KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Kolejne koty.. RUDASKI.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 10, 2011 19:01 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! LOKAL :) - KONTENERY???

no to czekamy na andzelikę 8O
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob cze 11, 2011 12:00 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! LOKAL :) - KONTENERY???

Pomocy!!!! Radomszczaki proszą o DOMKI!!! ObrazekObrazekObrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob cze 11, 2011 13:59 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! LOKAL :) - KONTENERY???

Andzeliko, cos wiecej wiadomo?

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob cze 11, 2011 14:07 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! LOKAL :) - KONTENERY???

Hanulka pisze:Pomocy!!!! Radomszczaki proszą o DOMKI!!! ObrazekObrazekObrazek

:idea: :idea: :idea:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Sob cze 11, 2011 22:01 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! LOKAL :) - KONTENERY???

W poniedziałek zanoszę pismo do starosty o zakup kontenerów za jak najniższą cenę / góra 200,00zł za jeden/. Niestety na działkę wejdą tylko dwa kontenery, trzeba by było wycinać drzewa aby postawić trzeci.
Nie wiem jak z ogrzewaniem , trzeba podłączyć światło , nie ma wody - co jeszcze - aby je tam postawić trzeba wjechać do sąsiadów na działkę i każdy kontener dźwigiem przenieść nad dachem ich garażu . :mrgreen: Nie wiem czy to możliwe technicznie.

Błagam , mam w tej chwili na cito do adopcji 10 kociaków. Jeśli nie znajdą szybko domów nie mam gdzie umieszczać nowych , a czekają w kolejce i mogą się nie doczekać pomocy :cry:
Tak już się stało z czterema dzikimi maluszkami i ich mamą / mama i rodzeństwo czarnego koteczka, którego przywieziono mi umierającego - pisałam o tym. Zostały przez nas z bólami złapane pod blokiem i zawiezione do schroniska , z którym to powinniśmy współpracować :evil:, i cóż się stało ? Kotka nagle zniknęła ze schroniska / bez sterylizacji/ , podobno uciekła / z pokoju wewnątrz budynku/. Teraz dostajemy od pana kierownika pytanie- co ma robić z małymi , przecież one są dzikie i nie nadają się do adopcji. Błagam Was po raz drugi - nie piszcie mi o współpracy z nimi. Czy 7 tyg. kociąt nie da się oswoić? To tylko u nich. Nie jestem pewna ich losu, będą znikać po kolei. Zresztą to nie nasz pierwszy przypadek.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Nie cze 12, 2011 4:05 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! LOKAL :) - KONTENERY???

andzelika1952 pisze:W poniedziałek zanoszę pismo do starosty o zakup kontenerów za jak najniższą cenę / góra 200,00zł za jeden/. Niestety na działkę wejdą tylko dwa kontenery, trzeba by było wycinać drzewa aby postawić trzeci.
Nie wiem jak z ogrzewaniem , trzeba podłączyć światło , nie ma wody - co jeszcze - aby je tam postawić trzeba wjechać do sąsiadów na działkę i każdy kontener dźwigiem przenieść nad dachem ich garażu . :mrgreen: Nie wiem czy to możliwe technicznie.

Błagam , mam w tej chwili na cito do adopcji 10 kociaków. Jeśli nie znajdą szybko domów nie mam gdzie umieszczać nowych , a czekają w kolejce i mogą się nie doczekać pomocy :cry:
Tak już się stało z czterema dzikimi maluszkami i ich mamą / mama i rodzeństwo czarnego koteczka, którego przywieziono mi umierającego - pisałam o tym. Zostały przez nas z bólami złapane pod blokiem i zawiezione do schroniska , z którym to powinniśmy współpracować :evil:, i cóż się stało ? Kotka nagle zniknęła ze schroniska / bez sterylizacji/ , podobno uciekła / z pokoju wewnątrz budynku/. Teraz dostajemy od pana kierownika pytanie- co ma robić z małymi , przecież one są dzikie i nie nadają się do adopcji. Błagam Was po raz drugi - nie piszcie mi o współpracy z nimi. Czy 7 tyg. kociąt nie da się oswoić? To tylko u nich. Nie jestem pewna ich losu, będą znikać po kolei. Zresztą to nie nasz pierwszy przypadek.

Andzeliko, chcialbym Ci pomoc, nie wiem jednak jak :cry: i jest mi z tym zle, smutno. Bardzo zle.

kociamysza

Post » Nie cze 12, 2011 4:06 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! LOKAL :) - KONTENERY???

Taka operacja jest mozliwa, tzn przeniesienie kontenera ponad garazem, ale czy w Radomsku dysponuja takim sprzetem?

kociamysza

Post » Nie cze 12, 2011 7:56 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! LOKAL :) - KONTENERY???

biedne kitule w tym schronie :cry:

poprosiłam CatAngel o pilne ogłoszenie Mańki zamiast Gabrysia (za 30,-) - opłaciła ametyst55 :1luvu:
kociamysza opłaciła pakiet za 15,- u CatAngel dla Śnieżki

czy ktoś może nam pomóc w ogloszeniach???

działkowych na razie nie ogłaszamy... czekają na wycięcie
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie cze 12, 2011 8:16 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! LOKAL :) - KONTENERY???

POTRZEBNE OGŁOSZENIA DLA:

:arrow: Kasia
:arrow: Klara
:arrow: Viki
:arrow: Donia
:arrow: Alex
:arrow: Olek
:arrow: Lola - mama Olka

Bardzo prosimy o każdą pomoc!!!!!!! Kto może????
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie cze 12, 2011 8:20 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! LOKAL :) - KONTENERY???

Hanulka pisze:POTRZEBNE OGŁOSZENIA DLA:

:arrow: Kasia
:arrow: Klara
:arrow: Viki
:arrow: Donia
:arrow: Alex
:arrow: Olek
:arrow: Lola - mama Olka

Bardzo prosimy o każdą pomoc!!!!!!! Kto może????

Zaraz napiszę do CatAngel zamówię ogloszenia, ale na kogo maja być linki?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie cze 12, 2011 8:23 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! I OGŁASZANIE KOTÓW!!!

taizu :1luvu: dziękuję :1luvu: :1luvu: , linki aktywacyjne na mnie...tel. do andzeliki, maile do nas obu...
CatAngel wie.. czyli tak jak poprzednio
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie cze 12, 2011 9:51 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! I OGŁASZANIE KOTÓW!!!

taizu :1luvu: :1luvu: serdecznie CI dziękuję za opłacenie wszystkich 7 ogłoszeń :1luvu: :1luvu:
i tak szybką reakcję na prośbę o pomoc radomszczańskim futerkom!! MASZ WIELKIE SERCE!!! DZIĘKUJĘ :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie cze 12, 2011 12:08 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Kolejne koty czekają...

Dziękuję Wam za wszystko :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Nie cze 12, 2011 18:43 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Kolejne koty czekają...

Hanulka pisze:biedne kitule w tym schronie :cry:

poprosiłam CatAngel o pilne ogłoszenie Mańki zamiast Gabrysia (za 30,-) - opłaciła ametyst55 :1luvu:
kociamysza opłaciła pakiet za 15,- u CatAngel dla Śnieżki

czy ktoś może nam pomóc w ogloszeniach???

działkowych na razie nie ogłaszamy... czekają na wycięcie

Hanulko ja zapłaciłam za ogłoszenia tylko 15,- złotych :oops:
Jak został jeszcze jakiś kotek bez ogłoszeń to dołożę jeszcze następne 15,- :mrgreen:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie cze 12, 2011 19:30 Re: KOCIA ARKA NOEGO! BŁAGAMY tdt/dt/ds! Kolejne koty czekają...

ametyst55 :1luvu: bardzi Ci dziekuję, mamy nową kanowiczkę, ale zapytam CatAndzel, jak wyglada sprawa z finansami :D
i dam znać :1luvu:

Nowa kanowiczka!

Laki to ok. 2 letnia koteczka znaleziona pod blokiem w bardzo wysokiej ciąży (sterylka aborcyjna). Jest strasznie miła, od razu na widok opiekuna przewraca się do góry kołami, mruczy, przytula, kładzie główkę na rękę. Nie można się od niej oderwać. Nie są ważne w tym czasie nawet smakołyki w postaci wołowinki. Ma ucięte do połowy lewe uszko. Kotka jest bardzo spokojna i wdzięczna za opiekę. Odrobaczona i odpchlona, sterylizowana, kuwetkowa.
Obrazek Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]