Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 17, 2011 10:17 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze:Ziabolek właśnie udowadnia, że nie ma "za małej skrzyneczki" dla kota ... aż mu oczy wyszły tak się wpakowywał na "wcisk"... :ryk: ...
Zapakowany ... :mrgreen: ale nie bardzo widać, co to za zwierzątko ....

Tsaaaa.... znowu się chcesz kota pozbyć? :twisted: Komu tym razem wysyłasz? :lol:

:evil: On się zapakował w półeczkę przy biurku komputerowym .... Się nie bój, nie wysyłam... :mrgreen: A Miszczu to sam się do Ciebie pakował, a nie ja jego .... :kotek:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob cze 18, 2011 8:45 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Cześć Ziabolku - kotku z gumy :D

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob cze 18, 2011 9:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pospamuję:
Tato JaEwka znalazł na łące dwa kociaki, nie jedzą same. Matki nie było, nie było gniazda, najwidoczniej ktoś je po prostu wyniósł żeby umarły z głodu na tej łące.
Pilnie poszukiwany DT który odkarmi maluszki, najlepiej Lubin lub okolice!
viewtopic.php?f=1&t=129233
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob cze 18, 2011 16:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Pokerek zapakowany ... i dwa sępy .... :mrgreen: (stare zdjęcie)
Obrazek

katarzyna1207

Post » Sob cze 18, 2011 16:36 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

jak czuje się Pokerek?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob cze 18, 2011 16:39 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Pokerek zapakowany ... i dwa sępy .... :mrgreen: (stare zdjęcie)

Przepiękne zdjęcie :love:
A jak Pokerek dzisiaj się miewa?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob cze 18, 2011 16:50 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabolek w miarę dobrze... pawiki bywają, ale sporadycznie ...rzadziej niż 1 dziennie ...Nierozgarnięta jestem :evil: wczoraj wieczorem zamknęłam pokój z Paryskiem i renalem - żeby się Ziabol nie dobrał... No i oczywiści z Ziabolkiem w środku ... :roll: Napakował się po uszy ...ale nie cofnęło się ... No gooopia jestem i tyle ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Sob cze 18, 2011 18:07 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ale cudeńka :)

Erin

Post » Nie cze 19, 2011 9:17 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Ziabolek w miarę dobrze... pawiki bywają, ale sporadycznie ...rzadziej niż 1 dziennie ...Nierozgarnięta jestem :evil: wczoraj wieczorem zamknęłam pokój z Paryskiem i renalem - żeby się Ziabol nie dobrał... No i oczywiści z Ziabolkiem w środku ... :roll: Napakował się po uszy ...ale nie cofnęło się ... No gooopia jestem i tyle ...

Moja Broszka też bez przerwy podkrada nerkowe - a nerkowa seniorka najchętniej jadłaby to co powinna jeść Broszka :roll:
za Pokerka nieustające: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Nie cze 19, 2011 9:29 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jednak w nocy renal się "cofnął".... :(
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie cze 19, 2011 9:32 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Oj, to i normalnie się zdarza - mój Ptysiek musi mieć albo bardzo małe, albo bardzo duże chrupki - średnie po prostu połyka.
I po 5-10 minutach jest cofka :roll:

Jak się miewa Ziabolek i spółka?

Erin

Post » Nie cze 19, 2011 9:45 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:ok: :ok: :ok: żeby nie było cofek a cudny Ziabol niech rozkwita :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie cze 19, 2011 12:51 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

No w końcu mi net oddali :roll: dwa dni odcięta od świata - masakra.
Mój Mietek hafci po surowym mięsie i po kocich przysmakach w drażetkach, a Pokerek tym bardziej mógł spawać bo renala mu nie wolno, a do tego jeszcze jak się napchał po uszy... :roll:
Mam nadzieję że dziś lepiej, co?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie cze 19, 2011 15:28 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerek, daj już spokój z tymi pawikami, i tak wszyscy wiemy, że wyzdrowiejesz, i tak wszyscy Cię kochamy, więc skończ już te sztuczki chłopie bo przyjadę do Ciebie i spiorę Ci futerko!!! :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Nie cze 19, 2011 17:20 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moha pisze: bo przyjadę do Ciebie i spiorę Ci futerko!!! :1luvu:

No to zapraszamy....przy okazji możesz też "wyprać"... :mrgreen: Dzisiaj były dwa pawiki... ale z kulami włosowymi...więc usprawiedliwione...A w ogóle, to wszystkie na raz mi gubią futro ..wszystkie pawiują ...mimo że staram się odkłaczać...Dzisiaj rano Franka zrobiła zwrot paszczą dwóch wałków z włosów grubości i długości mojego palca... 8O 8O gdzie się to w niej mieściło... :roll:
Ziabolkowi humor nawet dopisuje, pomimo tych pawików... Ale - nie dość, że kłaczy się swoim futrem, to jeszcze go dzisiaj przyłapałam, jak dziewczynie stópki mył... noż qrde znalazł się amant dżentelmen ... :evil:
A chrupek to on z zasady nie gryzie, tylko łyka w całości ... niestety, nie mam wpływu na wielkość RC hypoalergenic... :?
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]