milu pisze:Agnieszko, o której jutro Robert będzie na Kocimskiej? Zostawiłabym książkę dla Miuti...
przed 10-tą na pewno
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milu pisze:Agnieszko, o której jutro Robert będzie na Kocimskiej? Zostawiłabym książkę dla Miuti...
Tweety pisze:dodałam
zapraszajcie krakowskich znajomków na kocivent w Pracowni, bo zaraz na nowo pójdziemy z torbami (doszła faktura od dr Komendy na ok 800 zł i od dr Dudy na coś koło 1500)
Tosza pisze:Tweety pisze:dodałam
zapraszajcie krakowskich znajomków na kocivent w Pracowni, bo zaraz na nowo pójdziemy z torbami (doszła faktura od dr Komendy na ok 800 zł i od dr Dudy na coś koło 1500)
Jeszcze ja mam pięć... Cztery realnie i jeden w Arce. Nie bede ukrywać, że będę chciała sie podłączyc bezczelnie pod ogłoszenia AFN, więc można je spokojnie doliczyć(jedyny plus, że kosztować nie będą
)
Akima pisze:po drugiej stronie ulicy, naprzeciwko KV w rozpdającym się domu mieszka starsza pani z kotką i 4-5 maluchami (6 tygodni na oko).
pani nie otwiera furtki i grozi laską z daleka. nie wiem czy da sie coś zrobić, ale jak liczycie maluchy to dodam swoje 3 grosze.
Feliks na wolności już. jak na to, że pewnie go już nie zobaczę 575 zł to chyba lekka przesada. Ani dziękuję ani pocałuj mnie w d... tylko w krzaki uciekł. a ja przy nielegalnym wejściu na czyjąś działkę rozwaliłam sobie d...
Ale co tam, wazne że sezon na truskawki się zaczął...
Lila_iwa pisze:Akima pisze:po drugiej stronie ulicy, naprzeciwko KV w rozpdającym się domu mieszka starsza pani z kotką i 4-5 maluchami (6 tygodni na oko).
pani nie otwiera furtki i grozi laską z daleka. nie wiem czy da sie coś zrobić, ale jak liczycie maluchy to dodam swoje 3 grosze.
Feliks na wolności już. jak na to, że pewnie go już nie zobaczę 575 zł to chyba lekka przesada. Ani dziękuję ani pocałuj mnie w d... tylko w krzaki uciekł. a ja przy nielegalnym wejściu na czyjąś działkę rozwaliłam sobie d...
Da się coś zrobić, oczywiście wbrew woli tej pani, ale dobro kotów jest wazniejsze od jej
wymachiwania laską. Proponuję zwrócić się do inspektorów KTOZu.Mogę to sama zgłosić,tylko
poproszę dokładny adres na pw.
Akima pisze:Lila_iwa pisze:Akima pisze:po drugiej stronie ulicy, naprzeciwko KV w rozpdającym się domu mieszka starsza pani z kotką i 4-5 maluchami (6 tygodni na oko).
Da się coś zrobić, oczywiście wbrew woli tej pani, ale dobro kotów jest wazniejsze od jej
wymachiwania laską. Proponuję zwrócić się do inspektorów KTOZu.Mogę to sama zgłosić,tylko
poproszę dokładny adres na pw.
Tyle, że koty ładnie wyglądają. Można tak nasłac inspektorów, zabiora maluchy ?
kosma_shiva pisze:dzisiaj ok. 16.30 bede na kociarni, poniewaz ma przyjsc pan fotograf. Sprawa jest taka, ze moja firma (jeszcze) organizuje piknik organizacji OPP 15. czerwca i chca zrobic wystawe zdjec jak sie pracownicy udzielaja.
Pic na wode, ale niech im bedzie.
Amarylis pisze:Od godziny jest u mnie maleństwo od Toszy:
https://picasaweb.google.com/116639515860276927345/Malenstwo?authkey=Gv1sRgCJTmk9HPqZaZKA&feat=directlink
Zjadło trochę mleka dla kociąt ze strzykawki i kotka je wylizujeJak gęste powinno być takie mleko (na opakowaniu nic nie ma o tym jak je robić)? I ile powinien taki maluch go zjadać?
Amarylis pisze:Od godziny jest u mnie maleństwo od Toszy:
https://picasaweb.google.com/116639515860276927345/Malenstwo?authkey=Gv1sRgCJTmk9HPqZaZKA&feat=directlink
Zjadło trochę mleka dla kociąt ze strzykawki i kotka je wylizujeJak gęste powinno być takie mleko (na opakowaniu nic nie ma o tym jak je robić)? I ile powinien taki maluch go zjadać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 47 gości