Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 08, 2011 14:46 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

ja moge zrobić :wink:
tylko fanty będą musiały poczekac na swoją kolej... bo mam jeszcze trochę pofotografowanych rzeczy które czekają na opisanie i wystawienie :| czasu brak no i chcę najpierw wydac to co się sprzedało
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Śro cze 08, 2011 15:51 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

To najpierw powtórze sobie rozliczenia ogólne, bo przyszedł przelew od Lanua za bazarek z Morelą80 w tle ;) Dzięki dziewczyny i kupującym oczywiście też masę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

--------------------------------------------------------------------------------------------
50 pln - Lanua na DT Niezapominajki - PRZELAŁAM DO ASI alareipan
------------------------------------
79 pln - za bazarek spódniczkowy Lanua
16 pln - alareipan za bazarek Lanua
10 pln - Jamkasica za bazarek Lanua
--------------------------------------------------------------------------------------------
PRZELAŁAM DO LECZNICY 70 ZETA.
*POZOSTAŁY DŁUG NA 6.06: 125 PLN NA KONCIE NEVER (było 225, ale Never wpłaciła 100 ostatnio) * alareipan
*ZOSTAŁO U MNIE (alareipan): 35 pln
64 pln - Lanua za morelkowy bazarek
------------------------------------
PRZELAŁAM DO LECZNICY 70 ZETA.
*POZOSTAŁY DŁUG NA 6.06: 125 PLN NA KONCIE NEVER (było 225, ale Never wpłaciła 100 ostatnio) * alareipan
*ZOSTAŁO U MNIE (alareipan): 99 pln

I u mnie :D

"DZIESIĄTAK" NA ROLEXA :1luvu: :1luvu: :1luvu:
10 - Welina - DOTARŁO
10 - Lanua - DOTARŁO
3*10=30 - koty MałgosiZ bez Małgosi :twisted: DOTARŁO
2*10=20 - syn MałgosiZ bez Małgosi :P DOTARŁO
2*10=20 - Ef25 DOTARŁO
10 - Jamkasica DOTARŁO
40 - Patkazal DOTARŁO
10 - Bulba DOTARŁO
3*10=30 - Naline - DOTARŁO
10 - alareipan - DOTARŁO
10 - Magaaaa DOTRAŁO

To mamy równo 200 zeta! :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ktoś się jeszcze dołączy?

Jamkasica, a może by już dzwonić i umawiać zabieg Rolexa u dr G.? Czym szybciej mu to oko wyciągniemy, tym lepiej.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro cze 08, 2011 16:34 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

lanua pisze:ja moge zrobić :wink:
tylko fanty będą musiały poczekac na swoją kolej... bo mam jeszcze trochę pofotografowanych rzeczy które czekają na opisanie i wystawienie :| czasu brak no i chcę najpierw wydac to co się sprzedało

Zatem zapisuję się w kolejkę :ok: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro cze 08, 2011 18:56 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Pokażę i tu naszą Truśkę słodką w nowym domu z Fionką :ok: :ok:

Było tak:
Obrazek

Jest :ok: :ok:

alareipan pisze:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:D :D :D :D

PS. Prawa autorskie do zdjęć Anna W. ;)

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro cze 08, 2011 21:58 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

ile zabieg Rolexa będzie kosztował ?
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Post » Śro cze 08, 2011 22:17 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

W takim razie kot Krzysio (vel Witkacy vel zwrot) ze swojej świnki skarbonki przekazuje wstępnie 40 zł Rolexowi na nową drogę życia :). Wysłałam na konto Kasi, jutro powinno dojść.

olesja

Od: Śro sie 18, 2010 20:25

Post » Śro cze 08, 2011 22:41 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Kot Rolex bardzo dziękuje kotu Krzysiowi :1luvu:

jutro będę wiedziała ile u mojego weta by kosztowało-tego który robił Ciumolkę.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw cze 09, 2011 9:41 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

olesja pisze:W takim razie kot Krzysio (vel Witkacy vel zwrot) ze swojej świnki skarbonki przekazuje wstępnie 40 zł Rolexowi na nową drogę życia :). Wysłałam na konto Kasi, jutro powinno dojść.

Dziękujemy pięknie za wsparcie!!
Jak już będziemy wiedzieć ile będzie kosztowało patroszenie oczodołu (co za okropna nazwa :| ) to może się okaże, że mamy i na pozbycie się jajek jak tylko troszkę podrosną :twisted: bo na razie to takie grosie niewielkie :roll:

I wiadomości z frontu- na razie ostrożne, ale ku pokrzepieniu- Malaga zaczęła sama dziubać jedzenie :D Oby na dobre wrócił jej apetyt :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw cze 09, 2011 10:33 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

ja wiem ile by kosztowało u naszego (z jamkasicą) weta, na pewno nigdzie nie będzie taniej i lepiej :?
AnielkaG

Post » Czw cze 09, 2011 10:51 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

AnielkaG pisze:ja wiem ile by kosztowało u naszego (z jamkasicą) weta, na pewno nigdzie nie będzie taniej i lepiej :?

Dlatego zadecydujemy czy robimy Twojego czy u tego, który robił Ciumcię :) Ciumcia wygląda naprawdę dobrze- za wetem, który ją robił przemawia także odległość od DT :roll: . Czekamy zatem na info od dr R. i umawiamy Rolexa tu lub tam.
Anielka, a dr P. to wie, że na urlop się w tym roku nie wybiera? :twisted:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw cze 09, 2011 10:57 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Post » Czw cze 09, 2011 12:41 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Na stronie Palucha w bazie danych nie mogę znaleźć kotków przyjętych np w maju :| .
Czy to ja jestem taka gapa , czy coś u nich wypadło ?
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Czw cze 09, 2011 12:51 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

no muszę powiedzieć że nie wiem jak robi wet Anielki ale Rysiowi nic absolutnie zarzucić nie mozna. Ciumcia już wygląda bardzo ładnie-operację miała ok 1-maja, a to co mamy teraz choć całkowicie zagojone to jeszcze nie jest efekt końcowy-jeszcze nie zakończony w 100%etap zarastania oczka i futerko jeszcze jest jak szczecinka :mrgreen: i poplamione :oops:

Marzenia11 pisze:na emaila też wyślę - ale i tu przedstawię cudowną, słodką Ciumcię

Obrazek Obrazek Obrazek

i zacytuję z siebie :lol:

smarti pisze:A dzięki-Rolexik i Syjameczka znowu razem :ryk: nie miałam serca patrzeć na ich tęsknotę a alareipan wręcz kazała mi :!: je na nowo połączyć dlatego wczoraj po południu znowu przyniosłam Syjameczkę Roleksikowi :D

Bawią się pięknie i jakby Syjamuni apetycik się poprawił a to b.dobrze bo jest za szczupła,jak Angelina.. 8)
Roleksik to zwariowany kicio i czy sobie coś zrobi to zależy wyłącznie od niego-druga kicia nic tu nie zaszkodzi zwłaszcza że to on jest inicjatorem wszelkich zabaw,napada na Syjamunię,chce ją gryżć i tulić :mrgreen: Nawet jak jest sam to biega po całym pokoju jakby chciał się wybiegać za ten czas kiedy był w klatce.

teraz wróciliśmy od weta-dr. Rysio weżmie za oczko razem z jajkami (sprawdził i powiedział że " normalne jajka-jak trzeba" :ok: ) 220zł-zabieg-do tego dojdzie potem cena antybiotyków -Ciumol miala dwa albo trzy-już zapomniałam..(za 1 dr. liczy mi po dychu, jak ma dobry humor a po 15 jak ma zły :lol: Ciumol kosztowała 220 za zabieg i 30 za antybiotyki.)
zwykle taki zabieg musiałby kosztować u niego 370zł. jestem wstępnie umówiona na pon na 18-tą,bo jutro pan dr.ma gościa z Chile i cały dzień będzie pił chilijskie wino -już mu zazdraszczam :lol:

Czyli teraz proszę o decyzję .

Ciumol była też na kontroli-wszystko super się zagoiło-minimalna szczelinka która jeszcze jest,z czasem zarośnie.
Czyli teraz sesja zdjęciowa Ciumola (niestety jeszcze są małe plamki po jodynie na pysiu :mrgreen: ) i Ciumol może brykać do domku :ok: :ok: :ok: dzięki Marzenia za czujność :D

Szalony-gdzie się zgubiłaś? Stanowczo za dużo pracujesz :evil:

Chyba nie pisałam że ostatnio zaszczepiliśmy wszystkie koty które mogły być zaszczepione czyli Ciumola.Blusię,Sznycla.
Ostatnio edytowano Czw cze 09, 2011 12:55 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw cze 09, 2011 12:55 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

to jeszcze by się parę dyszek przydało dla Rolexa :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Post » Czw cze 09, 2011 13:22 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

ogonia pisze:Kochane-i ALARM :!: :!: :!: :!: :!: dotalam wlanie wiadomosc na fejsie:

OSTRZEŻENIE !
PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!!
Dostalam ostrzezenie ze schroniska w Gaju, ze jezdzi po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniat. Psy podobno jada do Niemiec jako przyneta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to Łukasz C.lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Moze kontaktowac sie ze schroniskami w calej Polsce.... uprzedz znajome schroniska !
(Od Edyta Z.) PODAJCIE DALEJ
Ostatnio edytowano Pt cze 10, 2011 13:51 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

[poprzednia][następna]