Duża stwierdziła, że zbankrutowałaby gdyby osiatkować loggię
No i wstawiła drzwi siatkowe, żebyśmy z tym bandytą Dudusiem nie wyłazili
Chyba kosztowały tyle, co by ta siatka na cały

Ptachu, co tam u was?
Principessa
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwcia pisze:Siedzę pod łóżkiem, stop
strasznie ciasno tu, stop
wszyscy chcą się wepchnąć, stop
za oknem błyskawice, stop
Ptachy w skrócie telegraficznym
bagheera pisze:Ptachu, Duduś mnie bije!!!!!
A Duża mnie uprała
Bardzo była zdumiona, bo byłam bardzo grzeczna, nie to co ten czarny bandyta co się darł wniebogłosy
Ale teraz to dopiero się kłaczę![]()
A jak wasz stan kłaczenia przy tych upałach? i jak się maja maluszki? Calineczka? elity?
Principessa
iwcia pisze:Calineczka dziękuje za pamięć, tak teraz wyglądają jej oczka, walczymy o nie cały czas, wydaje mi się, że tym jednym oczkiem trochę widzi.
Chłopak już nie dziczy, jeszcze trochę boi się samego łapania, ale rozmiziany pięknie mruczy.
Dziękujemy wszystkim, którzy wspomogli dzieciaki, Duża spłaciła dług ten zaciągnięty przy pierwszej wizycie u naszej doc, Calineczka ma zestaw kropli i maści i jeszcze udało mi się Dużej zamówić dziesięciokilowe opakowanie sanabelle kitten, tak, więc dzieciaki maja, co jeść na długo, choć mamy nadzieje, że chłopczyk znajdzie szybko dom. Z Calineczką będzie trudniej i dłużej, bo dziewczynka nadal wymaga ciągłego zakraplania i nie wiadomo czy da się to jedno oczko uratować, więc pewnie jeszcze długo będzie tymczasowała.
Duża coś przebąkuje o jakimś czarnym dziecku na działkach tam gdzie sterylizowała kotki, to dziecko jednej z tych dwóch kotek, których nie udało się Dużej w porę złapać. Dziecko bywa widywane, Duża chce tego afroamerykańca złapać i przynieść do nas, ciekawe gdzie ona go umieści.
Chyba czas pakować plecak i ruszać w świat w poszukiwaniu normalnego domu![]()
Elity mają się bardzo dobrze, rozbrykały się na całego, Angielka wczoraj z Kurczakiem polowała na krople wody w wannie, ja tam nie wchodzę, brrrr moczyć sobie łapki, też coś, dzieciarnia![]()
Ptachu
caldien pisze:Ptachu, boisz się burzy? No co ty! Ja się nie boję![]()
cwaniara Badyl
iwcia pisze:caldien pisze:Ptachu, boisz się burzy? No co ty! Ja się nie boję![]()
cwaniara Badyl
Badylku,
ja się nie boje burzy, tylko wycofuje się na z góry upatrzone bezpieczne pozycje![]()
Ptachu przezorny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Kankan i 15 gości