sebow pisze:no i wyglada na to, ze ona juz zostanie u mnie, moze jakby sie tragfil jakis naprawde super super domek... ale chyba lepszy niz moj bedzoe trudno;-)

Chętnie oddam tego małego szatana bo dzisiaj spóźniłam się do pracy przez niego.Powinniśmy dzisiaj wysłać fotki na "szkodniki -doceń zwierza swego mogłeś mieć gorszego"jak wróciłam rano ze spaceru z psem zastałam pobojowisko ,Tajfun zbił ostatni duży kryształowy wazon ,wyrzucił wszystkie suche kwiaty i rozciągnął po mieszkaniu,wygrzbał z doniczki resztki kwiatów i tak bardzo był zapracowany,że nawet mi przeszkadzał w zbieraniu.No i niestety nie zdążyłam do autobusu.Tajfun to następca Marleya.Moje nogi wyglądaja jakbym pocięła sobie je nożem ,ponieważ tajfun skace na nie i zjeżdża w dół. sebow pisze:Tajfun uroczy:D zasługuje na naprawdę porządny dom![]()
a teraz trochę o Małej Mrówce ze Szczytna. Kotka już wysterelizowana, bałem sie, że zrobiła sie jejn przepukljna po zabiegu (kiljka godz po wariowała już okrutnie), ale na szczęście to tylko szwy się tak zrosły i juz się wszystko powoli wchłania. Mała trochę utyła, ale nie bardzo chce rosnąć i chyba już zostanie taka miniaturką. Przy kocurze Jarosławie wygląda komicznie (on waży ok 7kg). Jest z niej wulkan energii, biega, podgryza, wariuje, widac, że czuje sie xcoraz pewniej, chociaz z kotami nie bardzo ma ochote na jakies bardzo bliskie i czule relacje. Kawka kilka razy probowala jej matkowac, ale dostala po pysku![]()
no i wyglada na to, ze ona juz zostanie u mnie, moze jakby sie tragfil jakis naprawde super super domek... ale chyba lepszy niz moj bedzoe trudno;-)

[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=127071][img]http://img202.imageshack.us/img202/4426/10083523.th.png[/img][/url]No właśnie.po_prostu_kaska pisze:No to ja może popromuję TajfunaMały rudy z białym. Dlaczego nikt go nie chce

Zefirek już był wśród moich tymczasów.Tylko rzeczywiście on jest szalony jak na młodzika przystało i tak uprzedzę o tym domek więc nie wiem czy to ma znaczenie.Boje się zwrotów i wole żeby domek miał dokładne informacje o kocie i zdecydował świadomie,ale imie możemy zmienić.taizu pisze:Może ludzie się boją, to imię jest hm... znacząceMoze przemianować na Zefirka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości