XAgaX pisze:zaznaczam wątek
XAgaX ogłoszenia są robione. Jezeli ktos ma dobre rady to proszę o pomoc w ogloszeniach dla naszych podopiecznym !!!
Kazda pomoc jest potrzebna bo kotki czekają .
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
XAgaX pisze:zaznaczam wątek
wiesiak pisze:XAgaX pisze:zaznaczam wątek
XAgaX ogłoszenia są robione. Jezeli ktos ma dobre rady to proszę o pomoc w ogloszeniach naszym podopiecznym !!!
XAgaX pisze:wiesiak pisze:XAgaX pisze:zaznaczam wątek
XAgaX ogłoszenia są robione. Jezeli ktos ma dobre rady to proszę o pomoc w ogloszeniach naszym podopiecznym !!!
mam nadzieję, że do potencjalnych adoptujących jednak się w milszy sposób odzywasz... jeśli chodzi Ci o mój podpis- po prostu nie znoszę biadolenia o braku domów, jak nie widzę ani pół ogłoszenia. Was się to nie tyczy, więc nie rozumiem ataku.
Możesz mi przesłać teksty i zdjęcia na maila wega_shg@wp.pl , pomogę.
gosiakot pisze:Filomen pisze: Dzis wyadoptowałam Ajaksa Gremlina - sam wszedł pani na kolana
Hurrra - a więc jest nadzieja dla pozostałych Gremlinków
XAgaX pisze:wiesiak pisze:XAgaX pisze:zaznaczam wątek
mam nadzieję, że do potencjalnych adoptujących jednak się w milszy sposób odzywasz... jeśli chodzi Ci o mój podpis- po prostu nie znoszę biadolenia o braku domów, jak nie widzę ani pół ogłoszenia. Was się to nie tyczy, więc nie rozumiem ataku.
Możesz mi przesłać teksty i zdjęcia na maila wega_shg@wp.pl , pomogę.
terenia1 pisze:Na środę umówiłam sterylkę dla Nelki - kotkę trzeba jak najszybciej ciachnąć bo chyba niestety jest zaciążona![]()
Mam prośbę czy jutro po południu ktoś mógłby Nelkę podrzucić do Almavetu, jeśli nikt nie da rady to ja podjadę po pracy - trzeba dokarmić maluszki od Mani, przywiozę ze sterylki szylkrecię spod Urzędu Pracy, która dziś została zawieziona na sterylkę i ewentualnie mogę zawieźć Nelkę jeśli nikt inny nie może tego zrobić.
Jadzia dzięki za odebranie książeczek zdrowiajeszcze Longerowi trzeba wpisać kastrację, ale to przy okazji - z książeczkami zrobiony jest jaki taki porządek - na żółtych karteczkach jest opisane czyja książeczka jest czyja.
Klimek - Klimek trzeba by go też podrzucić do weta na karmie indestinal kupy w miarę, ale dobrze by było żeby Pani wetka określiła czy Klimka można już zaszczepić i wykastrować, ze Smołą trzeba poczekać - choć nie wiem może ją chociaż zaszczepić
jadziaII pisze:terenia1 pisze:Na środę umówiłam sterylkę dla Nelki - kotkę trzeba jak najszybciej ciachnąć bo chyba niestety jest zaciążona![]()
Mam prośbę czy jutro po południu ktoś mógłby Nelkę podrzucić do Almavetu, jeśli nikt nie da rady to ja podjadę po pracy - trzeba dokarmić maluszki od Mani, przywiozę ze sterylki szylkrecię spod Urzędu Pracy, która dziś została zawieziona na sterylkę i ewentualnie mogę zawieźć Nelkę jeśli nikt inny nie może tego zrobić.
Jadzia dzięki za odebranie książeczek zdrowiajeszcze Longerowi trzeba wpisać kastrację, ale to przy okazji - z książeczkami zrobiony jest jaki taki porządek - na żółtych karteczkach jest opisane czyja książeczka jest czyja.
Klimek - Klimek trzeba by go też podrzucić do weta na karmie indestinal kupy w miarę, ale dobrze by było żeby Pani wetka określiła czy Klimka można już zaszczepić i wykastrować, ze Smołą trzeba poczekać - choć nie wiem może ją chociaż zaszczepić
Tereniu napisz dokladnie co i jak czyli na ktora i gdzie koty pozawozic to to jutro zalatwimy bo Wiesiu ma jutro wolne
Mara S pisze:Po dyżurze: na zdrowej ok a na kwarantannie nie było mokrego intestinala więc Longer dostał tylko suche a Klimkowi dałam trochę animondy dla kociaków - niestety szybko poleciało mu z dupki rzadkie kupsko :/ - muszę go wziąść do weta w najbliższym czasie. Maluchy spoko - dałam im mleczka, zwłaszcza szaremu. Kupiłam 2 małe ligninki w ruloniku (w płachtach nie bylo) ale niestety Mania zakopuje tym mokrą karmę i lignina wpada do wody..... Mały czarny potrafi pić sam mleczko z miseczki, mamuśka też trochę mleczka dostała.
chyba znów kończy się żwirek....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 364 gości