PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 18:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Asiu, ostatnio mam dużo podobnych doświadczeń. Mogę Ci poradzić coś. Trzeba ze szpitala wziąć skierowanie do hospicjum domowego i wtedy całą opieke lekarsko - pielęgniarską i psychologiczna obejmuje hospicjum. Przychodzą do domu po prostu.
Ostatnio załatwiałam. Przyjechali bardzo szybko.
Jeżeli możesz, spróbuj załatwić coś takiego, bo Twojej cioci będzie bardzo ciężko bez pomocy. Jej pewnie też przydałby się psycholog, czy dobry ksiądz do pogadania.
Pozdrawiam i bardzo współczuję.

Edit: ze skierowaniem i wszystkimi papierami szpitalnymi trzeba pojechac do najbliższego domowego hospicjum i prosić o szybką pomoc.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto cze 07, 2011 18:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Anda pisze:
jasdor pisze:Kąpcie się Siostry w zielu na potęgę !!! Ja dziś wypróbowałam "zaklęcie" które Etiopia przytoczyła (dla niektórych podaję, że w pracy mam "podkopy" przez jedną taką uskuteczniane) Ostateczna rozmowa jutro, ale już dziś CZAR działa :ok: Okazało się albowiem, iż biurwa dostała pismo z Archiwum Państwowego, gdzie zarzucają jej, że coś tam robi niezgodnie z przepisami i takie tam inne....blebleble :dance:
W skali ze 100 popuściła do 10 - grzeczna jak ta lala, uszki oklapnięte i teraz sama widzi, że nie było co na wojenkę się szykować. Mogę sobie z nóżkami na biureczku siedzieć a ona mi może sandałki zawiązać. Kurde, No!
Nie wypada się chyba cieszyć , ale ... no sama nie wiem :roll:

A dzie to zaklęcie???

Dzieki babojago za linka z rosyjską prezenterką. Uśmiałam się i podniosłam poziom endorfin.
Teraz jadę do mojej bardzo chorej przyjaciółki, więc się przyda szczypta uśmiechu na zapas. :|
Podłączam się do Andy i jeszcze jak to zielsko zdobyć? Bo nie mam siły szukać....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto cze 07, 2011 18:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Bolkowa pisze:Komp mi wysiadł na amen. Na szczęście młodzieży nie jest już potrzebny, bo wszystko co do szkoły musieli zrobić, to już zrobili. Jedynie grać nie mogą z czego ja się bardzo cieszę. Nadaję z kompa "gościnnego". Kiedy następna taka okazja będzie nie wiem. Zadnych linków w tym pudle otworzyć się nie da bo włącza sie kontrola rodzicielska 8O Więc dopytuję - co za "bezeceństwa" propagujecie :?: i jeszcze cudem je nazywacie :wink:
A swoją drogą i tak od jakiegoś czasu czuję się poza nawiasem, bo co napiszę to jak do studni, nawet echo nie odpowiada.
Pozdrawiam upalnie.

O nie Bolkowo!!!
Wszystko jest uważnie czytane :!:

Pozdrawiam upalnie i dusznie...
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto cze 07, 2011 19:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Nazbieram Wam tego zielska, ale dajcie mi trochę czasu...parę dni, o ;)

Bo jak się trochę nie ogarnę to niedługo sama będę potrzebować magicznej kąpieli :roll:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto cze 07, 2011 19:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Tu to zaklęcie a właściwie anty zaklęcie :

"Sól tobie w oko, a pomiotło w zęby. Czego dla mnie życzysz, niech do ciebie wróci. Niech tak będzie".

Znikam bo nie ogarniam tej kuwety ........
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto cze 07, 2011 19:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Etiopia pisze:Tu to zaklęcie a właściwie anty zaklęcie :

"Sól tobie w oko, a pomiotło w zęby. Czego dla mnie życzysz, niech do ciebie wróci. Niech tak będzie".

Znikam bo nie ogarniam tej kuwety ........

Hmmmm fajne zaklęcie ale do sprzedaży mieszkania nijak się chyba ma...no bo kogo mam mieć na myśli? :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto cze 07, 2011 19:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Bolkowo! Objawiłaś się!!!!
Kotko Doroty, ja będę w październiku w Poznaniu na konferencji. Masz ochotę mnie poznać? Ale musisz być bardzo dzielna i nie bać się potworów jeśli się zdecydujesz na tak :D

Etiopio, czy trzeba mieć to ziele, żeby rzucać twoim zaklęciem czy można bez rośliny?

Ando, Asiu_Siuniu, ja czytam wszystko co piszecie ale sa tematy, jak ten wasz dzisiejszy, które mnie emocjonalnie przerastają. Dlatego teraz też się nie odezwę, bo mam kluchę w gardle.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto cze 07, 2011 20:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Celem dalszego plotkowania zapraszam tu:
viewtopic.php?f=1&t=128766&p=7564155#p7564155

Można od razu merytorycznie :ryk: bez powitań ;) :ryk:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto cze 07, 2011 20:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Prezeska zaprosiła do nowego watasa,ale jeszcze tu napiszę!

Babjagusiu ulubiona przybywaj!!!!!Czekam!!!!!i wcale nie możesz byc potworem,to ja jestem straszydło(jak ktoś mnie widzi to mu się włos jeżą na głowie ,o tak :strach: :strach:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

[poprzednia]