Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt maja 27, 2011 15:59 Re: Przykra sprawa...

dam tej osobie jeszcze "chwilkę" może to nie wynika ze złej woli tylko ze splotu złych okoliczności :? łatwo jest kogoś skrzywdzić trudniej naprawić krzywdę a tego bym nie chciała :( poczekam więc jeszcze parę dni.....ale dobrze wiedzieć,że jest taka możliwość napiętnowania :wink:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt maja 27, 2011 16:01 Re: Przykra sprawa...

magicmada pisze:Wczoraj widziałam, jak się oscypki produkuje w bacówce. I kilka przywiozłam ze sobą, też będę jeść na ciepło, z żurawiną, I jeszcze pyszny bundz kupiłam.

jak bundz skwasnieje można zrobic z niego bryndze :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob maja 28, 2011 17:34 Re: Przykra sprawa...

J.D. pisze:dam tej osobie jeszcze "chwilkę" może to nie wynika ze złej woli tylko ze splotu złych okoliczności :? łatwo jest kogoś skrzywdzić trudniej naprawić krzywdę a tego bym nie chciała :( poczekam więc jeszcze parę dni.....ale dobrze wiedzieć,że jest taka możliwość napiętnowania :wink:

Ale skoro to było w zeszłym roku a tu już czerwiec za pasem to wątpię aby się coś ruszyło w tej sprawie :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob maja 28, 2011 18:11 Re: Przykra sprawa...

Jednak jakiś efekt jest-obiecała,że postara się wysłać paczkę jak znajdzie chwilę czasu :?
Słuchajcie to jest osoba powszechnie znana na forum i być może rozpętam jakieś "piekiełko" więc muszę być pewna tego co robię czyli dopiero po ultimatum,że zrobię to co chcę zrobić;mam nadzieję,że nie będę musiała tego robić;napisałam o tym tu włąsnie z nadzieją,że to przeczyta i nie zechce ryzykować straty dobrej opinii;jest jeszcze kwestia tego co odeśle...zaraz napiszę kolejne pw-tym razem ostateczne :roll: myślę,że wiele osób nie uwierzyłoby kto to :?

J.D.

Post » Sob maja 28, 2011 19:03 Re: Przykra sprawa...

Różne rzeczy się zdarzają nawet osobom solidnym i uczciwym :roll: Ale najważniejsze jest chyba wszystko sobie szczerze wytłumaczyć i po sprawie.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob maja 28, 2011 19:49 Re: Przykra sprawa...

jasdor pisze:Różne rzeczy się zdarzają nawet osobom solidnym i uczciwym :roll: Ale najważniejsze jest chyba wszystko sobie szczerze wytłumaczyć i po sprawie.

Liczę na jakiś sensowny finał tej sprawy bo już tracę cierpliwość-to trwa chyba 8-9m-cy; po takim czasie to nawet nie mam pokwitowań,że coś wysyłałam :? Teraz mam dosyć trudny okres i na prawdę każdy grosz się liczy;samego żwiru kupuję w miesiącu 20 worków tych dużych po 20l tj 400zł.;średnio idzie mi miesięcznie ok.1000zł. na cały mój zwierzyniec....

J.D.

Post » Nie maja 29, 2011 10:16 Re: Przykra sprawa...

Ja też już tu miałam zgłosić jedną osobę, która robiła bazarek w marcu i do tej pory nie wysłała fantów zarówno mi jak kilku innym osobom, ale jakimś cudem .....któreś już z kolei PW w końcu doczekało się odpowiedzi, w prawdzie nie dostane tego co zakupiłam, ani zwrotu pieniędzy ale jakieś inne fanty w zamian....tz. zobaczymy czy dostane, na razie dostałam informację, że zostały wysłane :p w prawdzie rozliczenia bazarku nadal nie ma choć było również obiecane, ale może i to się pojawi :]
Obrazek Obrazek
Obrazek

Zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=124437

Beatris86

Od: Czw lis 12, 2009 14:32

Post » Śro cze 08, 2011 18:11 Re: Przykra sprawa...

A ja mam też przykrą sprawę (pierwszy raz mi się to zdarzyło). Mianowicie na moim bazarku osoba o nicku 24102007 zakupiła u mnie spódniczkę. Ja ją wysłałam a ona mi nie zapłaciła. Wiem, że byłam łatwowierna ale cóż myślałam, że jakaś uczciwość istnieje. Co dziewczyny robicie w takiej sytuacji :?:
Ww. osobie wysłałam spódniczkę ok 10 kwietnia.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Śro cze 08, 2011 18:23 Re: Przykra sprawa...

Od dłuższego czasu czytam wpisy w tym wątku i nieustannie jestem bardzo szczęśliwa, gdy ktoś mi wysyła fant zanim otrzyma ode mnie pieniądze. Czyli ma do mnie zaufanie. Ale jak tak dalej pójdzie, pewnie to się niedługo zmieni. Bardzo to smutne.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro cze 08, 2011 18:42 Re: Przykra sprawa...

Moja sprawa tez doczekała się jakiegoś finału;co prawda nie takiego jak oczekiwałam ale....

J.D.

Post » Pt cze 17, 2011 7:59 Re: Przykra sprawa...

itaka pisze:A ja mam też przykrą sprawę (pierwszy raz mi się to zdarzyło). Mianowicie na moim bazarku osoba o nicku 24102007 zakupiła u mnie spódniczkę. Ja ją wysłałam a ona mi nie zapłaciła. Wiem, że byłam łatwowierna ale cóż myślałam, że jakaś uczciwość istnieje. Co dziewczyny robicie w takiej sytuacji :?:
Ww. osobie wysłałam spódniczkę ok 10 kwietnia.

Napisz pw do 24102007 . Podobno to dziewczynka 15 letnia, która ponaciągała ludzi na pieniądze, była też sprawa plagiatu. Sprawa miała zosta.ć zgłoszona do odpowiednich władz. W akcję włączyła się matka, która chciała uchronić córkę przed konsekwencjami prawnymi. Część osób otrzymała zwrot, a część jakieś fanty.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pt cze 17, 2011 9:03 Re: Przykra sprawa...

Femka pisze:Od dłuższego czasu czytam wpisy w tym wątku i nieustannie jestem bardzo szczęśliwa, gdy ktoś mi wysyła fant zanim otrzyma ode mnie pieniądze. Czyli ma do mnie zaufanie. Ale jak tak dalej pójdzie, pewnie to się niedługo zmieni. Bardzo to smutne.

Niestety, Femciu.
Forum się rozrosło, coraz więcej transakcji (na KB i PT) i co raz więcej "wtop".
Osobiście skorygowałam swe opinie i wysyłkę przed zapłatą poczyniłabym może do 3-4 osób. Kiedyś było to większe grono...
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pt cze 17, 2011 9:13 Re: Przykra sprawa...

Dołożę do tego , że nowe wątki, to nie tak jak kiedyś - o kotach. Głównie to wątki sprzedażowe. Rozumiem jeszcze bazarki na jakieś biedne biedy, na ratunek, ale to są wątki bez żadnego wyjaśnienia, na co przeznaczone są pieniądze.
Sama robię bazarki, które muszę wykonać szydełkiem i chwilkę na to poświęcić, ale osoby zamawiające wpłacają pieniądze przed czasem, choć piszę, żeby płaciły dopiero po otrzymaniu przesyłek.
Coraz lepiej chyba wychodzi nam naciąganie innych :|

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie cze 19, 2011 15:49 Re: Przykra sprawa...

Potwierdzam z tą osobą 24102007 to jakaś dziwna sprawa, mówię to jako kupująca. Już więcej nic nie kupię u tej Pani.
Obrazek Obrazek
Obrazek

Zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=124437

Beatris86

Od: Czw lis 12, 2009 14:32

Post » Czw lip 07, 2011 20:57 Re: Przykra sprawa...

J.D. pisze:Słuchajcie to jest osoba powszechnie znana na forum i być może rozpętam jakieś "piekiełko" więc muszę być pewna tego co robię czyli dopiero po ultimatum,(...)

Myślisz, że to ma znaczenie? Ważna jest solidność. Różne rzeczy się zdarzają w życiu i ja to rozumiem, ale od tego są wątki i możliwość wysłania PW z taką informacją.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]