= PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 06, 2011 22:26 Re: Kciaki z meliny szukają domków stałych.Potrzebna karma...

Gibutkowa pisze:Jestem, pamiętał jakby ktoś pytał ;) Chwilowo mam masakryczne braki w czasie dlatego tylko przelotem :kotek:

:ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto cze 07, 2011 16:57 Re: Kociaki z meliny szukają domków stałych.Potrzebna karma..

edit: nie tu miało iść :oops: tak t9 jest jqak kot się tyłkiem na klawiaturę kładzie :roll:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto cze 07, 2011 19:42 Re: Kociaki z meliny szukają domków stałych.Potrzebna karma..

Mei Li zaklepana dla pani Marii - pod koniec miesiąca pojadę z nią do Krakowa. Chyba będzie dobrze...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto cze 07, 2011 20:24 Re: Kociaki z meliny szukają domków stałych.Potrzebna karma..

:ok: :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Śro cze 08, 2011 20:31 Re: Kociaki z meliny szukają domków stałych.Potrzebna karma..

Szkoda mi biednej Balbiny co siedzi u Jahody....
Jeszcze parę dni...
Jahoda.. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Śro cze 08, 2011 22:12 Re: Kociaki z meliny szukają domków stałych.Potrzebna karma..

Transport na poniedziałek myślę, że jest już dograny. Kotka ze straszliwego wypłocha zamieniła się po prostu w miziaka. Szuka kontaktu, po cichutku mruczy, jest już w zasadzie zupełnie zrelaksowana. Ma dobyr apetyt ale tylko w sprawie puszek, suche tylko jak już ją przycisnęło bo zapomniałam zabrać torby z puszkami :wink: Jest naprawdę urocza, drobniutka, ani raziczku nie zabłądziła do kuwety. No i ten biały koniuszek ogonka .. :lol:

Jahoda

Od: Pon mar 22, 2010 20:55

Post » Czw cze 09, 2011 4:48 Re: Kociaki z meliny szukają domków stałych.Potrzebna karma..

Mei Li po ostatniej kłótni z Julinką noc spędziła chyba w kuwecie :evil: bo musiałam wyciąć przyschnięte gówienko z futerka - histeryzowała tak, że nie było opcji wydłubania pomału a zostawić ją w takim stanie nie mogłam. Dziś wieczorem wykąpiemy ostrożnie panienkę :)

Alienor

Post » Czw cze 09, 2011 7:09 Re: Kociaki z meliny szukają domków stałych.Potrzebna karma..

Jahoda ogromne dzięki za opiekę nad koteczką :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Sob cze 11, 2011 20:58 Re: /. Kociaki z meliny,Kotka z małymi!!!Pilnie potrzebne DT!!!

Zakradłyśmy się dziś na melinę...w stercie drewna jest kotka ma małe....
Po sutkach widać ,że ma 3, 4 małe....nie wiadomo w jakim są wieku, Kotka głodna, okazała się bardzo proludzka. Próbowałśmy namierzyć maluszki, wiemy gdzie chowa się Kocica, ale labirynty z desek drewnianych są dla nas nie do przebrnięcia..... :roll: szok.!!za bardzo nie ma pola manewru.Kocica do sterylki , małe zabrać .....jak zwykle nie ma gdzie, ...oby nam udało namierztć się te maluszki..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Trzeba przejść pod zawalającym się dachem, aby dotrzeć do drzewa sąsiadów... :roll:

Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Nie cze 12, 2011 8:33 Re: /. Kociaki z meliny,Kotka z małymi!!!Pilnie potrzebne DT!!!

Następna piękna kicia - nie wiadomo czy się cieszyć.. czy wręcz przeciwnie..
Tam niebezpiecznie jest i dla Was i dla kociąt.. :(
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie cze 12, 2011 8:34 Re: /. Kociaki z meliny,Kotka z małymi!!!Pilnie potrzebne DT!!!

bardzo pilnie potrzebny jest domek tymczasowy dla kici. Koteczka jest śliczna taka buraska przyprószona rudym łagodna i proludzka (niewiemy dlaczego wcześniej nam się nie pokazała moze siedziała w krzakach z maluszkami :roll: ). Jesli chodzi o maluszki to narazie nie wiemy w jakim sa w wieku i ile ich jest :?. Ja narazie jako dt odpadam cały czas jest u mnie Marcysia i jeszcze jedna koteczka na tymczasie.
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon cze 13, 2011 12:38 Re: Kociaki z meliny szukają domków stałych.Potrzebna karma..

Alienor pisze:Mei Li po ostatniej kłótni z Julinką noc spędziła chyba w kuwecie :evil: bo musiałam wyciąć przyschnięte gówienko z futerka - histeryzowała tak, że nie było opcji wydłubania pomału a zostawić ją w takim stanie nie mogłam. Dziś wieczorem wykąpiemy ostrożnie panienkę :)

Biedny obrażony kotecek! A kąpiel jej dobrze powinna zrobić ;)
A domek będzie jakieś zdjęcia podsyłał czasem? :ok:

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Pon cze 13, 2011 18:52 Re: /. Kociaki z meliny,Kotka z małymi!!!Pilnie potrzebne DT!!!

Jak tam z naszą burasią Balbinką,pojechała??
Obrazek

cypisek

Post » Pon cze 13, 2011 21:55 Re: /. Kociaki z meliny,Kotka z małymi!!!Pilnie potrzebne DT!!!

Niestety transport, po raz kolejny, musiał zostać przesunięty :wink:
Burania wyjeżdża jutro. Dzisiaj jak do niej przyszłam, to zachowywała się jak by coś czuła, biegała za mną, ocierała się, prosiła o jedzenie. Aż taka wylewna to do tej pory nie była. No i tak jakoś smutno mi się zrobiło :( Chyba zdążyłyśmy się zaprzyjaźnić :?

Jahoda

Post » Pon cze 13, 2011 21:56 Re: /. Kociaki z meliny,Kotka z małymi!!!Pilnie potrzebne DT!!!

Iwcia, czy ty będziesz na nią czekała jutro wieczorem ?

Jahoda

[poprzednia][następna]