HARRY i DRACO z Korabiewic - Jacy duzi! Nowe foty s. 12

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2011 17:36 Re: HARRY i DRACO z Korabiewic - Jacy duzi! Nowe foty s. 12

Zofia&Sasza pisze:
joshua_ada pisze:Ściągnęłam sobie trochę fot na komputer. Śliczne :1luvu:

Harry nabrał przyzwyczajenia budzenia mnie poprzez siadanie dupką na twarzy. Alternatywnie ciągnie za kolczyki lub gryzie w nos :evil: Nienawidzę, kurka, kotófff :wink:

A mój Koci potrafi się do mojej twarzy w nocy przytulić, zasnąć i... puszczać zabójcze bąki :roll:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt kwi 08, 2011 17:39 Re: HARRY i DRACO z Korabiewic - Jacy duzi! Nowe foty s. 12

Zofia&Sasza pisze:

Harry nabrał przyzwyczajenia budzenia mnie poprzez siadanie dupką na twarzy. Alternatywnie ciągnie za kolczyki lub gryzie w nos :evil: Nienawidzę, kurka, kotófff :wink:

dupką na twarzy - no ten wie która czescia ciala gdzie najlepiej sie ulokować :lol: :lol: :lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt kwi 08, 2011 17:43 Re: HARRY i DRACO z Korabiewic - Jacy duzi! Nowe foty s. 12

joshua_ada pisze:
Zofia&Sasza pisze:

A mój Koci potrafi się do mojej twarzy w nocy przytulić, zasnąć i... puszczać zabójcze bąki :roll:

Wczoraj obudził mnie (o 4 rano :evil: ) chipsowy potwór. Zamiast głowy miał paczkę chipsów bekonowych. I trącał mnie nią w twarz. I patrzył chipsowymi "oczami". Złapałam za łeb i pociągłam. Bercik się ukazał i dalejże paczkę mi pazurzastą łapą wydzierać. Wpółprzytomna schowałam ja pod kołderkę i próbuję spać dalej. Udało się. Usnęłam. Po jakimś czasie budzi mnie potworny ból :evil: Bercik wlazł pod kołderkę do chipsów, a Frodzik usiadł na kołderce i dalej się naparzać. Mam na boku szramy jak po kosie... Nienawidzę, kurka, kotófff
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw maja 12, 2011 19:04 Re: HARRY i DRACO z Korabiewic - Jacy duzi! Nowe foty s. 12

Zosiu
czy znalazłaś maluchom domki? Jest jakiś problem zdrowotny małych? Nikt się nie interesuje nimi a może trzeba zrobić nowe ogłoszenia? Chętnie pomogę.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto maja 31, 2011 19:19 Re: HARRY i DRACO z Korabiewic - Jacy duzi! Nowe foty s. 12

[quote="asia2":36sxqyil]Zosiu
czy znalazłaś maluchom domki? Jest jakiś problem zdrowotny małych? Nikt się nie interesuje nimi a może trzeba zrobić nowe ogłoszenia? Chętnie pomogę.[/quote:36sxqyil]

O właśnie.

Jakoś tak cicho w wąteczku...

Co u chłopaczków? :D
Ostatnio edytowano Pt gru 30, 2011 11:37 przez Agn, łącznie edytowano 1 raz
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto maja 31, 2011 19:24 Re: HARRY i DRACO z Korabiewic - Jacy duzi! Nowe foty s. 12

ja tez czekam na wiesci...

tillibulek

Post » Śro cze 08, 2011 21:53 Re: HARRY i DRACO z Korabiewic - Jacy duzi! Nowe foty s. 12

coś mi się wydaję że chłopaki znalazły DS u Zosi :wink: Słodziaki takie więc nic dziwnego :D :D

asia2

Post » Śro cze 08, 2011 23:12 Re: HARRY i DRACO z Korabiewic - Jacy duzi! Nowe foty s. 12

asia2 pisze:coś mi się wydaję że chłopaki znalazły DS u Zosi :wink: Słodziaki takie więc nic dziwnego :D :D

asia2, z tego co wiem to one nadal są tymczasami. Tylko Harry jest troszkę mało adopcyjny na razie :( ale zostawiam Zofii&Saszy uszczegółowienie (bo ja nie wiem m.in. czy one są do rozdzielenia czy mogą iść osobno).
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw cze 09, 2011 12:12 Re: HARRY i DRACO z Korabiewic - Jacy duzi! Nowe foty s. 12

joshua_ada pisze:
asia2 pisze:coś mi się wydaję że chłopaki znalazły DS u Zosi :wink: Słodziaki takie więc nic dziwnego :D :D

asia2, z tego co wiem to one nadal są tymczasami. Tylko Harry jest troszkę mało adopcyjny na razie :( ale zostawiam Zofii&Saszy uszczegółowienie (bo ja nie wiem m.in. czy one są do rozdzielenia czy mogą iść osobno).

e... myślałam, że może...

asia2

Post » Czw cze 09, 2011 12:14 Re: HARRY i DRACO z Korabiewic - Jacy duzi! Nowe foty s. 12

asia2 pisze:
joshua_ada pisze:

e... myślałam, że może...

Jak najbardziej mogą osobno. Ada zaoferowała mi pomoc w ogłaszaniu no i szukamy domku :D
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Nie cze 12, 2011 20:39 Re: HARRY i DRACO z Korabiewic - Jacy duzi! Nowe foty s. 12

ciekawe, ze jeszcze sie nikt nie zakochał... chłopaki do wyrwania na jush :mrgreen: :1luvu: :ok:

tillibulek

[poprzednia]