Dorian odszedl...- jego ostatnie zdjecia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 12, 2004 20:15

Lorraine, bardzo się cieszę!

eBuszka

Od: Czw lip 01, 2004 19:42

Post » Czw sie 12, 2004 20:43

Dobre wiadomości :D

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Czw sie 12, 2004 22:17

Lorraine, cudownie! Wymiziaj Daleczkę. Niech już będzie wszyściutko ok! :ok:
Obrazek

Pandorka

Od: Nie kwi 11, 2004 15:11

Post » Nie sie 15, 2004 21:49

Dalek zdrowieje w oczach nadal. Juz prawie biega, zwlaszcza jak wyczuje, ze ja chce lapac, np zeby podac leki :lol: Dzisiaj naprawde mi zmyknela i wlazla do lozka :D
Jutro ostatni antybiotyk a w srode zdjecie szwow :piwa:
Dzis strasznie sie denerwuje, bo wyjezdzam i koty na tydzien zostaja z moja kolezanka, mam nadzieje ze nic nie wymysla do mojego powrotu, bo mi sie kolezanka zagubi w tych ich rozlicznych problemach zyciowych, trzymajcie kciuki, zeby wszystko poszlo ok :ok: Pierwszy raz zostana na tak dlugo same bez panci... :roll:
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Nie sie 15, 2004 21:58

Za zdrowko Dalki i koniec problemow :ok: :ok: :ok:
Malgorzata,
Wieslaw, Matylda, Bazyli za TM, Rozalia, Kazio,Iwan i mala Klara
Obrazek

Malgorzata

Od: Sob lip 12, 2003 20:09

Post » Nie sie 15, 2004 22:42

Wydrukuj koleżance "Instrukcję obsługi kotów" :D

Ja, gdy zostawiam koty pod opieką sąsiadów, to naklejam taką instrukcję na lodówce :)

Wojtek

Post » Nie sie 15, 2004 22:46

Wojtek pisze:Wydrukuj koleżance "Instrukcję obsługi kotów" :D

Ja, gdy zostawiam koty pod opieką sąsiadów, to naklejam taką instrukcję na lodówce :)

Uhm, tak ja sobie wydrukuje....
Ale moge wykaligrafowac 8)
Caly stol jest zaslany karteczkami o wszystkim, nawet jest informacja, gdzie ma byc Mis - ukochany Dalii (znow!).
Obrazek

lorraine

Post » Pt wrz 03, 2004 12:06

Wrocilam 8)
Koty byly prawie grzeczne, tylko Didi pierwszego wieczora postanowila sprawdzic czy mnie nie ma pod blokiem i szukala cala noc!!!
Biedna moja kolezanka za to szukala kota, ale rano sie odnalazly szczesliwie :D
Dalia zdrowieje wciaz, juz umie wskakiwac na lozko i na krzeslo, to nawet lepiej niz chirurg przepowiadal :dance:
Obrazek

lorraine

Post » Pt wrz 03, 2004 12:09

:D
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Od: Pon kwi 22, 2002 10:35

Post » Pt wrz 03, 2004 12:12

Ale mam dzielnego kota!
Didi wieczorami bardzo chce wychodzic, wiec pewnego dnia sie zdecydowalam ja od tego odwiezc przy pomocy szelek, myslalam ze jak poczuje uprzaz to jej sie odechce wylazenia. Didi natomiast zaskoczyla mnie nieziemsko, jak zaczelam jej nakladac szelki, ona zaczela mruczec 8O Otworzylam drzwi a ona natychmiast wybiegla. Od tamtej pory bylysmy trzy razy na spacerku, Didi chodzi pieknie na smyczy, z ogonem podniesionym wysoko do gory :D Raz nawet bylysmy jak bylo jasno i to tez jej nie zestresowalo, skorzystala z okazji i upolowala jednego motyla i dwie muchy :wink: Do ptaszkow tez sie chciala dobrac, ale lobuzy odfruwaly :evil: Szkoda ze nie mam aparatu.... :(
Obrazek

lorraine

Post » Pt wrz 03, 2004 13:07

To po prostu Didi - Dama Nadworna :twisted: Uwazaj na nia, moze byla przyzwyczajona do spacerkow w uprzezy /chetnie sie ubierala 8O / i udalo jej sie z niej wywinac /jak kotu znajomej/ :twisted:
Malgorzata,
Wieslaw, Matylda, Bazyli za TM, Rozalia, Kazio,Iwan i mala Klara
Obrazek

Malgorzata

Od: Sob lip 12, 2003 20:09

Post » Pt wrz 03, 2004 13:42

No pewnie, ze na nia uwazam, ma bardzo dobrze dopasowane szeleczki ale ona naprawde nie probuje, ostatnio niedaleko nas chodzil jakis pies na smyczy, Didi ostentacyjnie nie zwracala na niego uwagi. Jest spokojna i b. wyluzowana na spacerku i jak pieknie sie tarza :D
Obrazek

lorraine

Post » Pt wrz 03, 2004 13:59

To teraz pora na spacerek z czwórką kotów :D

Wojtek

Post » Wto wrz 07, 2004 14:41

No sluchajcie, co ja mam z tym kotem...
Ten kot calkiem zwariowal na punkcie spacerkow, potrafi godzinami mi zawracac glowe, zebym z nia wyszla, jak tylko pojawiam sie w przedpokoju ona zaraz leci za mna i piluje dziob. Wystarczy ze dotkne szeleczek, ona juz mruczy i nie moze sie doczekac, jak pies zupelnie 8O Potem pedem zlatujemy na dol, potem pedem na ulubiony trawnik gdzie Didi oddaje sie komsumpcji, po zaspokojeniu pierwszego glodu dopiero nastepuje druga czesc zlozona ze zwiedzania i tarzania sie po piasku :D
Ten kot do tego sie niczego nie boi, nawet malych potwornie chalasujacych dzieci na swych piekielnych rowerkach i psow, to ja musze miec oczy naokolo glowy, zeby w razie czego reagowac na czas.
Klopoty pojawiaja sie dopiero jak ja juz chce wracac, bo ona, niezaleznie od tego ile spacerek trwal, nie chce :twisted: Pyskuje okrutnie, wyzywa mnie i sie wyrywa :roll:
Naprawde przeszlosc tego kota jest dla mnie zagadka.
Powaznie rozwazam mozliwosc kupna smyczki rozsuwanej dla malych psow, ktora doczepie do szeleczek, bo standardowa kocia smyczka zaczyna nam nie wystarczac i musze za nia krok w krok biegac.
A przeciez ja naprawde nie chcialam pieska!
Obrazek

lorraine

Post » Wto wrz 07, 2004 14:53

Nie ostrzegałam? Nie mowilam, ze tak bedzie? :wink:
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Od: Pon kwi 22, 2002 10:35

[poprzednia][następna]