koniec Ekologiczny OWIES-dług u weta

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob cze 04, 2011 10:00 Re: Ekologiczny OWIES-zielone witaminy i odkłaczenie-dług u weta

bagheera pisze:Na razie skromnie, ze dwie miarki
Nie wiem, czy moje zarazy zechcą skosztować...
Szkoda że nie obejrzałam się przed Wielkanocą, byłoby czym baranka obsiać :D

zaraz wysyłam pw :ok:

zapraszam :kotek:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw cze 09, 2011 8:42 Re: Ekologiczny OWIES-zielone witaminy i odkłaczenie-dług u weta

moja zieleninka też pięknie rośnie :ok: kociaste baaardzo zadowolone a ja jeszcze bardziej bo przestały obżerać mi kwiatki :mrgreen:
i potrzebowałabym jeszcze porcyjkę ziemi taką jak ostanio jeśli można :ok:
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Czw cze 09, 2011 9:16 Re: Ekologiczny OWIES-zielone witaminy i odkłaczenie-dług u weta

A moja zieleninka wypusciła tylko 5 ździebełek a reszta nie bardzo chce się puscić?

Ja wiem, że nie mam ręki do kwiatów, ale żeby nawet owies nie chciał u mnie rosnąć Obrazek
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw cze 09, 2011 12:45 Re: Ekologiczny OWIES-zielone witaminy i odkłaczenie-dług u weta

AgaPap pisze:A moja zieleninka wypusciła tylko 5 ździebełek a reszta nie bardzo chce się puscić?

Ja wiem, że nie mam ręki do kwiatów, ale żeby nawet owies nie chciał u mnie rosnąć Obrazek

oj, przykro mi bardzo :(
może za mało albo za dużo podlewałaś?

kasiek252 pisze:moja zieleninka też pięknie rośnie :ok: kociaste baaardzo zadowolone a ja jeszcze bardziej bo przestały obżerać mi kwiatki :mrgreen:

mówisz - masz :ok:
ale dzisiaj u nas padało a po ostatnich burzowych dniach ziemia strasznie mokra i słabo przyjmuje wodę - trzeba poczekać aż troszkę przeschnie :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw cze 09, 2011 13:29 Re: Ekologiczny OWIES-zielone witaminy i odkłaczenie-dług u weta

Broszka pisze:
AgaPap pisze:A moja zieleninka wypusciła tylko 5 ździebełek a reszta nie bardzo chce się puscić?

oj, przykro mi bardzo :(
może za mało albo za dużo podlewałaś?

kasiek252 pisze:moja zieleninka też pięknie rośnie :ok: kociaste baaardzo zadowolone a ja jeszcze bardziej bo przestały obżerać mi kwiatki :mrgreen:

mówisz - masz :ok:
ale dzisiaj u nas padało a po ostatnich burzowych dniach ziemia strasznie mokra i słabo przyjmuje wodę - trzeba poczekać aż troszkę przeschnie :)

nie ma problema-zaczekam :D
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Czw cze 09, 2011 13:59 Re: Ekologiczny OWIES-zielone witaminy i odkłaczenie-dług u weta

Nie mam pojęcia z tym podlewaniem, starałam się zeby ziemia była cały czas mokra :D
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt cze 10, 2011 7:38 Re: Ekologiczny OWIES-zielone witaminy i odkłaczenie-dług u weta

AgaPap pisze:Nie mam pojęcia z tym podlewaniem, starałam się zeby ziemia była cały czas mokra :D

To może za dużo tej wody? :wink:
Ziemia powinna być wilgotna ale nie wyraźnie mokra.
Ja nie podlewam codziennie tylko co 2gi-3ci dzień, ale nie trzymam w bardzo nasłonecznionym miejscu.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw lip 07, 2011 14:40 Re: Ekologiczny OWIES-zielone witaminy i odkłaczenie-dług u weta

Ale super pomysł z tym bazarkiem! :1luvu: Ciągle mam na liście to-do kupienie ziarna albo kociej trawy, ale gdy wracam z pracy sklep ogrodniczy już dawno zamknięty. Poproszę 6 filiżanek ziarna :kotek:

nika.wu

Od: Pt paź 29, 2010 13:07

Post » Pt lip 08, 2011 5:14 Re: Ekologiczny OWIES-zielone witaminy i odkłaczenie-dług u weta

nika.wu pisze:Ale super pomysł z tym bazarkiem! :1luvu: Ciągle mam na liście to-do kupienie ziarna albo kociej trawy, ale gdy wracam z pracy sklep ogrodniczy już dawno zamknięty. Poproszę 6 filiżanek ziarna :kotek:

dziękujemy :D
wysyłam pw
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

[poprzednia]