Jeśli będziecie chciały to proszę pisać PW ,bo nie zawsze zaglądam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Gibutkowa z tobą rozmawiałam przez telefon ........
lidka02 pisze:Właśnie dzwoniłam do wet pani powiedziała ze z tą fakturą nie ma problemu jak najbardziej , ale żeby to było to tak po kolei najpierw by mu zrobić szczepionki Zylexis bo w jego przypadku to bardzo ważne , dobre odżywianie i po miesiącu krew pobrać na wynik i wysłać do Niemiec i zobaczymy co wyjdzie .Gdyby wynik był nadal dodatni to zacząć go leczyć .A Zylexis jedna szczepionka 50zł a muszą być podane trzy .Tyle się dowiedziałam , kotek na razie zadowolony ma apetyt .
lidka02 pisze:Już wiem z kim rozmawiałam przez telefon z ta dziewczyną od Miziaka i ona mnie do was skierowała , wybaczKotek był zaszczepiony a że ja mam tyle kotów swoich i pomysłu brak , wet się pyta o imie spojrzałam na kalendarz i było Roberta i wet mówi jest czarny to może Robin i tak ma w książeczce .To imie trochę do niego za poważne ale jakieś ma .
lidka02 pisze:Wet na to się nie zgodzi bo powiedziała że by to musiała sprawdzić , mówiłam jej o ludzkim leku ale ona powiedziała że nim nie leczyła i tamten jest lepszy .
ewar pisze:Ale co leczyć, skoro kot nie ma żadnych niepokojących objawów?Moja wetka radziła się swojego profesora z Warszawy w sprawie mojego Czarusia.Nie ma objawów, nic złego się nie dzieje, dać kotu szansę.Mam mieszane uczucia co do interferonu, trochę na ten temat czytałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 67 gości