Prosze o podrzucanie bazarku zeby nie spadł nam za daleko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Kochani zbieramy na cito na wyprawkę dla 3 malców od opiekunki u której nie mogą absolutnie zostać. To ich szansa na normalne życie. Bardzo Proszę Was o wplaty. Od tego zależy ich LOS. Wszyscy którzy mogą POMÓC są proszeni o skontaktowanie sie z AlfaLS na pw celem uzyskania numeru konta do wpłat. Bardzo proszę w imieniu kociaczków.
wiora pisze:julka75 pisze:Miaudobry! Podczytuję troszeczkę wątek...
Co do karmy - moje koty dostawały Smillę przez cały okres dzieciństwa. Zakupiliśmy ją bo kotka nasza dostała jakąś alergię po innym żarełku, pojawiła się krew w kupkach, ale niewielkie jej ilości. Po Smilli jej przeszło. Chętnie jadły a i cena przystępna. Ja mogę tę karme polecić.
Dzieki za odp.
Zlozyłam zamówienie.Oczywiscie z bykiem i teraz nie wiem czy mi je anuluja.Cholera![]()
Zawsze cos namotam![]()
W każdym badz razie zamówiłam na probe sanabelle kitten,zobaczymy jak kociaki na to zareaguja
julka75 pisze:wiora pisze:julka75 pisze:Miaudobry! Podczytuję troszeczkę wątek...
Co do karmy - moje koty dostawały Smillę przez cały okres dzieciństwa. Zakupiliśmy ją bo kotka nasza dostała jakąś alergię po innym żarełku, pojawiła się krew w kupkach, ale niewielkie jej ilości. Po Smilli jej przeszło. Chętnie jadły a i cena przystępna. Ja mogę tę karme polecić.
Dzieki za odp.
Zlozyłam zamówienie.Oczywiscie z bykiem i teraz nie wiem czy mi je anuluja.Cholera![]()
Zawsze cos namotam![]()
W każdym badz razie zamówiłam na probe sanabelle kitten,zobaczymy jak kociaki na to zareaguja
Ja nie chciałabym straszyć, ale właśnie po sanabelle kitten była ta alergia... ale to nie znaczy, że wszystkie inne kociaki będą mieć to samo.
-=sara=- pisze:Wysłałam wsparcie dla Szczuka i Ciapulka. Możesz je Izo rozdysponować na kociaki - bo i tak za obraz przeleję Ci pieniążki w środę więc będzie i dla moich chlopaków
szaky pisze:W sumie nie wiem czy się przyda ale mam do oddania trochę środków medycznych (głównie strzykawki i igły, trochę opatrunków). Jeśli się przyda to oddam, niektóre są po terminie także trzeba by to wszystko przejrzeć.
julka75 pisze:Izuniu, tak czytam co piszesz i podziwiam Cię za to co robisz... Ja bym się już dawno załamała, usiadła gdzieś w kącie i zapłakała...
To byłoby ponad moje siły. Jak Ty to robisz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, ewar, Google [Bot], MruczkiRządzą, Silverblue i 318 gości