Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewado pisze:No więc tak: wracając do domu przeszłam się dzisiaj po okolicy i rozmawialam z panem parkingowym z hotelu Prima, tego obok Teatru Współczesnego. Pokazalam mu ogłoszenie ( bo mam w torbie, tak na wszelki wypadek) i pan mówil, ze zna sprawę i będzie się rozglądał, ale przy okazji opowiedziedział mi o swoim kocie, ktory wypadl z balkonu i wszyscy myśleli, ze zginął a on wrócił pod balkon po prawie 2 tygodniach.
![]()
Byłam też na tym podwórku przy Grodzkiej, tam gdzie jest taki opuszczony budynek i tez rozmawiałam z dziewczyną, która pracuje w sport barze, nawet nie musiałam jej pokazywać ogłoszenia, bo czytała. To tez dobry znak. Ludzie czytają, moze ktoś go zauważy.
No i zostają jeszcze gazety i internet. Im więcej ludzi wie tym lepiej. Spróbuj może z ta Ekostrazą. Oni jeżdzą po mieście na rozne interwencje, moze coś będą wiedzieli.
W poniedziałek w pracy sprawdzę gazety, moze ktoś go znalazł.
Moze więc warto jeszcze mieć nadzieję, ze wszystko dobrze się skończy. Sama byłam w takiej sytuacji i doskonale rozumiem jak się czujesz. Do mnie jeszcze na domiar złego wydzwaniały jakieś świry i mówiły, ze znalazły mojego kota. Umawiali się i oczywiście były to tylko głupie żarty. Myslisz, ze już po wszystkim, cieszysz się, a tu figa...
w kazdym razie nieustające kciuki za Tośka. Trzymaj sie.![]()
![]()
turkawka pisze:Dotarłam tutaj z wątku Schroniskowego. Zaraz wstawię na stronę Wroclawskich Kotów
edit: dodane na stronę i FB
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 715 gości