50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie cze 12, 2011 20:17 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Dyktatura pisze:Kinia akurat koty p. Halinki dostały w prezencie taka karmę od dolabry. Ola zachwala, że jej koty jedzą. Koty pani Haliny zaczną ją jeść w tym tygodniu. :)

Skład jest całkiem fajny :D więc mam nadzieję, że moje też nie pogardzą :) A i okazja super, bo 200zł za 40kg :!:

Adam, zrób tylko allegro :) Ja maluszki ogłosiłam już na tych stronkach, co zawsze :) Ew. możesz zrobić trójmiasto, bo tam nie mam założonego konta ;) :ok: :kotek: Z góry bardzo dziękuję :1luvu:

Co do edytowanych postów, to nie wiem :| Może podpytaj moda ?
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie cze 12, 2011 21:17 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Hej!

Już jestem :)

Ogłoszenie na Allegro: http://allegro.pl/piec-malych-kotkow-sz ... 55752.html

Pozostałe statystyki: Glutek 290 odsłon, Bulwa 210, Plamka 192 a Czarny 146. Ogłoszenia będą wisieć do piątku, potem odnowię oczywiście.

Póki co mam jakies problemy z trojmiasto.pl i gumtree.pl, nie mogę do obydwóch serwisów dodawać zdjęć :( Chyba wiem dlaczego i próbuję coś na to poradzić.

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Nie cze 12, 2011 21:23 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Adam- dziękuję za allegro dla maluszków, jest super !! :)
Jeśli chodzi o ogłoszenia dla pozostałego towarzystwa- na razie nie odnawiaj :) Postaram się napisać jakiś inny tekst, wrzucimy inny tytuł i jak da radę, to też zdjęcia. Bo tak jak pisała CatAngel gdzieś i kiedyś- ludzie te ogłoszenia znają już pewnie na pamięć. A jak wyskoczymy z czymś nowym, to może będzie większa oglądalność i odzew :mrgreen: :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Nie cze 12, 2011 21:33 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

kinia098 pisze:Adam- dziękuję za allegro dla maluszków, jest super !! :)

Proszę bardzo, cieszę się że się spodobało :)

kinia098 pisze:Jeśli chodzi o ogłoszenia dla pozostałego towarzystwa- na razie nie odnawiaj :) Postaram się napisać jakiś inny tekst, wrzucimy inny tytuł i jak da radę, to też zdjęcia. Bo tak jak pisała CatAngel gdzieś i kiedyś- ludzie te ogłoszenia znają już pewnie na pamięć. A jak wyskoczymy z czymś nowym, to może będzie większa oglądalność i odzew :mrgreen: :ok:

Dokładnie, też sądzę że trzeba trochę odświeżyć te ogłoszenia jeżeli chodzi o treść, wygląd itp. Sam obserwuję spadek oglądalności, a gdy np. dodałem nowe ogłoszenie Glutka to miał całkiem sporą, ale już za drugim rzutem zaczęła spadać.

Maluchy mają na Allegro już 11 odsłon :)

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Pon cze 13, 2011 22:34 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Cześć wszystkim!

Wyobraźcie sobie, że ledwie 24h minęły a maluchy mają już 122 odsłony! Nikt nie telefonował?
Tymczasem po 10 dniach Glutek ma 333, Bulwa 236, Plamka 215 a Czarny 167.

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Pon cze 13, 2011 23:31 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Czasami ludzie tylko klikają aby zobaczyć jakie małe słodkie kotki na zdjęciach :?
Mam nadzieję, że tel się rozdzwonią :) z normalnymi domkami :) :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto cze 14, 2011 22:06 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Ktoś mi dzwonił ale o... 10:40.... Jutro tam zadzwonię i się dowiem o co chodzi ;)

Pilnie potrzebuję tego transportu na Poznań ! Na malutką dom już tam czeka ! :(
Obrazek

kinia098

Post » Wto cze 14, 2011 22:14 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Ukradłam treść z Allegro :D i dałam na Trójmiasto :)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 61049.html

CatAngel

Post » Wto cze 14, 2011 22:21 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

CatAngel pisze:Ukradłam treść z Allegro :D i dałam na Trójmiasto :)

O, super, bo Trojmiasto i Gumtree przestało być kompatybilne z moim komputerem i nie mogę ładować obrazków... (i nadal nie rozwiązałem tego problemu).

Adam
aburacze

Post » Wto cze 14, 2011 22:25 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

aburacze pisze:
CatAngel pisze:Ukradłam treść z Allegro :D i dałam na Trójmiasto :)

O, super, bo Trojmiasto i Gumtree przestało być kompatybilne z moim komputerem i nie mogę ładować obrazków... (i nadal nie rozwiązałem tego problemu).

Adam

Czasami tak jest :) ja na swoim nie widzę na niektórych str zdjęć, a na drugim kompie widzę.

CatAngel

Post » Śro cze 15, 2011 22:31 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Dzięki, Małgosia :D

Ja tylko z doskoku, bo net mi strasznie szwankuje.... Mam złą i dobrą wiadomość :|
Zacznę od dobrej: CZARNY w DS :dance: :dance2: :birthday: :balony: :birthday: Ten telefon jednak był o kota :D A dokładnie o Glutka :) Pan chciał kota do stajni, więc zaproponowałam Czarnucha, bo Glucio się nie nadaje. Pan ma 3 konie, chyba 2 psy i jakiegoś uratowanego od śmierci kocurka, i szukał mu właśnie towarzysza :D Przed adopcyjnej nie było, ale za jakiś tydzień/dwa będzie po adopcyjna :) Pan wydawał się fajny przez telefon. Czarnego odebrał od Agnieszki ( błyskawiczna adopcja :mrgreen: Pan od razu po moim telefonie i rozmowie z Agą zabrał Czarnego, bo akurat był w Darłowie :mrgreen: ) i to się potwierdziło ;) W dodatku mąż Agi zna tego Pana :ryk: :ok: W razie problemów ma dzwonić ;) Mieszka gdzieś blisko lasu, więc miejsce idealne dla Czarnucha powsinogi :) Aga mówiła, że przed oddaniem go jeszcze odrobaczymy i odpchlimy, ale Pan powiedział, że sam już się tym zajmie :ok: Mam nadzieję, że wszystko będzie ok :D

Dodam jeszcze, że Pan zadzwonił z ogłoszenia plakatowego :mrgreen: :1luvu:

I ta zła wiadomość..... Fuxi odeszła :cry: [*] [*] [*] Jej stan już wczoraj zaczął się trochę pogarszać. Dziś rano chodziła osowiała, posiadywała w kącie, nie chciała jeść, wyjść na dwór.. Gosia zabrała ją do weta. Niestety już po południu biedne ciałko zgasło :( :( :( Wetce na razie jest ciężko cokolwiek stwierdzić.. :( Może za szybkie odrobaczenie ? :cry: Nie mamy pojęcia co się stało. Przecież już było lepiej :( Ale kto wie, jak wszystko wyglądało w środku ? :( Gosia jest załamana... ja się cieszę, że chociaż Fuxi odeszła szczęśliwa, w domu, z pełnym brzuszkiem, kochana.. a nie w cierpieniach, gdzieś pod krzaczkiem, zupełnie sama :cry: Śpij kochana [*]

Gdybyście widzieli oferty transportów, których szukam, to proszę o jakiś telefon lub sms :oops: Nie wiem, kiedy będę mieć w końcu pewny net. Może jutro, a może za 3 dni... :|
Obrazek

kinia098

Post » Śro cze 15, 2011 22:45 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Cześć Kinia!

Fajnie że się jednak udało Ci pojawić tutaj mimo problemów z siecią :)

Szkoda Fuxi ['][']['] To musiało być coś poważnego, pewnie i tak nie udałoby się jej uratować. Masz rację, że przynajmniej ostatnie dni spędziła w domu, to ważne.

Za to bardzo, ale to bardzo się cieszę z DS dla Czarnego! Myślę, że wspaniale trafił, w stajni będzie mu dobrze. Z tego co piszesz nowy dom Czarnego lubi zwierzęta a to ważne. Ale na razie nie będę zdejmować Allegro, może ktoś się skusi i wtedy podsuniesz mu innego kotka :)

A co do transportów, to zacząłem nieśmiało spamować po innych wątkach ;)

Adam
aburacze

Post » Czw cze 16, 2011 4:36 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Czyli plakaty Czarnego z Koszalina można pozdejmować. :) Cieszę się :dance: :dance2:

Fuxi [*][*][*]

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw cze 16, 2011 6:43 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

aburacze pisze:Myślę, że wspaniale trafił, w stajni będzie mu dobrze. Ale na razie nie będę zdejmować Allegro, może ktoś się skusi i wtedy podsuniesz mu innego kotka :)

Mi też się wydaje, że stajnia to dla niego odpowiednie miejsce :) On do domu i tak wchodził tylko po to, aby zjeść i pospać z godzinkę. A ktoś tam ponoć przychodzi na konie, więc mizianki pewnie będzie miał :)
Tak, nie zdejmuj allegro. W razie czego podeślemy przecież inne koty :)

Dyktatura pisze:Czyli plakaty Czarnego z Koszalina można pozdejmować. :)

Jak wyżej :mrgreen: Myślę nad tym, żeby wysterylizować matkę moich bobasków tymczasowych i szukać jej domu. Bo to oswojona i bardzo mądra kicia, a ta karmicielka ma dziwne "nastroje" wobec niej. :roll: Ona to pingwinka, więc wtedy zaproponujemy ją zamiast Czarnego :mrgreen:

Dodam jeszcze, że wczoraj miałam telefon o... Szyszkę :roll: I Pani nie chce 2-miesięcznego malucha 8O Tylko już jakiegoś odchowanego kociambra ! Ludzie to sami nie wiedzą czego chcą :roll: :mrgreen:
Obrazek

kinia098

Post » Czw cze 16, 2011 8:28 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Fuxi :cry:
Bądź szczęśliwa za TM...
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

[poprzednia][następna]