Moderator: Moderatorzy
magicmada pisze:Wczoraj widziałam, jak się oscypki produkuje w bacówce. I kilka przywiozłam ze sobą, też będę jeść na ciepło, z żurawiną, I jeszcze pyszny bundz kupiłam.
J.D. pisze:dam tej osobie jeszcze "chwilkę" może to nie wynika ze złej woli tylko ze splotu złych okolicznościłatwo jest kogoś skrzywdzić trudniej naprawić krzywdę a tego bym nie chciała
poczekam więc jeszcze parę dni.....ale dobrze wiedzieć,że jest taka możliwość napiętnowania
jasdor pisze:Różne rzeczy się zdarzają nawet osobom solidnym i uczciwymAle najważniejsze jest chyba wszystko sobie szczerze wytłumaczyć i po sprawie.
itaka pisze:A ja mam też przykrą sprawę (pierwszy raz mi się to zdarzyło). Mianowicie na moim bazarku osoba o nicku 24102007 zakupiła u mnie spódniczkę. Ja ją wysłałam a ona mi nie zapłaciła. Wiem, że byłam łatwowierna ale cóż myślałam, że jakaś uczciwość istnieje. Co dziewczyny robicie w takiej sytuacji![]()
Ww. osobie wysłałam spódniczkę ok 10 kwietnia.
Femka pisze:Od dłuższego czasu czytam wpisy w tym wątku i nieustannie jestem bardzo szczęśliwa, gdy ktoś mi wysyła fant zanim otrzyma ode mnie pieniądze. Czyli ma do mnie zaufanie. Ale jak tak dalej pójdzie, pewnie to się niedługo zmieni. Bardzo to smutne.
J.D. pisze:Słuchajcie to jest osoba powszechnie znana na forum i być może rozpętam jakieś "piekiełko" więc muszę być pewna tego co robię czyli dopiero po ultimatum,(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości