Zaktualizowalam wątek adopcyjny
viewtopic.php?f=13&t=101652i tak nie dałam rady wszystkich naszych kotow umieścić...
Wiadomości od malego
Teosia - je, je, je. Brzuszek nadal wielki, kupki nadal raz na dobę, za to wielkości dwóch ogonków. Przy przerwie miedzy posiłkami 6 godzin brzuszek ciut maleje, za to głodny malec drze się ja opętany
Cztery dziewczynki z gruzu przestawiane są na gerberki - i tylko dokarmiane mleczkiem, ale jedna z nich kategorycznie gerberków nie chce.. 1 sloiczek 1 na posilek dla panienek, 5 posiłków = 5 słoiczków na dobę..
Maluszki kończą pochłaniać piątą

puszkę mixolu...
Rivier, psiak z połamanymi łapkami - złamane wszystkie (razem cztery) kości podudzia, strzalkowe i piszczelowe, w prawej przedniej i lewej tylnej łapce, obie te lapki są w gipsie. W lewej przedniej lapce złamana z przemieszczeniem była kość ramieniowa - złożona jest operacyjnie, zgwoździowana. Wem że lecznica policzy nam najmniejsze z możliwych kosztów za taki komplet zabiegów, wdzięczna jestem bardzo lecznicy za zniżki, ale .... nasze konto świeci pustkami, a to dopiero początek kosztów na leczenie psiaka...
Pomóżcie, proszę...
W tej chwili mamy następujace wpłaty na Rivierka - bardzo dziękujemy
300zł - z miau, Joanna z W-wy