Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madzia89 pisze:Emilka jest kotką niesterylizowaną póki co,devonek to kastrat. on ma karmę Royal dla kasrtratów a ona na odkłaczanie. Czy nic się nie stanie jeżeli jeden będzie wyjadywał drugiemu karmę,chodzi mi bardziej o Emilkę bo nie jest po sterylizacji.
O boże zaraz się chyba zacznie bo Emilka juz sie przymierza żeby do niego skoczyć,franca zażarta;/
madzia89 pisze:heh paru godz...wiem wiem tak ma być...chyba za bardzo panikuje
aggga pisze:Wg mnie powinnaś wiedzieć, że możesz i Ty i koty mieć problem. Oczywiście wszędzie pisze się, że dokocenie to takie super, och, ach, a w rzeczywistości jak Twój kot nie zaakceptuje nowego kota, mogą być niebezpieczne sytuacje w domu i będziesz ZMUSZONA oddać nowego kota. Tylko tutaj oprócz tego, ze będziesz mieć ściśnięte serce, ze musisz oddać nowego domownika, to dojdzie problem z tym, GDZIE go oddać. Poczytaj mój wątek. Żałuję, że poszłam za głosem serca.
viewtopic.php?f=13&t=128669
Oczywiście życzę powodzenia, bez złośliwości, jak się Tobie uda, to będzie oznaczało, że stworzyłaś kolejnemu kotkowi domek i za to trzymam kciuki.
Aga
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości