50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro cze 08, 2011 12:11 Re: 50kotów Darłowo- kicia w okropnym stanie str.45 :(

zaznaczę sobie wątek :)
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Czw cze 09, 2011 7:04 Re: 50kotów Darłowo- kicia w okropnym stanie str.45 :(

Dyktatura pisze:Czy ten babsztyl na pewno wziął te maleństwa do domu? Kotkę też wzięła czy stwierdziła, że one same się nakarmią?

Ania, one nie są w domu. Kotka okociła się i karmi je w budce.......

XAgaX pisze:Z drugiej strony nie da się przez kogoś ich jej jakoś odebrać, że niby macie dla nich domy, karmiącą kotkę et cetera bomba?
A kastracją kotki będziesz się musiała sama zająć, na babsztyla chyba nie ma co liczyć. Swoją drogą powinna ponieść konsekwencje swego postępowania, choćby dopuszczenia do urodzenia się chorych małych.

Niee, coś Ty :( Zabrać je pewnie będę mogła ( musiała? ) dopiero , jak już będą samodzielne...
Aga, zapewne na mnie spadnie sterylka kocicy, a jak nie jej- to młodych... :evil: Albo szukanie DT/DS, bo pewnie będą chorować i nikt nie będzie ich chciał.... :evil:

lanua pisze:zaznaczę sobie wątek :)

Witamy :D I zapraszamy do udzielania się :mrgreen:

Małe bobaski to cwaniaki są :mrgreen: Ja im specjalnie kupiłam 2 opakowania Frieskiesa Juniorka, a te tylko mięcho by żarły :roll: Takie małe, a ustawiają mi psa :roll: Uwierzcie, że wygląda to bosko, jak taka 40kg suka kuli uszka i odchodzi, bo mały grzydl zasyczał albo zawarczał :ryk: :ryk:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw cze 09, 2011 10:23 Re: 50kotów Darłowo- kicia w okropnym stanie str.45 :(

kinia098 pisze:
Dyktatura pisze:Czy ten babsztyl na pewno wziął te maleństwa do domu? Kotkę też wzięła czy stwierdziła, że one same się nakarmią?

Ania, one nie są w domu. Kotka okociła się i karmi je w budce.......

najlepiej wysłać kogoś, kogo ona nie zna, żeby je zabrał jeszcze raz jeśli to możliwe.

XAgaX pisze:Z drugiej strony nie da się przez kogoś ich jej jakoś odebrać, że niby macie dla nich domy, karmiącą kotkę et cetera bomba?
A kastracją kotki będziesz się musiała sama zająć, na babsztyla chyba nie ma co liczyć. Swoją drogą powinna ponieść konsekwencje swego postępowania, choćby dopuszczenia do urodzenia się chorych małych.

Niee, coś Ty :( Zabrać je pewnie będę mogła ( musiała? ) dopiero , jak już będą samodzielne...
Aga, zapewne na mnie spadnie sterylka kocicy, a jak nie jej- to młodych... :evil: Albo szukanie DT/DS, bo pewnie będą chorować i nikt nie będzie ich chciał.... :evil: [/quote]

Kategorycznie odmówiłabym zabrania małych, jak podrosną. Niech je baba bierze do domu. Naprawdę nie masz kogo nasłać, że niby da im dom?
A kotkę kastruj we własnym zakresie, ona się tym nie zajmie albo nie da sobie rady.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw cze 09, 2011 14:12 Re: 50kotów Darłowo- kicia w okropnym stanie str.45 :(

Aga, ja bym jej już w ogóle nie pomogła i nie wzięła tych małych, ale jak pomyślę, że one tam potem znowu będą się mnożyć, chorować, umierać... :cry: Będę musiała się przełamać...

Zapomniałam napisać, że maluszki wczoraj miały pierwsze odrobaczanie :) No i szukamy transportu do DS do Poznania dla małej kiciulki :) Zapytałam, czy może nie chcą dwóch :P Bo nie mają jak na razie żadnych zwierząt w domu ;) Trzymajcie :ok: :ok: :ok:

Także szukamy:

Darłowo - Warszawa
Darłowo - Poznań
Obrazek

kinia098

Post » Czw cze 09, 2011 14:14 Re: 50kotów Darłowo- kicia w okropnym stanie str.45 :(

kinia098 pisze:Aga, ja bym jej już w ogóle nie pomogła i nie wzięła tych małych, ale jak pomyślę, że one tam potem znowu będą się mnożyć, chorować, umierać... :cry: Będę musiała się przełamać...

nie o to chodzi- musisz pokazać jej, że nie będziesz odpowiadać za jej błędne decyzje i albo da Ci małe teraz bądź sama uśpi, albo zostanie z problemem sama.

Zapomniałam napisać, że maluszki wczoraj miały pierwsze odrobaczanie :) No i szukamy transportu do DS do Poznania dla małej kiciulki :) Zapytałam, czy może nie chcą dwóch :P Bo nie mają jak na razie żadnych zwierząt w domu ;) Trzymajcie :ok: :ok: :ok:

Także szukamy:

Darłowo - Warszawa
Darłowo - Poznań

Trzymam :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw cze 09, 2011 15:28 Re: 50kotów Darłowo- kicia w okropnym stanie str.45 :(

Dzień dobry!

Sprawdziłem co się dzieje na Allegro po 7 dniach. Glutek ma 181 odsłon, Plamka 120, Bulwa 115 a Czarny 83. Niestety, żadnych obserwatorów chwilowo nie ma :(

A co do transportu z Darłowa to myślę sobie że niedługo będzie sezon wakacyjny i dużo ludzi będzie jeździło z miast do Darłowa i okolice w celach urlopowych, więc chyba powinno się coś na dniach znaleźć. Kinia, ogłaszałaś zapotrzebowanie na wątku transportowym?

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Czw cze 09, 2011 18:32 Re: 50kotów Darłowo- kicia w okropnym stanie str.45 :(

Poszła informacja na transportowym, FB i zaraz wrzucę jeszcze na Dogo :)
Obrazek

kinia098

Post » Czw cze 09, 2011 18:38 Re: 50kotów Darłowo- kicia w okropnym stanie str.45 :(

kinia098 pisze:Poszła informacja na transportowym, FB i zaraz wrzucę jeszcze na Dogo :)

Widziałem, super :)

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Czw cze 09, 2011 23:17 Re: 50kotów Darłowo- kicia w okropnym stanie str.45 :(

Kiniu, dosłałam Ci wczoraj dychę z odnowionego bazarku :ok:

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pt cze 10, 2011 13:07 Re: 50kotów Darłowo- kicia w okropnym stanie str.45 :(

Fleur pisze:Kiniu, dosłałam Ci wczoraj dychę z odnowionego bazarku :ok:

Doszła, dziękujemy :1luvu:

edit: Kotka w strasznym stanie dostała imię FUXI ! :) Zebrała się ogromna kwota na jej leczenie ! :) bo aż 575zł :!: :!: :!: plus jeszcze do odbioru mam 217zł, ale jakieś problemy są na poczcie :| Jestem pod wrażeniem :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Szkraby szaleją po całym domu ;) Urosły i wydaje mi się, że przytyły :D Szalony, chyba miałaś rację, że one troszkę chude są ;) Teraz to takie fajne małe beczułki :mrgreen: :ok:

Szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej dla Bulwy pod Rzeszowem, a dokładnie w Dylągówce. Pomoże ktoś ? :roll:

i szukam też transportu z Trójmiasta dla budki dla kotów :!:

edit2:
A to... FUXI ! :) Poprawa jest już niesamowita, prawda ? :) Nie wiem, czy już pisałam, ale Gosia zdecydowała się zostawić ją na zawsze ;)

Obrazek

No to jeszcze wrzucę moje szkraby :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Nie cze 12, 2011 12:51 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Małe bejbusie z Darłówka. Są 3 kocurki i 2 koteczki. Tylko Kinga już nie pamięta które :oops: Ale na pewno jeden czarny, to koteczka i coś mi świta, że pingwinek chyba też.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czarne są jak klony. Tylko jeden bobas ma jakąś jaśniejszą plamę nad oczkiem, ale nie wiem czy to taki dymny kolor, czy jakaś zmiana :roll:

A tu moje słodziaki :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Nie cze 12, 2011 14:11 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Wszystkie maluszki są cudne :1luvu: Tylko brać i kochać.

A koteczka wygląda zdecydowanie lepiej. Wspaniale, że ma już własny dom! :dance: :dance2: :dance:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Nie cze 12, 2011 15:08 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Myślałam, żeby zamówić tą karmę dla ogonów :arrow: http://swiatkarm.pl/p,farmina_matisse_c ... ,9870.html

Tylko, czy znajdzie się jakiś sponsor ? :roll:

edit: Adam, czy mogłabym Cię prosić o allegro dla maluszków ? :oops:

edit2: będzie karma, całe 40kg :1luvu: Na FB znalazła się dobra dusza :1luvu: I nawet 2 więcej :) Więc będzie może jeszcze mokra albo jakieś smakołyki :1luvu: :dance: :dance2:
Obrazek

kinia098

Post » Nie cze 12, 2011 19:05 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

Kinia akurat koty p. Halinki dostały w prezencie taka karmę od dolabry. Ola zachwala, że jej koty jedzą. Koty pani Haliny zaczną ją jeść w tym tygodniu. :)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie cze 12, 2011 19:10 Re: 50kotów Darłowo- szukamy transportu do Wawy dla 5 małych !

kinia098 pisze:edit: Adam, czy mogłabym Cię prosić o allegro dla maluszków ? :oops:

Ależ oczywiście! Zrobię dzisiaj i podeślę linka (ale to pewnie późnym wieczorem będzie, bo teraz muszę wyjść). Może jeszcze wstawię na Tablicę itp.

Fajnie że się znalazł sponsor karmy, szybko poszło :)

BTW, jak post jest edytowany to ja nie dostaję powiadomień z miau (więc nie zauważyłem kiedy padła prośba od Kini o Allegro), czy wiecie czy można coś z tym zrobić?

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]