Nas czeka to samo w poniedziałek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pasibrzucha pisze:O rany, jaka Malutka jest drobniutka przy Kosi! Ile ona waży?
karola7 pisze:A jak ją zabrałaś to była już zupełnie wybudzona ? Jaką miała narkozę ? Kurczę bo to bardzo szybko sterylka o 13 i odbiór już o 15.30, pamiętam, że jak odbierałam Pixi po zabiegu po 3 godz to była średnio przytomna. Wziewna narkoza podobno szybciej "puszcza".
karola7 pisze:Tak ja wiem, że Malutka miała cięcie na brzuszku. Lola też jednak nie idzie na boczną sterylkę, będzie miała niewielkie cięcie na brzuchu, ale chyba nie tak małe jak Twoja kotka - jakieś 2cm. Przestraszyłam się właśnie ewentualnych pozostałości które mogą mieć miejsce przy bocznym cięciu. Ciekawe czy uda się uniknąć kubraka. Ech no zobaczymy, dobrze, że Maleńka już PO.
kotx2 pisze:karola7 pisze:Tak ja wiem, że Malutka miała cięcie na brzuszku. Lola też jednak nie idzie na boczną sterylkę, będzie miała niewielkie cięcie na brzuchu, ale chyba nie tak małe jak Twoja kotka - jakieś 2cm. Przestraszyłam się właśnie ewentualnych pozostałości które mogą mieć miejsce przy bocznym cięciu. Ciekawe czy uda się uniknąć kubraka. Ech no zobaczymy, dobrze, że Maleńka już PO.
jeśli sie dobrze orientuje ,to przy bocznym cięciu wycinają tylko jajniki a na brzuchu cały komplet
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości