tylko fanty będą musiały poczekac na swoją kolej... bo mam jeszcze trochę pofotografowanych rzeczy które czekają na opisanie i wystawienie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lanua pisze:ja moge zrobić![]()
tylko fanty będą musiały poczekac na swoją kolej... bo mam jeszcze trochę pofotografowanych rzeczy które czekają na opisanie i wystawienieczasu brak no i chcę najpierw wydac to co się sprzedało
olesja pisze:W takim razie kot Krzysio (vel Witkacy vel zwrot) ze swojej świnki skarbonki przekazuje wstępnie 40 zł Rolexowi na nową drogę życia. Wysłałam na konto Kasi, jutro powinno dojść.
AnielkaG pisze:ja wiem ile by kosztowało u naszego (z jamkasicą) weta, na pewno nigdzie nie będzie taniej i lepiej
Marzenia11 pisze:na emaila też wyślę - ale i tu przedstawię cudowną, słodką Ciumcię![]()
![]()
smarti pisze:A dzięki-Rolexik i Syjameczka znowu razemnie miałam serca patrzeć na ich tęsknotę a alareipan wręcz kazała mi
je na nowo połączyć dlatego wczoraj po południu znowu przyniosłam Syjameczkę Roleksikowi
![]()
Bawią się pięknie i jakby Syjamuni apetycik się poprawił a to b.dobrze bo jest za szczupła,jak Angelina..![]()
Roleksik to zwariowany kicio i czy sobie coś zrobi to zależy wyłącznie od niego-druga kicia nic tu nie zaszkodzi zwłaszcza że to on jest inicjatorem wszelkich zabaw,napada na Syjamunię,chce ją gryżć i tulićNawet jak jest sam to biega po całym pokoju jakby chciał się wybiegać za ten czas kiedy był w klatce.
teraz wróciliśmy od weta-dr. Rysio weżmie za oczko razem z jajkami (sprawdził i powiedział że " normalne jajka-jak trzeba") 220zł-zabieg-do tego dojdzie potem cena antybiotyków -Ciumol miala dwa albo trzy-już zapomniałam..(za 1 dr. liczy mi po dychu, jak ma dobry humor a po 15 jak ma zły
Ciumol kosztowała 220 za zabieg i 30 za antybiotyki.)
zwykle taki zabieg musiałby kosztować u niego 370zł. jestem wstępnie umówiona na pon na 18-tą,bo jutro pan dr.ma gościa z Chile i cały dzień będzie pił chilijskie wino -już mu zazdraszczam![]()
Czyli teraz proszę o decyzję .
Ciumol była też na kontroli-wszystko super się zagoiło-minimalna szczelinka która jeszcze jest,z czasem zarośnie.
Czyli teraz sesja zdjęciowa Ciumola (niestety jeszcze są małe plamki po jodynie na pysiu) i Ciumol może brykać do domku
![]()
![]()
dzięki Marzenia za czujność
![]()
Szalony-gdzie się zgubiłaś? Stanowczo za dużo pracujesz![]()
Chyba nie pisałam że ostatnio zaszczepiliśmy wszystkie koty które mogły być zaszczepione czyli Ciumola.Blusię,Sznycla.
ogonia pisze:Kochane-i ALARM![]()
![]()
![]()
![]()
dotalam wlanie wiadomosc na fejsie:
OSTRZEŻENIE !
PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!!
Dostalam ostrzezenie ze schroniska w Gaju, ze jezdzi po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniat. Psy podobno jada do Niemiec jako przyneta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to Łukasz C.lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Moze kontaktowac sie ze schroniskami w calej Polsce.... uprzedz znajome schroniska !
(Od Edyta Z.) PODAJCIE DALEJ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości