uciekaj od tego jak najdalej, ja niestety nie zdążyłam

Moderator: Moderatorzy
A czy któraś z Was ma jakieś dobre wyniki na Caninsulinie?
basia40 pisze:AA czy któraś z Was ma jakieś dobre wyniki na Caninsulinie?
Kiedy Filip był na caninsulinie wyniki były coraz gorsze.
Witaj Liwio!Liwia pisze:Piszę te słowa, aby kolejny raz podkreślić, że nie wolno sobie i kotu odpuścić ani na chwilę, nawet po latach z cukrzycą. To nieprzewidywalna choroba i nie wolno tracić czujności nawet wtedy, gdy człowiekowi wydaje się, że wie już wszystko. Guzik wiemy, ot co
anita szczecin pisze:Dziewczyny, czy macie jakieś tanie źródła, gdzie można kupić Lantusa lub Levemira?
anita szczecin pisze:Współczuję Beateczko.
Dziewczyny, czy macie jakieś tanie źródła, gdzie można kupić Lantusa lub Levemira? Właśnie dzwoniłam do apteki, żeby sie zorientować w kosztach i ceny sa z kosmosu: 5 szt. Lantusa - 249 zł, 5 szt. Levemira - 305 zł.
anita szczecin pisze:Współczuję Beateczko.
Dziewczyny, czy macie jakieś tanie źródła, gdzie można kupić Lantusa lub Levemira? Właśnie dzwoniłam do apteki, żeby sie zorientować w kosztach i ceny sa z kosmosu: 5 szt. Lantusa - 249 zł, 5 szt. Levemira - 305 zł.
"Kociara" pisze:Witaj Liwio!Liwia pisze:Piszę te słowa, aby kolejny raz podkreślić, że nie wolno sobie i kotu odpuścić ani na chwilę, nawet po latach z cukrzycą. To nieprzewidywalna choroba i nie wolno tracić czujności nawet wtedy, gdy człowiekowi wydaje się, że wie już wszystko. Guzik wiemy, ot co
Miło Cię czytać na forum.
Oto kolejny dowód jak nie można sobie popuścić.
4-go czerwca wybrałam się na jednodniową wycieczkę. Poranną dawkę insuliny zamiast o 8.00 podałam o 6.00 (pomiar 5.17 - 195mg). Wieczorny pomiar i dawka była o godz. 21.50 (wynik - 149 mg). Od PRE do PRE upłynęło 16 godzin. Rano 5-go o godz. 8.00 - wynik 348mg.
Pozdrawiam
Liwia pisze: Kiedy ostatni raz robiłaś krzywą?
W moim Cześku trwa jakas rewolucja - pre rzędu 220 - 120 a po podaniu insuliny lot na blisko 300.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości