Bry

Z tym panowaniem to bym nie przesadzała, staram się jakoś ogarnąć wszystko, ale różnie to wychodzi
Piwoszki chcą mnie wykończyć psychicznie - codziennie inny ma gorączkę

Foster wczoraj zaczął dodatkowo kichać i sapać - nie wiem, czy to wreszcie jakiś konkretny objaw do tej gorączki, czy też to kichanie to gratis i z gorączką nie ma wiele wspólnego

Oszaleć idzie. Fischer dla odmiany szaleje z temperaturą - od 36 z kreskami do ponad 39,5

Za każdym razem mierzę mu po dwa razy... Ale raczej ma za nisko, niż za wysoko - za wysoko to oczywiście u weta

Raz jedzą, raz nie jedzą - dziś rano jakby lepiej, wszystkie brzuchy pełne i nawet się rozpełzło towarzystwo

Zobaczymy jak będzie wieczorem, bo takich popraw to kilka zaliczyliśmy

Jak do wieczora nie będzie lepiej, to czeka nas RTG - chyba losowo będę wybierać
A w ogóle to wypuściłam towarzystwo z klatki i urzędują na terytorium kuchni i korytarza z Babcią Szelmą

W sypialni na stałe urzęduje Tatuś, Tatoolek i Baśka, a Delicja, Dameska i Brzdąc każdorazowo zmieniają lokal, jak tylko drzwi otwieram
Mamysz w łazience - szczęśliwa nie jest

Oko wygląda paskudnie, ale byłyśmy w sobotę u weta i z samym okiem nic się na szczęście nie dzieje. Ma się wyleczyć stan zapalny i będziemy wycinać farfocle

Pytanie, co ja z nią potem zrobię - przecież nie mogę jej wiecznie w łazience 2m2 trzymać
Dameska ma dom

Tzn. jeszcze wizyta PA, ale mam wrażenie, że to już czysta formalność będzie

Chwilę to jeszcze potrwa, bo podjadę do państwa w niedzielę wieczorem. Pośpiechu nie ma, bo na ten tydzień mają umówione siatkowanie mieszkania i muszą jeszcze doszczepić swoją kotkę, bo akurat tak jej wypada powtórka - więc i tak parę dni trzeba odczekać.
Ludzie fantastyczni

Mają trochę obaw przed dokoceniem, ale myślę, że z Dameską to się nie ma prawa nie udać
Dameska oczywiście pokazała się od najlepszej strony, zwiedziła wszystkie kolana, pokazała jak pięknie mruczy i gdzie ma brzuch, oraz jak bardzo kocha ludzia (choć w porównaniu z atakiem miłości do TŻta Jus87, to była wyjątkowo powściągliwa

)
Komisyjnie też uznano, że musi ma coś z Orienta

Pewnie gadulstwo