DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 10, 2011 8:37 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Wydaje mi się że w takim razie powinno być napisane Łukasz C. i jego żona Ewa. Nie przesadzajmy z tą ochrona-imiona nigdzie nie są tajne,nawet w sprawie o morderstwo,nawet w środkach masowego przekazu.
zresztą mój post to cytat.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt cze 10, 2011 8:45 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Jedni mają inni tak ;) Ważne że informacja jest i ludzie są ostrożni, sporo schronisk już wie :ok: Jest też podana osoba kontaktowa - od niej można uzyskać informacje.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt cze 10, 2011 9:11 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Helllołłłłłł
Smarti, żyjemy , wszyscy zdrowi :)
Ja mam ostatnio mało czasu , w pracy nie mam prawie wolnej chwili na czytanie MIAU co dopiero pisanie, w domu również, poza tym w domu do kompa się już prawie nie dotykam mam go dość po pracy.

Widzimy się w niedzielę :), szkoda, że nie zobaczę pięknego Rh (pewnie już przekwitł :( ).

Lalunia schudła - nie chce jeść tylko biega i .... łowna kicia sie z niej zrobiła.
Nie licząc dziennie nad iloma myszami zniesionymi na podwórko pastwi się razem z Frankiem to 2 x przyniosła mi żywą mysz do domu :twisted:
Na szczęście tych myszy nie zjada . Choć znów czas na odrobaczenie , wet radził mi odrobaczać raz na ok 1,5-2 m-ce przy kotach wychodzących.

Do niedzieli :D
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt cze 10, 2011 9:13 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Hej wszystkim,
potrzymajciekciuki za wszystkie moje kłopoty i sprawy, bo już nie daję rady i chyba sobie strzelę w łeb..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt cze 10, 2011 9:28 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Marzeniu trzymam!
magdajedral

Post » Pt cze 10, 2011 9:53 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Marzeniu trzymam :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt cze 10, 2011 11:01 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

My teżx3 :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt cze 10, 2011 11:33 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Nie strzelaj, będzie dobrze :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt cze 10, 2011 13:43 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Marzenia-trzymam :ok: :ok: :ok:

Edytko-ale chyba Ci Ania nie mówiła-ja w niedzielę mam chrzest,na całe chrzciny nie idziemy ze wzglęu na żałobę ale do kościoła musimy iść.

zapytam dokł. o godzinę bo jak jakoś rano to może będę już w domu zanim Wy przyjedziecie-bo z Anią to w końcu umawiałyśmy się na pon.
Ostatnio edytowano Pt cze 10, 2011 14:08 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt cze 10, 2011 14:06 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

a poza tym to dziś Rolex ma ostatnie zastrzyki :D

smarti

Post » Pt cze 10, 2011 14:22 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Co tam słychać w Smartinkowie?
Jak nasza słodka parka? ( my to jak jakie swatki :mrgreen: ).
Iwonko , koniecznie zmuś kogoś ,aby nakręcił filmik z karmienia szóstki maluchów :D . Na samą myśl o tym ,dostaję ataku śmiechu :ryk: . To jest warte uwiecznienia :ok: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt cze 10, 2011 18:35 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

no nasz rację! :ok: :ryk: zmuszę siłom TŻ-ta :ryk: :ryk: :ryk:

coś Szalony nie zagląda a dziewczynki gotowe do domków...no i miejscówki w DT trzeba zwalniać bo kolejka już czeka :roll:

smarti

Post » Pt cze 10, 2011 20:39 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

I ja już się melduję ;) powróciliśmy z wyjazdu więc koczuję na miau :)

Smarti ja jutro podjadę do hurtowni po worek kittena dla Ciebie bo mam trochę rzeczy do kupienia. Czy Ty w niedzielę późnym popołudniem będziesz miała chwilę ? bo jakby co to jadę do Otwocka to Ci mogę przerzucić za bramę :)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt cze 10, 2011 22:05 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

no wiem już że będę w domu na pewno po południu-dokł godz napiszę jutro :D
m.in. ze względu na Edytkę :D 8)

smarti

Post » Pt cze 10, 2011 23:53 Re: DT Smarti4 - Roleksio szczęśliwy !

smarti pisze:
alareipan pisze:No dobra! :D To pokażę Tobie! :mrgreen:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

:D :D :D :D

PS. Prawa autorskie do zdjęć Anna W. ;)

no ja nie mogę 8O
w życiu bym się nie spodziewała że dziewczynki zaledwie po kilku dniach zaprezentują taki luzik w nowym domku...
:1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Trudno uwierzyć że to Fionka, taka bieda była z niej w schronie, a teraz takie cudo. Poszczęśćiło się dziewczynkom. U nas nie miała żadnej szansy, gdyby została już by jej nie było. Szkoda że Shrekus nie zaznał takiego szczęścia.
Bardzo się ciesze że obydwie dziewczynki tak dobrze trafiły, że są kochane, wyglądają świetnie, i wypiekniały.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

[poprzednia][następna]