Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio - nasza codzienność :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 22:58 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa - happy end! jest Gugu!

Jestem w szoku:) Ale takim najbardziej pozytywnym - 7 miesięcy.....to chyba rekord. Wyrazy uznania, szacunku, gratulacje i co tam jeszcze chcecie:)

SUPER!
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto cze 07, 2011 23:07 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa - happy end! jest Gugu!

Przeczytałam cały wątek w kilkanascie minut
niesamowite szczęście , że kotek się odnalazł. :1luvu:

Nurmi ja bym go nie wypuszczała
na spacery po osiedlu , bo nie wiadomo co mu przyjdzie
do główki, jak zasmakował wolności
nie będzie chciał z niej znowu skorzystac.

Trzymam kciuki za koci trójkąt :1luvu:
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro cze 08, 2011 6:09 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio już z nami!!! Warszawa

meggi definitywnie narazie kwarantanna i Gugu siedzi w domu!!

Przespał całą noc z nami w łóżku :1luvu: w nogach, przy głowach, mrucząc, wywalał się na plecy :1luvu:
Rudzielec jest bardzo ciekawy Gucia, łazi za nim, wącha, ale Gugu jest nieufny! Tylko za nami chodzi krok w krok!!!

Jeeeeejjj jak sie cieszę, że JEST!!!!!! :1luvu: :1luvu:
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Śro cze 08, 2011 6:14 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio już z nami!!! Warszawa

:D

Jak sie odnalazl?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro cze 08, 2011 6:55 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio już z nami!!! Warszawa

Kasiu,piękny mamy dzisiaj dzień,prawda? :wink:

Mam zdjęcia Gutka w telefonie i dzisiaj, patrzę na nie zupełnie inaczej,tak... z radością :1luvu:
A Gutkowi i tak osobiście przetrzepię futerko :mrgreen: niech no tylko do Was przyjadę :wink:

Jeju ,jak ja się cieszę :dance: :dance2:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Śro cze 08, 2011 7:30 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio już z nami!!! Warszawa

Ale dzielny z Gugusia kotuś :1luvu: Tyle najtrudniejszych w roku miesięcy przeżył na wolności. Przecież błąkał się od listopada przez całą zimę. Dzikim kotom jest wtedy ciężko, a co dopiero takiemu wypieszczonemu domatorowi.
Brawo Guciaczku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gęba mi się śmieje od ucha do ucha z radości :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro cze 08, 2011 7:42 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio już z nami!!! Warszawa

Ale super wiadomość!!! Dzielny Gucio i dzielna Ty, że się nie poddałaś.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro cze 08, 2011 7:54 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio już z nami!!! Warszawa

Cieszę się przeogromnie! NIGDY nie należy tracić nadziei.Kotka z tego wątku wróciła do swojej Dużej po roku!
viewtopic.php?f=13&t=126905&start=90
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro cze 08, 2011 8:45 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio już z nami!!! Warszawa

Gunio, mój Gunio jest z nami! Zaginął jak był podlotkiem, a teraz to już normalny Pan Kot! :) Daliśmy mu JEGO MYSZKĘ (cały czas była w szufladzie, niedostępna dla żadnych innych kotów), zaczął się bawić!
Jest pazerny, jak zawsze, zaczął znów gadać do nas, łazi za nami!

Iwaś jest w szoku, ale on jest bardzo tolerancyjny i tak naprawdę upatruje w Gugu kumpla do zabaw! No ale Gugu jeszcze nie jest na to gotowy... jeszcze poganiają razem!

I tak mam trzy koty :)
Renatko, może faktycznie Rudas przyniósł szczęście? :D

Najważniejsze, że Gugu jest cały i zdrowy (wszystkie łapki, uszy, ogonek, zęby, oczy są na miejscu!!!!!). Żałuję, że muszę teraz siedzieć w pracy, a nie przebywać z moim Guguniem!!! :D
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Post » Śro cze 08, 2011 8:49 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio już z nami!!! Warszawa

Bardzo, bardzo sie ciesze :D

A moglabys opowiedziec, jak sie odnalazl?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro cze 08, 2011 8:53 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio już z nami!!! Warszawa

Dorota pisze:Bardzo, bardzo sie ciesze :D

A moglabys opowiedziec, jak sie odnalazl?

nurmi pisze:Dostaliśmy telefon od karmicieli/ kociarzy z Sadyby, ul. Klarysewska, że jak nic to jest Gucio! Pierwszy raz go widzieli i skojarzyli ogłoszenie. Polecieli nad jez. Czerniakowskie, gdzie jeszcze było nasze ogłoszenie. Zadzwonili do mojego TŻ i do jego rodziców. Gugu dał się im wziąć na ręce. I tak jak przyjechali oni tam wszyscy, okazalo się, że to on!!!

Siła ogłoszeń, siła determinacji!!!!
JEST NASZ GUGUUUUUUU!!!

:D
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro cze 08, 2011 8:55 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio już z nami!!! Warszawa

Dzieki :oops:

Dorota

Post » Śro cze 08, 2011 9:00 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio już z nami!!! Warszawa

8O

No nareszcie!!! :piwa: :piwa: :piwa:
brak słów! gratuluję Wam determinacji, a Gugu, że był bardzo dzielny na gigancie!
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro cze 08, 2011 9:03 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio już z nami!!! Warszawa

jamkasica pisze:8O

brak słów! gratuluję Wam determinacji, a Gugu, że był bardzo dzielny na gigancie!

No był na niezłym gigancie :) ale przetrwał, jest cały, jest kochany JEEEEEEEEEEST!!!! :ryk: :ryk:

Dziś wizyta u weta go czeka :)

nurmi

Post » Śro cze 08, 2011 9:06 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio już z nami!!! Warszawa

i to jeszcze zimę przetrzymał! :ok: :D
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

[poprzednia][następna]