Shirko, cieszą mnie wiadomości od was. Długo to trwa ale idzie ku dobremu

Moderator: Estraven

babajaga pisze: Shirko, cieszą mnie wiadomości od was. Długo to trwa ale idzie ku dobremu
shira3 pisze:Padam z ukropu, nic mi się nie chce....Kotów też jakby w domu nie było. mam parę fotek, zobaczę czy się coś nada bo z komórki, nie mam siły naładować baterii od aparatu....
noski są już prawie codziennie, Pysiulka zaczepia miaukaniem Rudaska ale jak on rusza się w jej kierunku, to przeważnie spyla z prędkością światłaMizianki i mruczanki są na porządku dziennym a Ruduś już coraz częściej przychodzi do łóżka pomiziać się nieco
shira3 pisze:Padam z ukropu, nic mi się nie chce....Kotów też jakby w domu nie było. mam parę fotek, zobaczę czy się coś nada bo z komórki, nie mam siły naładować baterii od aparatu....
noski są już prawie codziennie, Pysiulka zaczepia miaukaniem Rudaska ale jak on rusza się w jej kierunku, to przeważnie spyla z prędkością światłaMizianki i mruczanki są na porządku dziennym a Ruduś już coraz częściej przychodzi do łóżka pomiziać się nieco
babajaga pisze:Jakby ci BORowcy chodzili w upał bez koszul to ostatecznie mogłabym się poświęcić
AYO pisze:Niektórzy twierdzą, że do piątku
agul-la pisze:upalny ma być cały czerwiec z przerwami na "ochłodzenie" czyli ok 25 sta co robisz w tej łazience konkretnie?i czy pan bierze od metra czy za dzień?
Neigh pisze:Za łazienkę nie wiem - za pomalowanie Zuzkowego pokoju - takiego małego ze ściętym dachem i oknem na całej jednej ścianie ( 3 X 3 chyba ) "fachman" zaśpiewał w zeszłe wakacje 800 zł . Wariat! Pomalowałam sama.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue, Sylwia_mewka i 19 gości