OTW4-Żuczku,Żuczku ...:( Nowe foty od 96

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 14, 2011 6:47 Re: OTW4-Niusia w DS :-)) Kciuki potrzebne!

tak,to ten.Bardzo sie cieszę,że zyje.Choć chory.Leczenie przed nami.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto cze 14, 2011 7:10 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Gehenna domów tymczasowych - choroby kociastych!
To chyba ta najtrudniejsza i niechciana część kociej orki.

Zdrowiej potworku lecznicowy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 14, 2011 9:36 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

On żyje na dworze. Wiec podawałam mu leki zawsze w jedzeniu. Jakoś cipiał przez te 2 lata.Raz lepiej raz gorzej. Jeśli przyjdzie na stanowisko dokarmiania to nie będzie problemu.Schudł bardzo.
Zawsze mam przy sobie antybiotyk.Teraz koty u mnie chorują. :x Mamuśka najgorzej.Smarcze się bardzo.Martwi mnie,że ciągle siedzi przy miskach a nie z dziećmi.Cholera wlazła by do łapki to miałaby spokój.Figura laseczki,brak obowiązków, biust nastolatki...
Obrazek

ASK@

Post » Wto cze 14, 2011 10:36 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Hej,hej pozdrowienia od "4packu" :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto cze 14, 2011 19:10 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

J.D. pisze:Hej,hej pozdrowienia od "4packu" :ok:

dziekujemy za pozdrowionka.

Jestem załamana lekkawo.Dzwoniła jedna z dokarmiających,ze jakas kociczka jest chora.Miała ja łapać w niedzielę/poniedziałek.Ma łapkę,ja przyniosłam jedzenie ale nie pojawiła się.baba, nie kotka.Dzisiaj usłyszałam pytanie czy ja złapię? Kiedy? ŁoMatko,kiedy ,pytam? Pomogę ale nie mogę sterczeć.Prosiłam niech pilnuje łapki.Powiedziałam,gdzie można ją spotkać.Nich przyjdzie rano. Ja muszę obskoczyć koty przed pracą.Czekają głodne.Zajmuje mi obejście wszystkiego 40-60 minut.Potem jeszcze do pracy się wyszykować. Jak stanę to nie nakarmię.A ona siedzi w domu i czasu nie ma.Poza tym przychodzi do niej po południu.Ręce opadają.Mogę w weekend.Ale jak nikt łapki nie przypilnuje to koty głodne zostaną.

Dom zalany. Upał powoduje,ze wietrzeje/paruje wszystko i wydziela upojne zapachy. Kajka drze koty z kotami.Koty drą koty z Kajką.Wojna totalna.jej dom pilnie potrzebny.Mocno pilnie. Ale telefonów zero o nią.

Nastusia wypuszcza się an pokoje coraz śmielej.Już nie korzysta z kuwety w pokoiku.Przesunęłam ją dalej,na przedpokój.Rozpoczynamy mozolny proces przenoszenia kibelka na właściwe miejsce.Kiedyś dojdziemy do łazienki.
Bisek szaleje z maluszkami.Chłopak to ciągle jeszcze dzieciak.Mocno mały dzieciaczek. taki kotecek co to swojej siły nie zna i malca do ziemi w fajnej zabawie przydusi.A jak fajnie ten malec drze japkę.Jak fajnie nóziami przebiera. Popuści czasem chłopak malca .Bawi się z nim jak myszką.Jak kocio myśli,że już dał nogę oprawcy to pac!z nieba spada bure futro. I tak sobie dociskają się do upadłego. Sprawia to obojgu wielką frajdę. Bisek+Ignaś lub Bisek+Igunia.Tylko ta więcej pyszczola drze.
Obrazek

ASK@

Post » Wto cze 14, 2011 19:44 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Asiu całe szczęscie ,że tylko lekkawo załamana jesteś. :lol: :lol: :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto cze 14, 2011 19:55 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Cuudne kociaki :1luvu: trzyma kciuki :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro cze 15, 2011 12:53 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Wróciłam ze smutnej uroczystości. Sąsiadka odeszła.Młoda kobieta 40 lat.Troje dzieci.Drobiazg!
Jestem wdzięczna losowi,że dał mi możliwość odchowania swojej pociechy.Patrzenia na jej dorastanie, jej zmiany a nawet na te błędy, które sama sobie funduje. Nie doceniamy tego co mamy.
Kochana Pani Grażyno [*]
Obrazek

ASK@

Post » Śro cze 15, 2011 14:06 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

ot,i po wszystkim [*]
fakt,nie doceniamy :( moje powiedzenie to: "nigdy nie jest tak żle żeby nie mogło być gorzej..." i zawsze radzę każdemu :trochę pokory bo los zrobi ci na złość"

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro cze 15, 2011 15:05 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Macie rację dziewczyny ,tylko jak mało jest pokornych osób.Nawet na forum widać jak różne jesteśmy.Przykro mi bardzo z powodu śmierci tak młodej osoby i bardzo współczuję rodzinie. :cry:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro cze 15, 2011 15:16 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

:cry: [*]
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro cze 15, 2011 15:19 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

[']
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro cze 15, 2011 15:36 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Niestety przed takimi rzeczami ostatecznymi tylko pokora nam zostaje
[*] :cry:

Współczuję tym, którzy zostali i muszą zorganizować życie od nowa już nieobecności tej tak potrzebnej osoby.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro cze 15, 2011 18:11 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Po powrocie z pracy zastałam złożona klatkę.Więc oficjalnie sezon klatkowy jest zamknięty. Pokój jest wolny i udostępniony szerokiemu ogółowi kotów. Maluszki i Nastka 8O wyłożone w dużym.Kajka zwiedzająca "koci" pokój :roll: .Koty się poprzemieszczały i są chyba zadowolone z powiększonej przestrzeni.
Nastusia oglądała TV,a Ignaś spał na ...mnie. Dopóki nie zauważył,ze źle czyni :mrgreen: Kociaki już nie będą zamykane na noc.Fakt, dziś rano o 2 pobudkę urządziły mega,super głośną. Mało o własne nogi i kocie ogony się nie ubiłam tak leciałam by je wypuścić.
Telefony o nie są.Ale...Dawno stwierdziłam,ze ładne koty najtrudniej się wyadoptowuje.To takie ryzyko.
Obrazek

ASK@

Post » Śro cze 15, 2011 19:04 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Ajci, nie napisałam jeszcze ,że dziś przyszedł uprzejmy mocno pan co to kotom radochę zrobił.Taką co roczną,o tej porze roku.taki letniawy Mikołejek.Pan założył nowe...kolejne łańcuszki do ...rolet. Te pożarte zostały wyrzucone. Nawet Ignaś wiedział do czego służą.Pan opuściła też z ceny usługi tradycyjnie...na karmę dla kotów.Nooo,na saszetkę.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]