Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:agakow82 pisze:bozena640 pisze:ale macie się fajnie
ciociu ciebie i gromadzie tez zapraszamy na balkonik
Oktus i Hania
Haneczkoi Oktusiu
![]()
Pięknie dziękujemy za zaproszenie, ale my jesteśmy domatorami i wolimy zostać w domku![]()
Gromadka
agakow82 pisze:Duza była chora - kaszel , katar, goraczka i głos straciła.gdyby nie duzy to nie wiem jakbysmy przezyli![]()
Hania i Oktus
mar9 pisze:za zdrówko Dużejno i buziaczki dla dueciku
![]()
![]()
agakow82 pisze:mar9 pisze:za zdrówko Dużejno i buziaczki dla dueciku
![]()
![]()
Duza głos odzyskała , w kosciach jej nie łamie więc do pracy ja wyslalismy
Hania i Oktus
mar9 pisze:agakow82 pisze:mar9 pisze:za zdrówko Dużejno i buziaczki dla dueciku
![]()
![]()
Duza głos odzyskała , w kosciach jej nie łamie więc do pracy ja wyslalismy
Hania i Oktus
i słusznie, ktoś musi pracować na chrupki i mięsko
agakow82 pisze:czesc dziewczyny.
pamietacie jak jakis czas temu pisalam o naszym upierdliwym sasiedzie?
dosc dlugo byla cisza a raczej nam sie tak wydawalo bo kurna nie dosc ze mamy sprawe w sadzie przez sasiada to jeszcze dzisiaj dostalismy pismo z administracji ze jak skargi nadal beda wplywac to nas wyrzuca z mieszkania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cholera my nic nie robimy,nie ma u nas libacji,imprez(chyba ze urodziny ale to mamy gosci i tyle ) nie puszczamy glosno muzyki bo nie lubimy takiej sluchac i nie mamy sprzetu do tego![]()
co ja mam zrobic z takim sasiadem?
na starym mieszkaniu bylo wszystko ok a tu same problemy.nawet koty mu przeszkadzaja!!!!!obok mamy starsza pania ma ok 84lata mieszka za sciana i nas kocha , nie narzeka na nas a ten pod nami wiecznie ma problem.juz sie do niego nie odzywamy a on dale na nas donosi i przede wszystkim zmysla.
czy moga mnie przez jednego sasiada z mieszkania wyrzucic????wydaje mi sie ze nie ale jestem u kresy sil psychicznych
mar9 pisze:agakow82 pisze:czesc dziewczyny.
pamietacie jak jakis czas temu pisalam o naszym upierdliwym sasiedzie?
dosc dlugo byla cisza a raczej nam sie tak wydawalo bo kurna nie dosc ze mamy sprawe w sadzie przez sasiada to jeszcze dzisiaj dostalismy pismo z administracji ze jak skargi nadal beda wplywac to nas wyrzuca z mieszkania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cholera my nic nie robimy,nie ma u nas libacji,imprez(chyba ze urodziny ale to mamy gosci i tyle ) nie puszczamy glosno muzyki bo nie lubimy takiej sluchac i nie mamy sprzetu do tego![]()
co ja mam zrobic z takim sasiadem?
na starym mieszkaniu bylo wszystko ok a tu same problemy.nawet koty mu przeszkadzaja!!!!!obok mamy starsza pania ma ok 84lata mieszka za sciana i nas kocha , nie narzeka na nas a ten pod nami wiecznie ma problem.juz sie do niego nie odzywamy a on dale na nas donosi i przede wszystkim zmysla.
czy moga mnie przez jednego sasiada z mieszkania wyrzucic????wydaje mi sie ze nie ale jestem u kresy sil psychicznych
może warto poszukać dobrego prawnika![]()
a swoją drogą nie zaszkodzi napisać do administracji i opisać sytuację z Waszego punktu widzenia i dodać, że macie sąsiadów, którzy mogą świadczyć ZA WAMI
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, lucjan123 i 50 gości