Nim4..Diego umierający... Emu niewidomy-w TDT:) Sch.Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 14, 2011 7:43 Re: Nim..4 !!!Wielki APEL o DomyT dla KOciąt!!!!

ruru pisze:Kolejna kocia bieda w PILNEJ potrzebie, bardzo prosimy o DOM!!!
Ok. 3 letnia trikolorowa koteczka Wenecja- całkowicie NIEWIDOMA :( :(

Obrazek
Obrazek

Magija pisze:ślepa tri jest bardzo wystraszona, boi się wszystkiego, nie wychodzi z budki i praktycznie nie je...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Ruru, zgłoś ją może tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=128838&start=0 jest dom dla dorosłego kota, może być niewidomy.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto cze 14, 2011 9:42 Re: Nim..4 !!!Niewidoma tri Wenecja- błagamy o DT!Schr. Łódź

Nie mogę nawet myśleć co ta koteńka teraz przeżywa... :cry:
Musimy jej pomóc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biedna, biedna Wenecja :(
Oby chociaż jeść zaczęła!!!
Wątek podany przez kochaną Kamari to dla niej wielka szansa, może akurat :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto cze 14, 2011 11:26 Re: Nim..4 !!!Niewidoma tri Wenecja- błagamy o DT!Schr. Łódź

Trzymam kciuki za Wenecję :ok: :ok: :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto cze 14, 2011 11:45 Re: Nim..4 !!!Niewidoma tri Wenecja- błagamy o DT!Schr. Łódź

hej! czy Wenecja jest sterylizowana?

Lacia

Od: Czw cze 09, 2011 12:04

Post » Wto cze 14, 2011 12:01 Re: Nim..4 !!!Niewidoma tri Wenecja- błagamy o DT!Schr. Łódź

Lacia pisze:hej! czy Wenecja jest sterylizowana?

sądzę, że tak,
ale nawet jeśli jeszcze nie to na pewno będzie
zaraz dopytam :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto cze 14, 2011 12:16 Re: Nim..4 !!!Niewidoma tri Wenecja- błagamy o DT!Schr. Łódź

mam jeszcze pytanie, Wenecja korzysta z kuwety? pewnie tak ale wole się dopytać. Biedactwo ona w schronie z innymi kotami musi przezywac koszmar. Poza tym to czy jak się ją bierze na ręce to jest miziasta czy również początkowo nieufna? pewnie daje jej się we znaki zycie w schronie ale w nowym domu szybko by nabrała pewności siebie..

Lacia

Post » Wto cze 14, 2011 12:28 Re: Nim..4 !!!Niewidoma tri Wenecja- błagamy o DT!Schr. Łódź

Lacia pisze:mam jeszcze pytanie, Wenecja korzysta z kuwety? pewnie tak ale wole się dopytać. Biedactwo ona w schronie z innymi kotami musi przezywac koszmar. Poza tym to czy jak się ją bierze na ręce to jest miziasta czy również początkowo nieufna? pewnie daje jej się we znaki zycie w schronie ale w nowym domu szybko by nabrała pewności siebie..

Kotka na pewno w nowym domku, gdzie wreszcie poczuje się bezpieczna, rozkwitnie!!!
Dla ślepaczków wszelkie zmiany są niezwykle stresujące (pobyt w schronisku to niewyobrażalny koszmar!). Kiedy już się oswoją z nową sytuacją, z nowym otoczeniem radzą sobie znakomicie. I wreszcie mogą być sobą czyli kochającymi kotkami, choć nie wszystkie koty uwielbiają siedzieć na kolanach i być noszone :wink: :D
Widać, że Wenecja nie boi się człowieka, ale wszystkiego innego... :(
Własny dom to dla niej wybawienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto cze 14, 2011 12:29 Re: Nim..4 !!!Niewidoma tri Wenecja- błagamy o DT!Schr. Łódź

z kuwety korzysta bo jest w oddzielnym boksiku
i tylko w kuwecie był urobek
jest to koteczka miła i miziasta
na tyle na ile jej przerażenie pozwala
jak ją wziąć na ręce to się przytula,
ale kiedy siedzi w tej swojej budce
to w pierwszej chwili, na rękę reaguje obronnym syczeniem,
po prostu nie wie co się dzieje, nie wie czego się spodziewać, jest przerażona :(
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto cze 14, 2011 13:35 Re: Nim..4 !!!Niewidoma tri Wenecja- błagamy o DT!Schr. Łódź

ruru pisze:z kuwety korzysta bo jest w oddzielnym boksiku
i tylko w kuwecie był urobek
jest to koteczka miła i miziasta
na tyle na ile jej przerażenie pozwala
jak ją wziąć na ręce to się przytula,
ale kiedy siedzi w tej swojej budce
to w pierwszej chwili, na rękę reaguje obronnym syczeniem,
po prostu nie wie co się dzieje, nie wie czego się spodziewać, jest przerażona :(

o kurcze, niewidome koty są najbiedniejsze w schronisku. jak ja sobie pomyśle ze mój ślepaczek miałby siedziec sam w obcym miejscu, to mnie ciarki przechodzą, on by się tak mocno bał.. bardzo mi jej szkoda...

Lacia

Post » Wto cze 14, 2011 15:51 Re: Nim..4 !!!Niewidoma tri Wenecja- błagamy o DT!Schr. Łódź

Biedna koteczka :( żeby tylko ktoś ją w porę wypatrzył
żeby zdążyła znaleźć dom ..
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto cze 14, 2011 16:56 Re: Nim..4 !!!Niewidoma tri Wenecja- błagamy o DT!Schr. Łódź

Podrzucę kotusię! Ona tak bardzo pilnie potrzebuje domku :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto cze 14, 2011 17:51 Re: Nim..4 !!!Niewidoma tri Wenecja- błagamy o DT!Schr. Łódź

I do góry, może kogoś chwyci za serce
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Wto cze 14, 2011 19:32 Re: Nim..4 !!!Niewidoma tri Wenecja- błagamy o DT!Schr. Łódź

A czy wiadomo cokolwiek o jej przeszłości? Dlaczego straciła wzrok? Czy kotka miała robione testy?
Obrazek

Polanka

Od: Pon lis 01, 2010 18:45

Post » Wto cze 14, 2011 19:55 Re: Nim..4 !!!Niewidoma tri Wenecja- błagamy o DT!Schr. Łódź

Państwo szukający kota z Leszna viewtopic.php?f=13&t=128838&p=7591401#p7591401 chcieliby zaadoptować Wenecję :1luvu: na pw podaje ruru mój numer tel. proszę o szybki kontakt w sprawie transportu kotki..

Lacia

Post » Wto cze 14, 2011 20:18 Re: Nim..4 !!!Niewidoma tri Wenecja- błagamy o DT!Schr. Łódź

Właśnie czytałam tamten wątek i przybiegłam powiadomić, że Państwo chcieliby adoptować Wenecję, a tu już wiadomość. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

[poprzednia][następna]