam się odezwać, więc jestem:) już nie mogę się doczekać, aż zobaczę Melona:) na zdjęciach jest taki śliczny :1luvu: :) ja mam już pieska ale szukam towarzysza do mojej Sami:) mam nadzieję, że będą się dogadywały:) niestety ja nie mieszkam w dużym domu z ogrodem, ale tylko w mieszkanku 3 - pokojowym:) ale źle nie jest, ponieważ mieszkanko jest w miarę duże:) jeżeli chodzi o mnie, to moja miłość do zwierząt jest przeogromna!!! nie mogę patrzeć, jak dzieje im się krzywda:( dlatego postanowiłam zmienić świat kilku zwierzaczkom i tak już u moich rodziców są 2 kotki, a ja wzięłam biedną sunię po przejściach ze schroniska:) myślę, że na początek wystarczy opowiadania o sobie:)
ahaa... błagam was... trzymajcie za mnie kciuki.... we wtorek mam obronę pracy dyplomowej więc przyda mi się:):):)

kasia.m.

Od: Pt cze 24, 2011 21:59

Post » Sob cze 25, 2011 7:20 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

No, to mam nadzieję, że wyrosną nam nowe kciuki, żeby trzymać za Melona+Kasia, za pracę i wszelkie inne istoty :1luvu:

Obrazek

morelowa

Post » Sob cze 25, 2011 17:45 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Byłoby pięknie gdyby p.Kasia i Melon przypadli sobie do gustu.
Za oboje :ok: :ok:

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Sob cze 25, 2011 18:28 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Kciuki (za obronę i Melonika) obecne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob cze 25, 2011 19:07 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob cze 25, 2011 20:17 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Ale kciuków! :dance2:

Obrazek

morelowa

Post » Nie cze 26, 2011 15:37 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Pon cze 27, 2011 8:46 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Witam!
Tak oglądam te zdjęcia Melona, i przyznam szczerze.... coraz bardziej się w nim zaczynam podkochiwać :oops: :1luvu: już nie mogę się doczekać środy aż go zobaczę:) Póki co narazie jutro obrona i już żołądek powoli zaczyna podchodzić mi do gardła :cry: im bliżej obrony, tym bardziej wydaje mi się, że wszystkiego zapomniałam i że zapomnę języka w gębie :placz: ale myśl o tym, że w środę już zobaczę (jeszcze nie mojego ale mam nadzieję, że niebawem) przystojniaka Melona, dodaje mi sił:) dziękuję za trzymanie kciuków i proszę o jeszcze :lol: tak do jutra do godziny ok. 18 jeśli można by było zamówić 8) pozdrawiam Kasia :ok:

kasia.m.

Post » Pon cze 27, 2011 9:51 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

ObrazekObrazek

i cały Melon :mrgreen: :!:

Trzymamy te kciuki, trzymamy - za całokształt :D i za wszystko :D

Obrazek

morelowa

Post » Pon cze 27, 2011 20:58 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

... do obrony coraz bliżej i tabletki na uspokojenie poszły w ruch..... :cry: :evil: i coraz większa radocha, że zobaczę Melona :1luvu: ludzie jak się jutro obronię, to... to.... nie wiem co zrobię! chyba pójdę na piwo :piwa:

kasia.m.

Post » Pon cze 27, 2011 21:03 Re: Piękny, bury Melon TRACI DOM :( POTRZEBNY NOWY!

Jeszcze się taki nie znalazł, co się nie stresował obroną.
A zawszzzzzzzzzz wszystko idzie dobrze :mrgreen:

Melon jest fantastyczny, jako odstresowywacz po obronie jak znalazł :D

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

[poprzednia][następna]