bagheera pisze:Na razie skromnie, ze dwie miarki
Nie wiem, czy moje zarazy zechcą skosztować...
Szkoda że nie obejrzałam się przed Wielkanocą, byłoby czym baranka obsiać
zaraz wysyłam pw

zapraszam

Moderator: Moderatorzy
bagheera pisze:Na razie skromnie, ze dwie miarki
Nie wiem, czy moje zarazy zechcą skosztować...
Szkoda że nie obejrzałam się przed Wielkanocą, byłoby czym baranka obsiać
AgaPap pisze:A moja zieleninka wypusciła tylko 5 ździebełek a reszta nie bardzo chce się puscić?
Ja wiem, że nie mam ręki do kwiatów, ale żeby nawet owies nie chciał u mnie rosnąć
kasiek252 pisze:moja zieleninka też pięknie rośniekociaste baaardzo zadowolone a ja jeszcze bardziej bo przestały obżerać mi kwiatki
![]()
i potrzebowałabym jeszcze porcyjkę ziemi taką jak ostanio jeśli można
Broszka pisze:AgaPap pisze:A moja zieleninka wypusciła tylko 5 ździebełek a reszta nie bardzo chce się puscić?
Ja wiem, że nie mam ręki do kwiatów, ale żeby nawet owies nie chciał u mnie rosnąć
oj, przykro mi bardzo![]()
może za mało albo za dużo podlewałaś?kasiek252 pisze:moja zieleninka też pięknie rośniekociaste baaardzo zadowolone a ja jeszcze bardziej bo przestały obżerać mi kwiatki
![]()
i potrzebowałabym jeszcze porcyjkę ziemi taką jak ostanio jeśli można
mówisz - masz![]()
ale dzisiaj u nas padało a po ostatnich burzowych dniach ziemia strasznie mokra i słabo przyjmuje wodę - trzeba poczekać aż troszkę przeschnie
AgaPap pisze:Nie mam pojęcia z tym podlewaniem, starałam się zeby ziemia była cały czas mokra
nika.wu pisze:Ale super pomysł z tym bazarkiem!Ciągle mam na liście to-do kupienie ziarna albo kociej trawy, ale gdy wracam z pracy sklep ogrodniczy już dawno zamknięty. Poproszę 6 filiżanek ziarna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości