Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andzelika1952 pisze:W poniedziałek zanoszę pismo do starosty o zakup kontenerów za jak najniższą cenę / góra 200,00zł za jeden/. Niestety na działkę wejdą tylko dwa kontenery, trzeba by było wycinać drzewa aby postawić trzeci.
Nie wiem jak z ogrzewaniem , trzeba podłączyć światło , nie ma wody - co jeszcze - aby je tam postawić trzeba wjechać do sąsiadów na działkę i każdy kontener dźwigiem przenieść nad dachem ich garażu .Nie wiem czy to możliwe technicznie.
Błagam , mam w tej chwili na cito do adopcji 10 kociaków. Jeśli nie znajdą szybko domów nie mam gdzie umieszczać nowych , a czekają w kolejce i mogą się nie doczekać pomocy![]()
Tak już się stało z czterema dzikimi maluszkami i ich mamą / mama i rodzeństwo czarnego koteczka, którego przywieziono mi umierającego - pisałam o tym. Zostały przez nas z bólami złapane pod blokiem i zawiezione do schroniska , z którym to powinniśmy współpracować, i cóż się stało ? Kotka nagle zniknęła ze schroniska / bez sterylizacji/ , podobno uciekła / z pokoju wewnątrz budynku/. Teraz dostajemy od pana kierownika pytanie- co ma robić z małymi , przecież one są dzikie i nie nadają się do adopcji. Błagam Was po raz drugi - nie piszcie mi o współpracy z nimi. Czy 7 tyg. kociąt nie da się oswoić? To tylko u nich. Nie jestem pewna ich losu, będą znikać po kolei. Zresztą to nie nasz pierwszy przypadek.
Hanulka pisze:POTRZEBNE OGŁOSZENIA DLA:
Kasia
Klara
Viki
Donia
Alex
Olek
Lola - mama Olka
Bardzo prosimy o każdą pomoc!!!!!!! Kto może????
Hanulka pisze:biedne kitule w tym schronie![]()
poprosiłam CatAngel o pilne ogłoszenie Mańki zamiast Gabrysia (za 30,-) - opłaciła ametyst55![]()
kociamysza opłaciła pakiet za 15,- u CatAngel dla Śnieżki
czy ktoś może nam pomóc w ogloszeniach???
działkowych na razie nie ogłaszamy... czekają na wycięcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 95 gości