Dyktatura pisze:Czy ten babsztyl na pewno wziął te maleństwa do domu? Kotkę też wzięła czy stwierdziła, że one same się nakarmią?
XAgaX pisze:Z drugiej strony nie da się przez kogoś ich jej jakoś odebrać, że niby macie dla nich domy, karmiącą kotkę et cetera bomba?
A kastracją kotki będziesz się musiała sama zająć, na babsztyla chyba nie ma co liczyć. Swoją drogą powinna ponieść konsekwencje swego postępowania, choćby dopuszczenia do urodzenia się chorych małych.
lanua pisze:zaznaczę sobie wątek
kinia098 pisze:Dyktatura pisze:Czy ten babsztyl na pewno wziął te maleństwa do domu? Kotkę też wzięła czy stwierdziła, że one same się nakarmią?
Ania, one nie są w domu. Kotka okociła się i karmi je w budce.......
XAgaX pisze:Z drugiej strony nie da się przez kogoś ich jej jakoś odebrać, że niby macie dla nich domy, karmiącą kotkę et cetera bomba?
A kastracją kotki będziesz się musiała sama zająć, na babsztyla chyba nie ma co liczyć. Swoją drogą powinna ponieść konsekwencje swego postępowania, choćby dopuszczenia do urodzenia się chorych małych.
kinia098 pisze:Aga, ja bym jej już w ogóle nie pomogła i nie wzięła tych małych, ale jak pomyślę, że one tam potem znowu będą się mnożyć, chorować, umierać...Będę musiała się przełamać...
Zapomniałam napisać, że maluszki wczoraj miały pierwsze odrobaczanieNo i szukamy transportu do DS do Poznania dla małej kiciulki
Zapytałam, czy może nie chcą dwóch
Bo nie mają jak na razie żadnych zwierząt w domu
Trzymajcie
![]()
![]()
![]()
Także szukamy:
Darłowo - Warszawa
Darłowo - Poznań
kinia098 pisze:Poszła informacja na transportowym, FB i zaraz wrzucę jeszcze na Dogo![]()
Fleur pisze:Kiniu, dosłałam Ci wczoraj dychę z odnowionego bazarku
kinia098 pisze:edit: Adam, czy mogłabym Cię prosić o allegro dla maluszków ?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości