DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 17, 2011 22:11 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Dobry wieczór!

Walczyłem długo z Gumtree ale co dodałem ogłoszenie to ich automat usuwał z powodu złamania regulaminu 8O Ten serwis jest straszny, bo ma listę zabronionych słów, które nie mogą w ogłoszeniu wystąpić. Na przykład jakiś czas temu odkryłem że nie można pisać, że kot lubi pieszczoty, bo to wg nich niecenzuralne. Ale tym razem nie mam pojęcia które słowo może być niewłaściwe. Myślałem że to, że koty są "towarzyskie", ale nie. Napisałem do Gumtree, zobaczymy co mi odpowiedzą...

Adam
aburacze

Post » Pt cze 17, 2011 22:25 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Adam, dzięki za cierpliwość, jesteś niesamowity :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob cze 18, 2011 7:30 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Witamy się porannie z Ptyśkiem jubilatem i zapraszamy na Obrazek

Obrazek

Aż wierzyć się nie chce, że to już 4 lata - a taki byłem malutki i słodziutki :P

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob cze 18, 2011 8:18 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

:birthday:
:balony: :torte:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob cze 18, 2011 8:26 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Miziaki dla Piękniaka :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob cze 18, 2011 8:31 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Dziękujemy ślicznie :1luvu:

Erin

Post » Sob cze 18, 2011 8:59 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

och,jaki piękny Ptyś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zawsze samego tylko szczęścia i zdrowia Ptysiowi :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

Adamie-dzięki wielkie za pomoc i za cieprliwość !! swoją drogą to trochę śmieszne...

A ja chciałam uprzejmie donieść że Kulka zwana dawniej Glzdą- NIE MA Fiva ani Felva :D :piwa: :piwa: :piwa:

wczoraj miała pobraną krew,oczko ładnieje chociaż bardzo powoli,ale ładnieje.
Nie chce jeść sama bo ropka zatyka jej nosio i są jej tony mimo ciagłego czyszczenia noska aż do lekkiej kerwki :roll: ..już nie wiem co gorsze-ropka czy obolały nosek...
je dość ładnie gerberki i conva ze strzykawki ale ogólnie jest bardzo biedniutka..taka kupka boleści..

Bonifacek je za dwóch albo nawet trzech-brzusio ma już jak piłeczka :ryk:
oczko też ładniejsze :D nadal kuweta to wróg,chyba że dwie to dla niego za mało-może potrzeba trzeciej z innym żwirkiem :?: (i tak mimo świeżej dostawy pięknych kuwet od Jamkasicy,kolejnej już dla niego nie mam :oops:) ... ale chociaz koopki ładniejsze :D :oops:

Filemonek nie lubi czyszczenia pysia,za to uwielbia jeść aż potem wymiotuje z przejedzenia..daję mu małymi porcjami ale to wywołuje ciągłe awantury :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:
Ma przśliczne zielone wielkie oczy podobne do oczu lunki,mięciutkie futerko i po odpicowaniu będzie misterem piwnicy!!

Kociaki szaleją-rosną jak na drożdżach i nikt o nie nie dzwoni.. :roll:
Chyba Szalony Kocie musisz im strzelić cały swój słynny pakiecik ogłoszeniowy bo w tym tempie to dopadnie je u mnie starość :mrgreen:

..a nowe kociaki rozpiera energia i powoli ich pokoje w których są z mamuśkami stają się dla nich za małe.. 8O :ryk: :ryk:
chciałoby się do pokoju kociaków z głównym drapakiem.. :roll:

Stare DT bez zmian-szaleją w komplecie!
Ciumcia-wolna i na wydaniu,o Blusi też ucichło :oops: ,
Promyś szczęśliwy jak zwykle,Sznycelek razem z nim pełny szczęścia i kociego luzu.. :ryk:
Rolekso goi się niesamowicie szybko i pięknie,jest ciągle w klatce co strasznie go wnerwia-robi kipisz w klatce ile razy bym nie poukładała od nowa :mrgreen:
Syjameczka zwariowana-oooooczywiście ma rujkę-zaczepia wszystkich-wskakuje nawet na Sznycelka 8O :ryk: :ryk: ,ale najfajniejsze są zapasy z Roleksiem i kopanie go tylnymi łapkami -dlatego właśnie Roleksio ma karcer :mrgreen: :roll:

Katary już dawno bez kataru :ryk: Rujkę mają znowu-Pinia,Rysia,Buba, :kotek: :kotek: :kotek:
Funia na wszystkich fuka jak tylko ktoś ma w misce coś co da się zjeść (jej miska jest "na potem :lol: )
Mućka i Krówka spokojne,dostojne i coraz ufniejsze,zwłaszcza Krówka była lękliwa..(choć w porównaniu z Fionką w stadium początkowym, to miziak :ryk: )

Grzyby-koopka Milki jest wciąż nie taka ale sama Milka je bardzo ładnie i jest w świetnym humorku.
Buba jest przesłodka i ma oczy i pysio kota z Alicji..kocham te jej oczy i jakbym mogła to byłaby moja...(nie mogę :mrgreen: )
Kałboj najszybciej nada się do adopcji bo najszybciej odpicuje sobie futerko :D :ok: .Po glucie nie ma już śladu-a więc jeszcze troche picu i poproszę o ogłoszenia :D

Wymieniłam chyba wszystkich-

Rezydenci wszyscy zdziwieni bo dziś kolejny etap tworzenia z naszego ogrodu twierdzy nie do ucieczki :mrgreen:
Durny,jako najmądrzejszy i najbardziej leniwy już dawno zrezygnował z prób wyjścia-postanowił schudnąć aby zmieścić się w pozostałe jeszcze przęsła ale nie zdąży :ryk: :ryk: :ryk:
Kropka ze Smartkiem jakby grzeczniejsi-wypuszczani podczas porannej kawy nawet nie próbują się jakoś znacząco oddalać :D
Plasti nadal bardzo tęskni za swoja prześladowczynią-Pusią...miauczy całymi dniami,szuka jej,szuka,szuka...serce się kraje..

Bella wczoraj miała pobraną krew bo jej apetycik nas nie zdowala.. :mrgreen:
Carlito,jak to Carlito-raz lepiej raz gorzej-co w jego przypadku oznacza raz super a raz "tylko" dobrze. :D :ok: :ok: :ok:
generalnie miłość między Carlitem a Bellą kwitnie-już nawet leżenie obojga razem z nami nie powoduje zazdrości u żadnego z nich. :D

...a teraz lecę po wiertła bo...strasznie szubko wychodzą... :ryk: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Sob cze 18, 2011 9:01 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob cze 18, 2011 9:01 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Dziękujemy za miłe słowa i pozdrawiamy cieplutko :)
A wszystkie kociaczki cmokamy w noski :1luvu: :kotek: :1luvu:

Erin

Post » Sob cze 18, 2011 9:04 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Pospamuję:
Tato JaEwka znalazł na łące dwa kociaki, nie jedzą same. Matki nie było, nie było gniazda, najwidoczniej ktoś je po prostu wyniósł żeby umarły z głodu na tej łące.
Pilnie poszukiwany DT który odkarmi maluszki, najlepiej Lubin lub okolice!
viewtopic.php?f=1&t=129233
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob cze 18, 2011 9:31 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Dzień dobry :)

Na razie Gumtree mi nie odpowiedziało dlaczego niby moje ogłoszenie łamie regulamin :roll:

Skoro nikt nie dzwoni (na Allegro jest 185 odsłon i obserwator) to może jeszcze poogłaszam.

Mały spam. Ponieważ tu jest dużo osób z Warszawy, to się zapytam: czy ktoś z Was nie wybiera się może nad morze, a dokładniej nie będzie wracać stamtąd? Kinia098 z Darłowa ma piątkę małych kotków do przewiezienia do DT do Warszawy. Obecnie te kotki mieszkają z matką w skrzynce na ryby w Darłówku. Poza tym próbujemy też jakoś zorganizować transport cudownej, ale już starszej kotki z Darłowa do DS pod Rzeszowem (już chyba dalej nie można było ;) ). Jakbyście wiedzieli o czymś, to dajcie znać. Wątek Kini, zapraszam:
viewtopic.php?f=13&t=122555

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Sob cze 18, 2011 9:37 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Adamie może być tak że masz tam użyte jakieś "niedozwolone" słowo ;) Ciężko odkryć co gumtree uważa za "niedozwolone". Albo ktoś już dodał podobne ogłoszenie i Twoje widnieje jako "powielone".
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob cze 18, 2011 9:39 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Erin pisze:Witamy się porannie z Ptyśkiem jubilatem i zapraszamy na Obrazek

Obrazek

Aż wierzyć się nie chce, że to już 4 lata - a taki byłem malutki i słodziutki :P

Obrazek

Cudny Ptysiu - bądź szczęśliwy i zdrowy przez co najmniej najbliższe 20 ludzkich lat! :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob cze 18, 2011 9:40 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Marzenia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Erin

Post » Sob cze 18, 2011 9:45 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Smartaku - a żeś wieści dała 8O
Dużo... I same pozytywne :ok:

Kuwetę dużą krytą możnaby zabrać z B. Tylko ja ciągle nie wiem, jak sprawa się rozwiąże :/

Co do jechania nad morze - ja jadę do Szczecina jutro... ale to nie to morze, o które chodzi :/
Mogę faceta namówić na wypad nad morze, ale to szybko nie będzie :(

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob cze 18, 2011 9:47 Re: DT Smarti4 - nowe kicie powoli zdrowieją...

Gibutkowa pisze:Adamie może być tak że masz tam użyte jakieś "niedozwolone" słowo ;) Ciężko odkryć co gumtree uważa za "niedozwolone". Albo ktoś już dodał podobne ogłoszenie i Twoje widnieje jako "powielone".

Ty wiesz, to jest chyba powód. Przecież Szalony Kot już na Gumtree umieściła ogłoszenie kociaków, zresztą stamtąd wziąłem część tekstu. Szkoda tylko że piszą że łamię regulamin a w tym regulaminie nie ma nic że ogłoszenie nie może być zbyt podobne do ogłoszenia kogoś innego (bo że zbyt podobne do własnego to piszą).

No dobra, to ja w takim razie pomyślę gdzie jeszcze umieścić.

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]