Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie cze 05, 2011 23:17 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Tajfun jest chyba na etapie "Robie sie taaaaki dlugi" w uszach, lapkach i w ogonie :mrgreen:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pon cze 06, 2011 8:57 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Tajfun uroczy:D zasługuje na naprawdę porządny dom :ok:
a teraz trochę o Małej Mrówce ze Szczytna. Kotka już wysterelizowana, bałem sie, że zrobiła sie jejn przepukljna po zabiegu (kiljka godz po wariowała już okrutnie), ale na szczęście to tylko szwy się tak zrosły i juz się wszystko powoli wchłania. Mała trochę utyła, ale nie bardzo chce rosnąć i chyba już zostanie taka miniaturką. Przy kocurze Jarosławie wygląda komicznie (on waży ok 7kg). Jest z niej wulkan energii, biega, podgryza, wariuje, widac, że czuje sie xcoraz pewniej, chociaz z kotami nie bardzo ma ochote na jakies bardzo bliskie i czule relacje. Kawka kilka razy probowala jej matkowac, ale dostala po pysku :P
no i wyglada na to, ze ona juz zostanie u mnie, moze jakby sie tragfil jakis naprawde super super domek... ale chyba lepszy niz moj bedzoe trudno;-)

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pon cze 06, 2011 9:03 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

sebow pisze:no i wyglada na to, ze ona juz zostanie u mnie, moze jakby sie tragfil jakis naprawde super super domek... ale chyba lepszy niz moj bedzoe trudno;-)

Tiaaa..... :D :D :D tak to już właśnie jest... gratulacje z dokocenia :wink: :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon cze 06, 2011 9:32 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Sebastian gratulacje ,oczywiście ,że Mrówka nie znajdzie domku lepszego od Twojego.Cieszę się bardzo. :1luvu: Chętnie oddam tego małego szatana bo dzisiaj spóźniłam się do pracy przez niego.Powinniśmy dzisiaj wysłać fotki na "szkodniki -doceń zwierza swego mogłeś mieć gorszego"jak wróciłam rano ze spaceru z psem zastałam pobojowisko ,Tajfun zbił ostatni duży kryształowy wazon ,wyrzucił wszystkie suche kwiaty i rozciągnął po mieszkaniu,wygrzbał z doniczki resztki kwiatów i tak bardzo był zapracowany,że nawet mi przeszkadzał w zbieraniu.No i niestety nie zdążyłam do autobusu.Tajfun to następca Marleya.Moje nogi wyglądaja jakbym pocięła sobie je nożem ,ponieważ tajfun skace na nie i zjeżdża w dół. :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon cze 06, 2011 16:12 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

:ok: :ok: :ok: Kasiu zakupiłam dzisiaj 10 puszek dla kotów koszt 33zł

horacy 7

Post » Pon cze 06, 2011 20:27 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Wiem ,że w schronisku przybyło młodych kotów i kociąt-niestety.Są podobno biało-rude kociaki,biało-bure ,buraski.Byłam zbyt późno więc nie widziałam tylko rozmawiałam z zaprzyjaźnioną pracownicą.Czy koty wydają pracownica nie wiedziała bo pracuje zawsze po południu gdy zwierząt się nie wydaje.

horacy 7

Post » Pon cze 06, 2011 21:10 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

sebow pisze:Tajfun uroczy:D zasługuje na naprawdę porządny dom :ok:
a teraz trochę o Małej Mrówce ze Szczytna. Kotka już wysterelizowana, bałem sie, że zrobiła sie jejn przepukljna po zabiegu (kiljka godz po wariowała już okrutnie), ale na szczęście to tylko szwy się tak zrosły i juz się wszystko powoli wchłania. Mała trochę utyła, ale nie bardzo chce rosnąć i chyba już zostanie taka miniaturką. Przy kocurze Jarosławie wygląda komicznie (on waży ok 7kg). Jest z niej wulkan energii, biega, podgryza, wariuje, widac, że czuje sie xcoraz pewniej, chociaz z kotami nie bardzo ma ochote na jakies bardzo bliskie i czule relacje. Kawka kilka razy probowala jej matkowac, ale dostala po pysku :P
no i wyglada na to, ze ona juz zostanie u mnie, moze jakby sie tragfil jakis naprawde super super domek... ale chyba lepszy niz moj bedzoe trudno;-)

No cóż zostało... tylko gratulować :lol: :ok: :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Pon cze 06, 2011 21:19 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Dobry wieczór!

Po pierwsze to gratuluję DS Mrówce i vice versa :mrgreen: :piwa: :piwa: :piwa:

Zajrzałem na Allegro, Tajfun ma po 3 dniach (to była posucha na oglądalność ogłoszeń, więc mało) 88 odsłon, Zosia 69 i 2 obserwatorów (!), Falusia 41 a Bryś 82. Proporcje jak zwykle, szczerze mówiąc. Myślę, że jak zwykle Tajfun będzie bił rekordy. Szkoda tylko że DS brak na razie.

Trzymam kciuki za wszystkie koty i ludzi :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Pon cze 06, 2011 21:34 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Zaktualizowałam kod banerka bo linkował cały czas do starego wątku.

Teraz powinno być ok. Kod do wklejenia:

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=127071][img]http://img202.imageshack.us/img202/4426/10083523.th.png[/img][/url]
po_prostu_kaska

Post » Wto cze 07, 2011 21:36 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

No to ja może popromuję Tajfuna :1luvu: Mały rudy z białym. Dlaczego nikt go nie chce :roll:
po_prostu_kaska

Post » Śro cze 08, 2011 19:05 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

po_prostu_kaska pisze:No to ja może popromuję Tajfuna :1luvu: Mały rudy z białym. Dlaczego nikt go nie chce :roll:
No właśnie. :ok:

horacy 7

Post » Śro cze 08, 2011 19:14 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Może ludzie się boją, to imię jest hm... znaczące :mrgreen: Moze przemianować na Zefirka?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro cze 08, 2011 20:25 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

taizu pisze:Może ludzie się boją, to imię jest hm... znaczące :mrgreen: Moze przemianować na Zefirka?
Zefirek już był wśród moich tymczasów.Tylko rzeczywiście on jest szalony jak na młodzika przystało i tak uprzedzę o tym domek więc nie wiem czy to ma znaczenie.Boje się zwrotów i wole żeby domek miał dokładne informacje o kocie i zdecydował świadomie,ale imie możemy zmienić.

horacy 7

Post » Śro cze 08, 2011 23:09 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Dajesz Tajfunik na górę :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Czw cze 09, 2011 8:40 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Tajfunek :ok: :ok: :ok:

horacy 7

[poprzednia][następna]