Czekoladowy Miziak za TM ['] odszedł kochany....

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 10, 2011 11:30 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

nie gadam tylko tak jest :(
magdajedral

Post » Pt cze 10, 2011 12:11 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

e tam
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon cze 13, 2011 18:41 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

Podnoszę Miziaczka!!!!
magdajedral

Post » Pt cze 17, 2011 10:12 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

Co u Miziaka?

W tej samej lecznocy tylko w innej lokalizacji jest kolejny Miziak Bis z felv czyli Rudzio.. słodki pieszczoch, nakolankowy, garnący się do człowieka..

viewtopic.php?f=13&t=129187&p=7602285#p7602285

będzie cud? :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt cze 17, 2011 11:32 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

Dzień dobry kocino :1luvu: . Trochę ostatnio mało byłam na forum i nie wiem czy Miziak już jest u siebie czy jeszcze w lecznicy?? I kciuki za cud dla Miziaka bis :ok: :ok: :ok: :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt cze 17, 2011 11:36 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

Miziaczek jeszcze w lecznicy, 20 prawdopodobnie wytniemy mu nabiał i pod koniec czerwca będzie już w domku.
magdajedral

Post » Nie cze 19, 2011 0:27 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie cze 19, 2011 11:22 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

magdajedral pisze:Miziaczek jeszcze w lecznicy, 20 prawdopodobnie wytniemy mu nabiał i pod koniec czerwca będzie już w domku.

:dance: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pon cze 20, 2011 20:38 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

Dzwonili z lecznicy. Miziak biorąc pod uwagę stan ogólny ma się dobrze. Niestety wyciek z nosa powrócił i glucik wisi. Nie za ładnie też wygląda jego skóra, zaczęła mu wypadać sierść i ma placki łysej skóry. Jutro wetka zaczyna leczenie jakimś tam lekiem (nie mam pamięci do nazw) i prawdopodobnie na początku następnego tygodnia będzie miał robione czyszczenie w narkozie. Przy okazji też zostanie wykastrowany bo teraz to nie za bardzo się nadaje.
magdajedral

Post » Pon cze 20, 2011 21:09 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

magdajedral pisze:Dzwonili z lecznicy. Miziak biorąc pod uwagę stan ogólny ma się dobrze. Niestety wyciek z nosa powrócił i glucik wisi. Nie za ładnie też wygląda jego skóra, zaczęła mu wypadać sierść i ma placki łysej skóry. Jutro wetka zaczyna leczenie jakimś tam lekiem (nie mam pamięci do nazw) i prawdopodobnie na początku następnego tygodnia będzie miał robione czyszczenie w narkozie. Przy okazji też zostanie wykastrowany bo teraz to nie za bardzo się nadaje.

Byłam dzisiaj na Puławskiej i widziałam Miziaka - tylko widziałam, bo na sekundos do Zuzlika - koleżanki z klatki obok wpadłam :?
Niestety potwierdzam, że sierść kitusia niezbyt dobrze wygląda .... Może to nie są placki, ale widać że sierść jest w nie najlepszej kondycji ... I bida z niego jest - nie interesuje go to się dzieje w najbliższym otoczeniu :( Gadałam do Zuzlikowej i ją głaskałam - Miziak nie reagował :( Pewnie na Puławskiej będę w środę lub w czwartek - to pomiziam Miziaka.

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon cze 20, 2011 21:24 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

On nie reaguje jak nik nie podchodzi, nie jest chłopak nachalny, ale jak otworzysz klatkę to momentalnie będzie na Twoich kolanach. Polecam więc mizianie Miziaka, ale ostrzegam, że uwielbia patrzeć prosto w oczy i w tym czasie kichnąć. Więc raczej fartuch lub stare ciuchy i okulary ochronne trzeba mieć.
magdajedral

Post » Pon cze 20, 2011 21:28 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

magdajedral pisze: ...ale ostrzegam, że uwielbia patrzeć prosto w oczy i w tym czasie kichnąć.

:ryk: :ryk: :ryk:
Trzymaj się koteczku i zdrowiej, domek na Ciebie czeka :!: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pon cze 20, 2011 21:51 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

magdajedral pisze:On nie reaguje jak nik nie podchodzi, nie jest chłopak nachalny, ale jak otworzysz klatkę to momentalnie będzie na Twoich kolanach. Polecam więc mizianie Miziaka, ale ostrzegam, że uwielbia patrzeć prosto w oczy i w tym czasie kichnąć. Więc raczej fartuch lub stare ciuchy i okulary ochronne trzeba mieć.

Dzięki za wyjaśnienie, bo zmartwiłam się tym że Miziak nie reaguje na otoczenie. A co do kichania - mam w domu Alusia z nawracającym kk także kichanie oraz glucenie to dla mnie standard :mrgreen: Miziaka fartuchem czy też ochronnymi okularami stresować nie będę 8)
A czy Miziak gurmety lubi :?: Małą porcyjkę dostarczyłam do lecznicy dla wszystkich szpitalnych rezydentów 8)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon cze 20, 2011 22:35 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

On lubi wszystko i chłonie ogromne porcje jedzenia. Nawet wetka dzisiaj powiedziała, że jest zdecydowanie za chudy jak na to ile jada. Dobra przemiana materii - zazdroszczę mu troche tego :)
magdajedral

Post » Pon cze 20, 2011 22:47 Re: Czekoladowy Miziak FeLV+ ma DS DZIĘKUJĘ :)

Wampirek :)

Obrazek
magdajedral

[poprzednia][następna]