Conan, Freya i Prozac-zapalenie pęcherza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 16:53 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

Coś mnie podkusiło żeby spojrzeć na swojego posta. I tak, głupotę napisałam.
Do Warszawy jadę na cały lipiec prawie, a nie weekend(cieżko mi sie myśli od wczoraj)

Acha, a dziś cała zmokłam, szłam w największe oberwanie chmury. I co? z tego zmęczenia itd to już się tylko śmiać zaczęłam. Poczłapałam i dałam się zmoknąć do końca
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Wto cze 07, 2011 17:56 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

No, teraz to brzmi bardzo ponuro :( Przygnębiające! Tyle czasu z dala od domu, od futer... Na ten wyjazd musiałaś się zgodzić, jak rozumiem? :|

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto cze 07, 2011 18:01 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

Nie miałam prawa odmówić. Taka sytuacja, wyższa konieczność. A jak się zatrudnia to się podpisuje różne śmieszne papierki, w tym zgoda na ewentualną delegację. Moja potrwa równe 24 dni :(
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto cze 07, 2011 18:31 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

Shalom, tak Ci współczuję takiej długiej rozłąki. zarówno z kotami jak i z H.
A co on na ten wyjazd? pewnie tez nie jest uradowany tym faktem...
trzymam gorąco kciuki za naukę i egzamin. wiem, ze sobie poradzisz z tym.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Wto cze 07, 2011 18:44 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

A co mógł powiedzieć? przykro mu że na tyle muszę wyjeżdżać, generalnie współczuje mi ze znów coś muszę poświęcać. Ale jesteśmy tyle czasu razem, tyle rozłąk przeżyliśmy że ta jest prosta do przejścia. Mamy telefony, komputery, Warszawa nie jest daleko, więc można się odwiedzać.
Mnie jest najgorzej z faktem, ze muszę zostawić kochane futerka. Nie wyobrażam sobie już codzienności bez nich. Bez ich wtulania się w nocy, bez karmienia głodomorków, bez gadania Konanka, mruczenia Frejki i skrzeku Prozaczka 8) z nimi sobie na skypie nie pogadam, wirtualnie nie pogłaszczę, nie zadbam o nie.
No i sam fakt, że ten długi czas będę albo pracować albo samotnie odliczać dni-jest przygnębiający. Chciałam nadrobić życie towarzyskie i rozrywkowe, a w tej sytuacji się nie da. Ech....

A z innej bajki to postawiłam Prozia na starodawną wagę i... 5 kg to on już ma na pewno, może troche ponad :wink: ale fajne jest to ze jest taki ubity a nie puszysto-rozlazły :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto cze 07, 2011 21:26 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

Proziu ma 5 kg a Konan przy nim to anorektyk :roll: zaczęłam się zastanawiać czy to normalne że on taki chudzielec. Frejka w sumie też zapowiadała się na krępą kotkę a wyszła z niej filigranowa panienka-malutka i szczuplutka. Proziu przy nich wygląda jak napakowany zbir :twisted:
Dziś zresztą rudy zbir upolował i zeżarł chrabąszcza :roll: i uświadomiłam sobie że chyba powinnam odrobaczyć koty. Co ile się to robi?
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro cze 08, 2011 6:59 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

Warszawa na 24 dni to jest całkiem fajny czas żeby pozwiedzać, poodwiedzać muzea i parki i Łazienki i Starówkę. :ok:
Przecież nie będziesz pracować od rana do wieczora.
Tylko teatry będą raczej zamknięte, bo to sezon urlopowy.

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro cze 08, 2011 7:19 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

No właśnie istnieje prawdopodobieństwo Patmol że mogę pracować od rana do wieczora. Tak jak teraz :? czyli 10-20, 10-22, w zależności od tego do jakiego sklepu trafię. A trafię raczej do jakiegoś dużego w centrum handlowym bo tylko tam przyjmują ludzi dodatkowo.
Poza tym jakoś ciągłe chodzenie samotnie po mieście mnie nie cieszy :? jakby to jeszcze była ntura, góry to owszem, ale miasta nie kuszą mnie tak do samotnej eksploracji :roll:
Mam jeszcze nadzieję, że nie będzie tak źle. Ale jak pomyślę ile ostatnio rzeczy idzie zupełnie nie tak jakbym chciała to nachodzą mnie czarne myśli...

Proziu lubi mnie budzić :twisted: dziś mruczał jak traktor nad moją głową i strzelał mi baranki, a to w nos, a to w czoło. No nie dało się spać :twisted: na koniec na mnie wlazł :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro cze 08, 2011 7:34 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

Biedaku :-(
Ale Patmol ma rację - samemu po miście chodzi się lepiej niż po wiejskich bezdrożach :ok: Tylko jak będziesz cały dzień w pracy, ech... :-(

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro cze 08, 2011 7:41 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

Staram się odnaleźć plus tej sytuacji, jakieś tam są, bo może: napiszę rozdział teoretyczny pracy mgr, może nadrobię to co mam do przeczytania, nie będę musiała sprzątać, gotować(chociaż to nie wiem czy mnie do końca cieszy), ale mimo tego fakt że nie będzie futer a czas wolny nie będę mogła spędzić z H(bo wkaacje to czas kiedy ja mogę wreszcie gdzieś chodzić i coś robić) jest gorszy i przyćmiewa plusy.
Ja to lubię szwędać się czy zwiedzać z kimś, muszę mieć z kim dzielić się wrażeniami, pogadać, powygłupiać. A sama do kogo gębę otworzę? I jeszcze marzę o ucieczce w naturę a dostaje jeszcze większe miasto :? czemu nie wysłali mnie gdzieś w góry? :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro cze 08, 2011 7:42 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

shalom pisze:czemu nie wysłali mnie gdzieś w góry?

Bo w górach nie ma galerii? :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro cze 08, 2011 7:49 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

Bo w górach wszystko jest lepsze :mrgreen: w takim zakopcu jest sklep R. ale jest też widok na góry 8)
Że nie wspomnę o tym, że szczytem głupoty i bezsensu jest wysyłanie nas po Polsce skoro w samej Łodzi jest tyle sklepów.
Ja marudzę bo to w gruncie rzeczy jakiś przymus, ale co mają powiedzieć dziewczyny które mają małe dzieci i każą im je zostawic?
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro cze 08, 2011 7:55 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

Dziwne to. Za moich czasów była grupa pracowników, która godziła się na wyjazdy a reszta siedziała z tyłkiem na miejscu. Za to w sklepie meblowym był nacisk, by wyjeżdżać, ale jak ktoś nie chciał to nie musiał.
Chętnie bym z Tobą połaziła po Wawie. Ja lubię się szwendać, szczególnie w miłym towarzystwie.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro cze 08, 2011 7:58 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

Witajcie Słoneczka! :)
Jak się macie po nocce? U Was też tak parno nadal?

Shalom, współczuję - ja wyjechałam do Warszawy na 2 lata i na początku prawie nikogo nie znałam, oprócz nielicznej rodziny. Ciężkawo bywało, nie powiem. Ale jakoś wytrwałam i Tobie też się uda :ok:

Ja w lipcu mam urlop, więc może się wybiorę do stolicy, jakby się udało spotkać, będzie mi bardzo miło :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro cze 08, 2011 8:12 Re: Conan, Freya i Prozac-super trójkot

No to jak tylko będę miała dzień wolny od obozu pracy to zapraszam Sunshine i Erin(jakby ktoś jeszcze chciał się dołączyć to też zapraszam), chętnie poszwędam się w miłym towarzystwie :1luvu:
No, od razu inaczej ten wyjazd wygląda :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

shalom

[poprzednia][następna]