Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 12:39 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

XAgaX pisze:a może taką kicię widziałyście? Swoją drogą szkoda, że dopiero po miesiącu dają ogłoszenie... :(

http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z288158314

Ja juz sie tez rozgladam, bo kicia z moich okolic... Wlascicielka kotki jest tez na miau.

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto cze 07, 2011 12:41 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Wysłałem maila w sprawie zaginionej kotki z Wrzeszcza. Nie zwróciłem uwagi, czy ta ma chipa. Ma za to bardzo charakterystyczny długi ogon z białą końcówką, jest smukłej budowy i nogi tez ma długie.

Obrazek

Obrazek

Negro

Od: Sob wrz 13, 2008 15:55

Post » Wto cze 07, 2011 12:57 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

dziewczyny, dostałam cynk o 3-4 kotkach piwnicznych z Tczewa do kastracji, w tym jednej ciężarnej... z kasą pomogę, tylko proszę o podpowiedzi, do kogo się w tej sprawie zwrócić :( z góry dziękuję :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto cze 07, 2011 12:58 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Tczew trochę daleko...
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Wto cze 07, 2011 12:59 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Agor-ia pisze:
XAgaX pisze:a może taką kicię widziałyście? Swoją drogą szkoda, że dopiero po miesiącu dają ogłoszenie... :(

http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z288158314

Ja juz sie tez rozgladam, bo kicia z moich okolic... Wlascicielka kotki jest tez na miau.

A ja ok 2,5 tyg temu widziałam ogłoszenie tej kotki na przystanku autobusowym więc właścicielka ogłasza tą kotkę.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Wto cze 07, 2011 13:02 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Aga, mysle, ze predzej do kogos bezposrednio z Tczewa trzeba by uderzyc, jednak latwiej jest jak sie jest na miejscu...

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto cze 07, 2011 13:06 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

na razie znalazłam ten kontakt: http://www.tczew.otoz.pl/kontakt.html , ma ktoś może inne namiary? każdy kontakt na wagę złota :( kotami opiekuje się 14-latka, właścicielka piwnicy ma wszystko w nosie, pojawiają się kolejne maluchy :evil:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto cze 07, 2011 15:56 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=128472][img]http://miau_miau2010.republika.pl/PDT_KrakVet.gif[/img][/url]
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto cze 07, 2011 21:09 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

negro jak weźmiesz te kotkę do siebie na co najmniej 2 tyg kwarantanny to mogę ją potem przejąc do siebie. nie zaryzykuje już przejęciem kotów z ulicy po ostatnich akcjach z wirusówką. wszystko załatwię dla niej po kosztach u mojego weta, lub dogadaj się z marlon na jej finansowanie lub dopłatę z PKDT.

jutro wielki dzień miecia i pudzianka, chyba dziś nie zasnę :ok: :lol:

w piątek idzie do adopcji pulcheria lub tigra :!: :ok: zostaną mi tylko 3 koty :1luvu: jak nigdy eheeehhhh- wczasy mam :!: się poobijam w końcu po 4 latach kociej harówki :piwa: ok 40 kotów wydałam od stycznia, sama jestem w szoku 8O
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto cze 07, 2011 21:15 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

viewtopic.php?f=13&t=128770
Do kogo mam się kierować jeśli chcialą bym zostać wolontariuszką bardziej oficjalnie?
Bo o ile się nie myle nawet na siebie umowy na maluchy nie podpisze, więc po jaką cholere robić wszytsko na około i szukać kogoś za kogo się podpiszem albo i ściagać jeszcze kogos na czas wydania kociaka.
Obrazek

lalka999

Od: Pon paź 25, 2010 1:02

Post » Śro cze 08, 2011 10:03 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

sabina skaza pisze:negro jak weźmiesz te kotkę do siebie na co najmniej 2 tyg kwarantanny to mogę ją potem przejąc do siebie. nie zaryzykuje już przejęciem kotów z ulicy po ostatnich akcjach z wirusówką. wszystko załatwię dla niej po kosztach u mojego weta, lub dogadaj się z marlon na jej finansowanie lub dopłatę z PKDT.

jutro wielki dzień miecia i pudzianka, chyba dziś nie zasnę :ok: :lol:

w piątek idzie do adopcji pulcheria lub tigra :!: :ok: zostaną mi tylko 3 koty :1luvu: jak nigdy eheeehhhh- wczasy mam :!: się poobijam w końcu po 4 latach kociej harówki :piwa: ok 40 kotów wydałam od stycznia, sama jestem w szoku 8O

Się tak nie ciesz bo Ci zaraz coś wpadnie :wink:
Trzymam kciuki ogromnie mocno za Pudzianka i Miecia.

Dziewczyny, gdyby ktoś pytał o kociaki pamiętajcie o mnie mam 4 maluszki 7 tyg., słodziaki, grubiutkie, zdrowe, piękne tylko brać i kochać, są dwa kocurki klasyczne buraski, kocurek czarny z białymi skarpetkami i jedna koteczka czarna z białymi paluszkami - najbardziej charakterna z całej czwórki.
http://allegro.pl/malutkie-slodkie-klus ... 23307.html

Sabina, a mogę Cię tak nieśmiało prosić, że gdyby mi te moje kociaki nie zeszły do około 8 lipca (planuję wtedy wyjazd na ponad 3 tyg.) to wzięłabyś je, byłyby już po długim pobycie w mieszkaniu, do tego czasu bym je zaszczepiła, są oczywiście odrobaczone, odpchlone, odrobaczenie będę jeszcze powtarzać.
Po prostu szkoda mi blokować ich adopcji na prawie miesiąc mojego wyjazdu, a moja mama, która będzie się kotami u mnie zajmować nie będzie się zajmować adopcjami, jest niemobilna, bez samochodu i w ogóle.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Śro cze 08, 2011 11:23 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Jezus dostaję taką ilość telefonów od obcyh mi ludzi, na mój prywatny numer z prośb ą o zabranie kociąt że nie wiem już co odpowiadać. Wszysktie na ulicy, zagrożone, biedne, piękne i... dżizas:/

Czy wy macie na wyposażeniu jakąs klatkę dużą? W stylu kenelowej?
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Śro cze 08, 2011 11:25 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Dziewczyny, znajoma mojej teściowej (in spe ;) ) znalazła na działce trzy małe około 6-7 tygodniowe koty. Widziałam zdjęcia, wyglądają na zdrowe, ponoć nie są dzikie, i teoretycznie mogłabym je wziąć. Problem w tym, że już wiem, że w okresie 18-26.06. nas nie będzie i czy któraś z Was mogłaby je przejąć na ten tydzień? Będą odrobaczone, mam nadzieję bezproblemowe, przekażę dla nich karmę i żwirek jakby co :)
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Śro cze 08, 2011 11:31 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Betbet pisze:Jezus dostaję taką ilość telefonów od obcyh mi ludzi, na mój prywatny numer z prośb ą o zabranie kociąt że nie wiem już co odpowiadać. Wszysktie na ulicy, zagrożone, biedne, piękne i... dżizas:/

Przeflancowałabym jakąś kotkę z młodymi na moje podwórko, bo straszne pustki się zrobiły (zostały 3 sterylizowane kotki), ale po ostatnich zajściach bałabym się o ich bezpieczeństwo :(

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Śro cze 08, 2011 11:34 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

echtom pisze:
Betbet pisze:Jezus dostaję taką ilość telefonów od obcyh mi ludzi, na mój prywatny numer z prośb ą o zabranie kociąt że nie wiem już co odpowiadać. Wszysktie na ulicy, zagrożone, biedne, piękne i... dżizas:/

Przeflancowałabym jakąś kotkę z młodymi na moje podwórko, bo straszne pustki się zrobiły (zostały 3 sterylizowane kotki), ale po ostatnich zajściach bałabym się o ich bezpieczeństwo :(

ja z wypowiedzi Betbet wnioskuję, że maluchy są BEZ matek - jak już słusznie zostało zauważone w paru wątkach, w tym roku kotki chyba masowo giną przy/po porodzie :( a przynajmniej bardziej masowo niż dotychczas...

co do Tczewa- UM zaoferował pomoc, kciuki potrzebne :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia][następna]