DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 17, 2011 14:35 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

No, nie - tradycja.
Ja się wali... to z fasonem :evil:

Cholercia, może to wspólnymi siłami ale co (nie, no ukraść nie :ryk: ) jakoś zorganizować.

Akcja cegiełkowa - ale tak wiele to nikt nie zebrał, nawet na operację.
FB - może Małgośka pomoże?
Bazarki - drobne kwoty

To nawet z tych moich pierdółek - pół na Brysia, pół na Nero - może jeszcze jakaś dobra dusza się dorzuci.
Nero jest bardz, bardzo dla nas ważny - przecież z nami jechał, czyli właściwie już powinniśmy za niego wziąc odpowiedzialność.

Obiecuję solennie, że choć część wytrząśniemy, może ja jeszcze z Renifera coś wytrząsnę (jak tylko lodówkę naprawi, bo sery w lodówce nadal śmierdzą :oops: )

A resztę najwyżej się dopożyczy, a potem się będziemy martwić.
Niestety nie mamy takich możliwości, żeby coś załatwić "na krechę" czyli na dług.

Dopytaj się czy choć trochę nie obniżą i musimy sobie poradzić. Są jakieś priorytety. :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 17, 2011 14:41 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Jak będzie potwierdzenie ceny za operację no to wtedy trzeba będzie kogoś prosić o allegro cegiełkowe,no oczywiście fb i nie wiem co jeszcze;a może będzie Neruś miał szczęście i zbierze się z allegro :roll:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob cze 18, 2011 8:21 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Wszystkiego trzeba próbować by pomóc Nero,i wiem ,że dr.Garncarz obniża ceny dla bezdomnych psów.Konsultowałyśmy w ubiegłym roku sunie z naszego schronu nie wziął kasy za konsultacje.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob cze 18, 2011 8:23 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

O rany, liczę na to, że choć troszeczkę da się obniżyć koszty.
Zawsze to mniej pieniędzy do zorganizowania.

Będziemy walczyć. :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob cze 18, 2011 8:27 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Bardzo przepraszam wszystkich,którzy wpłacili pieniążki na koty lub Nero lub zakupili coś na moich bazarkach,że nie pisze o tym na wątku ale wszystko jest w pierwszym poście
viewtopic.php?f=1&t=114897
wpłynęły pieniążki od Agneski na szczepienia dla maluchów;
dostałam także przelew od taizu na karmę dla footer-120zł.
Chciałam także napisać,że w ostatnim czasie bardzo pomogła mi Ania R. z fb wspomagając mnie sumą 500zł.Bardzo dziękuję!!! :1luvu:
Jednak to wszystko to kropla w morzu potrzeb bo dobra karma kosztuje;już nie zdecyduję się nigdy aby w ramach oszczędności zamieniać karmy "wysoko mięsne" na "wysoko zbożowe" bo kończy się to ogólnym "rozlużnieniem" :mrgreen: ;koty muszą być cały czas na słabszej karmie -wtedy nie ma problemu;jeśli już zaczęliście podawać im coś lepszego -nie zmieniajcie bo to nie obniży kosztów tylko podniesie gdyż trzeba będzie kupować lekarstwo na "ogólnokocie sranie" :? sporadyczne "uszczęśliwianie" kotów wolno żyjących lepszym żarełkiem daje taki sam efekt-zaburzenia żołądkowe;wielu z forumowiczów nie zdaje sobie z tego sprawy,że nie robi dobrze dla kocich brzuszków robiąc czasem "święto" dla kotów podrzucając wysoko mięsną karmę-no,chyba,że jest to surowe mięsko-wtedy jak najbardziej ...

J.D.

Post » Sob cze 18, 2011 8:36 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

No proszę, proszę, a nie mówiłam... człowiek przez całe życie się musi uczyć... na błędach.
Całuję Nerunia w miły pyszczunio.

Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamięta.
I może dostąpię kiedyś tego zaszczytu, żeby go zawieźć do najlepszego DS na świecie.
:ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob cze 18, 2011 8:49 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Nie wiem czy ciebie czy mnie pamięta ale to bez znaczenia-ważne,żeby udało się zrobić operację i następnie znależć mu najlepszy domek,do którego -tak,tak-zawieziesz go ,ty-Zosiu wraz z Reniferem :ok:

J.D.

Post » Sob cze 18, 2011 13:01 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

To za udaną operację Nera :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob cze 18, 2011 13:01 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

i ja :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob cze 18, 2011 19:01 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

powiedzcie mi gdzie ogłosić,że szukam sponsora na żwirek dla kotów!!!Normalnie masakra :( potrzebuję miesięcznie minimum 30worków benka 10l czyli wydaję minimum 600zł. na sam żwir 8O

J.D.

Post » Sob cze 18, 2011 19:13 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Cholera, martwię się, że tak Ci trudno.
Za mało się promujesz, ot co.
A za dużo pracujesz...

Na to jak się nawet naucze robić bazarki, to się nie zbierze, nie?
Bo tyle chyba miesięcznie z bazarków nikt nie zbiera?

A karmy?
A szczepienia?

Rany!!! :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob cze 18, 2011 19:20 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Znalazłam Wasz wątek :)
Naprawdę podziwiam :ok:

A co do żwiru:
J.D. pisze:powiedzcie mi gdzie ogłosić,że szukam sponsora na żwirek dla kotów!!!Normalnie masakra :( potrzebuję miesięcznie minimum 30worków benka 10l czyli wydaję minimum 600zł. na sam żwir 8O

Próbowałaś żwirku drewnianego? Ja też wydawałam sporo na ten normalny, potem na drewniany z zoologa, ale teraz kupuję w zasadzie to samo, tylko pod nazwą pelet i dużo tańsze.
Nie wiem, czy w Sokółce byś znalazła, ale na allegro jest sporo ofert i transport gratis od pół tony - a to jest 20-30 worków, w zależności od wielkości i za taką ilość chcą około 300 złotych.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob cze 18, 2011 19:31 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Ja też polecam drewniany "pellet", niesamowite jak różne ceny można stosować za ten sam produkt pod inną marką. :roll:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob cze 18, 2011 19:34 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Agneska pisze:Ja też polecam drewniany "pellet", niesamowite jak różne ceny można stosować za ten sam produkt pod inną marką. :roll:

też go kupuje w sklepie z... glazurą.2o kg za 19.90.Jest troszkę większy ale nie przeszkadza kotom.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob cze 18, 2011 19:35 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

Al;e Asia jest uczulona na drewniany.Przypomniałam sobie :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

[poprzednia][następna]